Opskrifter » Desserter » Kager

Kager

65 retter fundet i Kager kategorien.

Ugens Opskrifter:

Nemme Jordbærkager Brownie med Hindbærmousse Brownie Cheesecake med Hindbær


  1. Kage med Gulerod

    Kage med Gulerod

    Makroner og Daim knuses/hakkes og lægges i bunden af et tærtefad. Fløden piskes, og heri vendes flormelis, vanillesukker og den græske yoghurt. Massen lægges ovenpå makronerne. Til sidst dækkes det hele med den revne gulerod. ...

  2. Vanille Cheesecake med Oreos

    Vanille Cheesecake med Oreos

    Kør 160g af kiksene i en foodprocessor til fint smulder. Tilsæt det smeltede smør, og bland det sammen. Tryk blandingen ned i bunden af en 20cm springform. Hak de resterende 80 g kiks, og stil dem til side. Blød husblasen op i ...

  3. Nemme Blødende Hjerter

    Nemme Blødende Hjerter

    Til ca. 12 stk. Smelt chokolade, smør og sukker over svag varme i en gryde. Tag gryden af varmen, når det hele er smeltet til en ensartet masse. Vend forsigtigt melet i. Til sidst piskes æggene i, et ad gangen. Pisk godt mell...

  4. Chokoladekage med Chokoladestykker

    Chokoladekage med Chokoladestykker

    Smelt chokoladen og smørret i vandbad ved svag varme. Afkøl. Gem 50 g af chokoladen, som hakkes groft og kommes i dejen inden den puttes i formen. Pisk æg og sukker let og luftigt. Bland mel og bagepulver. Rør forsigtigt chokolad...

  5. Brødrene Prices Tiramisu

    Brødrene Prices Tiramisu

    Lav en god, stærk kaffe (gerne en espresso-type). Lad den køle af og bland den med Amaretto. Del æggene. Rør blommerne med sukker og vanillekorn til en lys og luftig æggesnaps. Der skal røres længe! Rør derefter Mascarponen ...

  6. Chokolade Vulkan

    Chokolade Vulkan

    Forvarm ovnen til 200º C. Put æg, æggeblommer og sukker i en stor skål og pisk med et håndmixer i 8 - 10 min indtil let og luftigt. Smelt chokolade og smør i vandbad. Vend forsigtigt mel i æggeblandingen. Vend en skefuld æg...

  7. Varm Æblekage

    Varm Æblekage

    Kog æblemosen. Mosen lægges i et ildfast fad, og kokosdejen fordeles ovenpå. Bages ved 200°C i ca. 20 minutter. Serveres lun med flødeskum....

  8. Chokoladekage

    Chokoladekage

    Smelt smøret. Rør æg og sukker sammen. Bland mel, kakao, salt og vanillesukker i en anden skål. Bland det i æggemassen med en si og tilsæt smørret. Hæld dejen i en form med bagepapir. Bag ved 175°C i ca. 30 minutter. ...

  9. Mors Nemme Æbletærte

    Mors Nemme Æbletærte

    Smør en tærteform, og tænd ovnen på 200°C (175 hvis varmluft) Knus makronerne ud i bunden af tærteformen. Skræl æblerne, skær dem i både, og fordel dem i formen. Drys kanel over æblerne. Smelt margarinen og bland deri...

  10. Mini Sarah Bernard Kager

    Mini Sarah Bernard Kager

    Dagen før: Varm fløden op i en tykbundet gryde, og smelt chokoladen deri. Læg husblas i blød. Vrid den overskydende vand af, og smelt husblasen i gryden med fløde. Stil cremen i køleskabet til dagen efter, så den kan sætte ...

  11. Chokoladedessert med Pære

    Chokoladedessert med Pære

    Til 6-8 personer. Tænd ovnen på 200°C og smør et ildfast fad på ca. 22x22 cm. Afdryp pærerne og læg dem i bunden af fadet. Blend resten af ingredienserne i en foodprocessor, til du har en sammenhængende dej. Fordel dejen...

  12. Yankiekage

    Yankiekage

    Smelt smør, sirup og yankiebar i en gryde. Tag gryden af varmen og bland rice crispies i. Fordel massen i en lille bradepande dækket med bagepapir. Når det er helt koldt, smeltes overtrækschokoladen og smøres på. Lad kagen st...

  13. Sydstatskage

    Sydstatskage

    Smuldr kiksene i det smeltede smør. Tryk blandingen ud som bund i en springform foret med bagepapir. Pisk fløden til skum. Smelt skumfiduserne i mælken sammen med kanel og afkøl derefter blandingen. Smelt chokoladen over vandba...

  14. Nem Cheesecake

    Nem Cheesecake

    Bland de knuste kiks med det smeltede smør, og fordel dem i bunden af en springform. Bland derefter creme fraiche, vanillesukker og flormelis sammen. Pisk fløden til skum, og bland den heri. Smelt husblasen over vandbad, og lad den ...

  15. Cheesecake Brownie med Hindbær

    Cheesecake Brownie med Hindbær

    Smelt smørret og lad det køle en smule af. Pisk æg og sukker godt sammen og tilsæt smørret. Kom mel, kakao og salt i dejen og rør det sammen. Hæld dejen i en 30*40cm form. Pisk flødeost, æg, vanille og sukker sammen og ko...

  16. Jordbær Tiramisu

    Jordbær Tiramisu

    Til 4 personer. Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt mascarpone, og pisk forsigtigt. Pisk fløden til let skum, og vend det i mascarponecremen. Skyl jordbærrene, og blend dem sammen med limoncello til en glat...

  17. Toffifee Cheesecake

    Til 8-12 personer. Smuldr kiksene godt. Smelt smørret og rør det sammen med kiksene. Læg kiksemassen som bund på et kagefad med en bagering om eller i en springform. Pres kikseblandingen godt sammen. Lav nu karamelsovsen: Kom s...

  18. Cheesecake med Koldskål

    Til 8-10 personer. Blend kammerjunkerne i en minihakker, til de er helt findelt. Smelt smørret og blend det sammen med kammerjunkerne. Tryk massen godt sammen i bunden af en springform på 20-22 cm i diameter. Udblød husblasen i ...

  19. Chokolade Fondant

    Hak chokoladen fint og smelt den med smør og sukker i en skål over vandbad. Det skal kun lige smelte og må ikke blive for varmt. Sigt melet ned i chokoladeblandingen og rør godt. Tilsæt æggeblommer og æggehvider og rør godt. S...

  20. Jordbær Tiramisu med Hyldeblomstsaft

    Til 4 personer. Pisk æggeblommer med sukker og vanillekorn til en æggesnaps. Pisk med en elpisker mascarponen sammen med æggesnapsen. Vask og rens jordbærrene og skær dem i skiver. Læg ladyfingers i bunden af et lille fad ...

  21. Bounty Cheesecake

    Smuldt kiksene, evt. i en foodprocessor. Smelt smørret og bland det sammen med de de knuste kiks. Put kikseblandingen i en springform. Pres det sammen og og sæt det i køleskabet. Pisk fløde og sukker til skum og vend det forsig...

  22. Snickers Cheesecake

    Tænd ovnen på 175°C (varmluft). Knus kiksene fint, hak nødderne og chokoladen og bland det hele med smørret. Pres blandingen ned i en springform. Pisk sukker, æg og vanille sammen til en luftig og lys masse. Tilsæt derefter fl...

  23. No-Bake Citroncheesecake med Marengs

    Knus kiksene fint og bland dem med smeltet smør, sukker og lakrids. Fordel kiksemassen i 10 portionsglas eller en stor skål, og pres den lidt sammen. Fordel de hakkede mandler ovenpå kiksemassen. Sæt bunden(e) i køleskabet. Pi...

  24. Super Hurtig Ananastærte

    Knus kiksene godt, og bland dem med smørret. Fordel massen i en tærteform, og bag den 10-15 minutter ved 180°C. Blend ananasstykkerne sammen med saften, og bland det med creme fraiche og buddingepulveret. Hæld massen over tærtebu...

  25. Skumfidus-Kage

    Smelt skumfiduserne i mælken i en gryde, og stil det til afkøling. Når det er kølet af, så tilsættes citronsaften. Pisk fløden til skum. Vend det sammen med den afkølede skumfidusmasse og vend ananasstykkerne i. Knus kiksene o...

  26. Nøddetærte med Is & Frugt

    Findel fedtstoffet i melet. Tilsæt sukker og kom ægget i. Ælt dejen hurtigt sammen og lad dejen hvile koldt i 30 minutter. Hak nødderne groft og smør en springform. Pres lidt af de hakkede nødder på formens bund og sider. Rul d...

  27. Frisk Ostetærte med Chokolade & Appelsin

    Rør flormelis, smør og salt blødt. Tilsæt mel og derefter citronsaft, vanillekorn og æggeblommer. Saml dejen ved at tilsætte mælk. Form en tyk, kort pølse af 2/3 af dejen og en lang tynd pølse af det sidst og sæt dem på kø...

  28. Lun Chokoladefondant

    Hak chokoladen fint og smelt den sammen med smør og sukker i en skål over vandbad. Det skal kun lige netop smelte, og det må ikke blive for varmt. Sigt melet ned i chokoladeblandingen og rør godt. Tilsæt æggeblommer og æggehvider ...

  29. Frossen Cheesecake med Hvid Chokolade & Bær

    Smelt smørret og knus kiksene. Bland det hele sammen og kom det i en springform med bagepapir. Pres det let sammen. Hak chokoladen og smelt den over vandbad. Pisk æggehviderne stive og kom sukkeret i lidt ad gangen, til de er blanke...

  30. Frossen Valnøddetærte med Portvin

    Pisk æggeblommerne godt sammen med flormelisen og kornene fra vanillestangen. Knus makronerne groft, stænk dem med portvin og vend dem i æggemassen sammen med valnøddekernerne. Pisk fløden til skum og vend den i. Hæld blandin...

  31. Jordbærkage med Makroner & Daim

    Knus makroner og hak Daim. Læg det i bunden af et fad. Pisk fløden til skum og bland med creme fraiche, flormelis og vanillesukker. Hæld cremen i fadet. Rens jordbærrene og skær dem i kvarte. Fordel jordbærrene over cremen, o...

  32. Hytteostkage med Jordbær

    Spænd et stykke bagepapir fast mellem ringen og bunden i en springform (ca. 22cm i diameter). Bland smør og de knuste kiks godt og kom blandingen i formen. Pres kiksebunden godt sammen. Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min...

  33. Churros

    4-6 personer. Vand, sukker, vanillekorn, salt og smør varmes op i en gryde til det begynder at boble. Tag gryden af varmen, og tilsæt mel mens der røres kraftigt. Rør til dejen er glat (brug evt. en røremaskine). Rør et æg i...

  34. Nemme Pæredesserter

    Stil ovnen på 175°C Smør 6 portionstærteforme med oliemargarine og drys dem med rasp. Tør pærerne, og skær dem i mindre stykker. Fordel pærestykkerne i tærteformene. Pisk æg og sukker til en luftig blanding. Vend mel, gro...

  35. Napoleonskage med Valnøddecreme & Rabarber

    4-6 personer. Tænd ovnen på 200°C. Rens og skær rabarberne i 3 cm lange stykker. Vend rabarbersykkerne sammen med sukker blandet med appelsinskal, bred dem ud i et ovnfast fad foret med bagepapir. Dæk dem løst med stanniol og ba...

  36. Cannoli

    Til dejen sigtes mel, kaffepulver, kakao, sukker og en lille smule salt sammen. Gnid smørret ind i melet, indtil det ligner fine brødkrummer. Bland ca. 1 1/4 dl vand i, for at få en blød dej. Ælt den let og del den i 2. Rul hver hal...

  37. Chokoladekage med Appelsinfløde

    Til 4-6 personer. Forvarm ovnen til 180°C, og smør et ovnfast fad (2 liter). Sigt mel og 2 spsk kakao ned i en stor skål. Rør 125 g af sukkeret i, og lav en fordybning i midten. Bland mælk, æg, smør og vanille og hæld det i...

  38. Citron-Marengstærte

    Til 6 personer. Sigt mel og flormelis ned i en stor skål og gnid smørret ind i melet med fingerspidserne, indtil det ligner brødkrummer. Tilsæt det meste af vandet og bland til en fast dej, tilsæt evt. mere vand. Vend dejen ud på...

  39. Blærerøvs-Chokoladekager

    Til 8 personer. Tænd ovnen på 180°C Bræk chokoladen i mindre stykker, smelt den sammen med smørret i mikroovn eller over vandbad og afkøl let. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Rør mel, natron og salt i. Vend den lune c...

  40. Tumle-Dumle

    Tænd ovnen på 200°C Rul mørdejen ud til en plade på ca. 18x32 cm. Hæld sirup ud på dejen, men lad en ramme på 2 cm være fri hele vejen rundt. Rul dejen sammen til en tyk roulade på den korte led. Læg rouladen med saml...

  41. Chokoladebrownies uden Mel

    Tænd ovnen på 170°C. Smelt chokolade og smør i en tykbundet gryde. Tag gryden af varmen, rør vanilleessens og sukker i og afkøl en smule. Pisk æg i blandingen sammen med mandelmel og hakkede valnødder. Vend det hele ud i en sm...

  42. Roulade med Hindbær & Hvid Chokolade

    6-8 personer. Forvarm ovnen til 180°C. Kom bagepapir i en form (25x30 cm). Pisk æggehviderne til blødt skum. Tilsæt sukker gradvist og pisk godt hver gang. Pisk indtil blandingen er tyk og blank, og sukkeret opløst. Spred bla...

  43. Toffeetærte

    Forvarm ovnen til 180°C. Smør en dyb tærteform. Sigt melet ned i en stor skål og gnid smørret i med fingrene, indtil blandingen ligner brødkrummer. Rør sukker, æggeblomme og vand i. Bland til en blød dej, og saml den til en kug...

  44. Bagt Cheesecake

    8-10 personer. Smør en 20 cm springform let og læg bagepapir i bunden. Knus kiksene fint i en foodprocessor eller kom dem i en plastikpose og knus dem med en kagerulle. Kom dem i en skål, tilsæt krydderi og smør, og rør, indtil mas...

  45. Chokolade Cheesecake

    Pensl en 23 cm rund springform med smeltet smør eller olie og kom bagepapir i bunden og langs kanten. Bland knuste kiks og smør sammen, pres det fast sammen i formen og sæt den i køleskab i 10 minutter. Forvarm ovnen til 180°C. ...

  46. New York Cheesecake

    10-12 personer. Kør mel, sukker, citronskal og smør ca. 30 sekunder i en foodprocessor, indtil det ligner krummer. Kom æg i og saml hurtigt i maskinen til en dej. Ven den ud på en melet flade og form til en kugle. Pak den i film og l...

  47. Hindbær Cheesecake

    8-10 personer. Smør en 23 cm springform let og kom bagepapir i. Knus kiksene i en foodprocessor og bland smørret i. Kom det i formen og pres blandingen på plads i bund og sider. Sæt formen i køleskab 20 minutter indtil den er stivne...

  48. Klatkager

    Rør grød, sukker, mel, vanillesukker og æggblommerne sammen til en ensartet masse. Pisk hviderne stive, og vend dem forsigtigt i. Sæt kagerne panden med en spiseske og steg dem i margarine (eller smør) ved svag varme 3-4 minutter...

  49. Mandelkage med Mandariner

    Rør smør og sukker hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen og derefter de fintmalede mandler og appelsinsaft. Hæld halvdelen af dejen i en springform og bag kagen ca. 30 minutter ved 180°C. Kagen tages ud af ovnen, og de afdryppede ma...

  50. Valnøddekage

    Mal nøddekernerne gennem en kværn og bland dem med sukker. Pisk hviderner helt stive og vend dem i nødderne. Hæld dejen i 2 velsmurte og raspdryssede lagkageforme. Bag dem ca. 20 minutter ved 175°C. Køl bundene af i formene. ...

  51. Sachertærte

    Rør margarine og flormelis hvidt og skummende. Tilsæt æggeblommerne én ad gangen. Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad. Rør chokoladen i dejen. Pisk æggehviderne helt stive og vend sukkeret i. Kom hviderne i chokoladed...

  52. Vafler

    Flødevafler: Pisk mel og vand til en tyk jævning. Vend den piskede fløde i. Varm vaffeljernet op og pensl det med lidt fedtstof. Hæld dejen i og bag til vaflerne er gyldne på begge sider. Hold dem varme til serveringen. Æg...

  53. Chokoladekagesandwich

    Bland mel, natron og salt godt i en skål. Smelt fedtstoffet ved svag varme. Lad det svale lidt af. Bland Philadelphiaost, farin og fedtstof i en blender til en ensartet masse. Pisk æg og æggehvide i og rør melet i. Rør den hakkede c...

  54. Cremet Chokoladekage

    Varm ovnen til 175°C. Rør sukker og margarine (som skal have stuetemperatur)lyst og luftigt. Tilsæt æggeblomme og sirup. Rør det ensartet. Bland mel, kakao, bagepulver og salt. Sigt blandingen i æggemassen, og bland det skiftevis m...

  55. Glaseret Chokoladekage

    Sæt ovnen på 175°C. Smør en 22 cm form med fedtstof og stil den til side. Bland mælk og eddike og lad det trække i 10 minutter. Bland æblemos, olie og æg. Bland godt og stil til side. Bland mel, sukker, vanillesukker, kakao og...

  56. Dessertkage

    Dej: Det bløde smør røres med sukker. Tilsæt æggeblommerne og kaffefløden. Mel og bagepulver blandes og røres i dejen. Marengs: Æggehviderne piskes meget stive Sukker og vanille tilsættes og røres godt - til mare...

  57. Tiramisú

    Del ægget. Pisk æggeblommen sammen med sukkeret. Vend mascarpone-osten deri. Tilsæt marsala under omrøring. Dyp savoiardi-kiksene i espresso kaffen og kun så længe, at de kan nå at suge en smule til sig og stadig forblive faste. ...

  58. Mors Hasselnøddekage med Chokolade-Trøffel Glasur

    Rist nødderne i 10-15 minutter i en 170°C varm ovn. Befri dem for hinder ved at gnide dem i en rent viskestykke. Pulverisér nødderne sammen med sukkeret i en blender. Pisk æggehviderne fuldstændig stive og vend dem forsigtigt i n...

  59. Nøddekage med Chokolade-Orange Creme & Appelsinfileter

    Bund: Æg og sukker piskes til det er let og cremet. Nødderne blendes, blandes med bagepulver og blandes i æggemassen. Hældes i springform foret med bagepapir. Bages i forvarmet oven ved 170°C i ca. 1 time. Lad kagen køle af...

  60. Dadel-Mandel Kage

    Kør dadler, mandler, olie, appelsinsaft, appelsinskal, vanille, kanel, salt og peber i en foodprocessor et par minutter, indtil du har en jævn masse, der minder lidt om marcipan i konsistensen. Tilsæt så æggene et efter et, mens fo...

  61. Letbagt Chokoladekage

    Den flydende chokolade ganache inden i kagen: Fløde og glukose koges op. Chokolade (175g) og smør (30g) smeltes og det hele vendes sammen. Hældes i form og afkøles til næste dag. Letbagt chokoladekage: Chokoladen og smør...

  62. Creme Brulée med Bærsalat

    Sæt ovnen på 160°C. Pisk æggeblommer og sukker til en tyk, gul masse. Kom fløden i en gryde, flæk vaniljestangen og skrab kernerne ud og kom dem ned i fløden. Læg også den flækkede stang i. Kog op, og sluk. Tag vanilje...