Opskrifter » Desserter » Kager » Chokolade Fondant
Chokolade Fondant opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokolade fondant:
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokolade Fondant:
Hak chokoladen fint og smelt den med smør og sukker i en skål over vandbad. Det skal kun lige smelte og må ikke blive for varmt.
Sigt melet ned i chokoladeblandingen og rør godt. Tilsæt æggeblommer og æggehvider og rør godt.
Smør kageringene grundigt med olie. Kom dejen i en engangssprøjtepose, og fyld de smurte forme 3/4 op.
Opbevar dem tildækket i køleskabet, indtil de skal bages - de skal først bages lige inden de skal serveres.
Bag fondanterne i en 200°C varm ovn i 7-10 minutter. De skal være ubagte i midten.
Afkøl dem i 1 minut, før de befris for formene.
Drys med sigtet flormelis og servér straks evt. med en kugle is til.
![Chokolade Fondant opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.