Opskrifter » Desserter
Desserter
Underkategorier:
- Bær & Frugter (47)
- Fromager & Mousse (48)
- Grød (9)
- Is (42)
- Kager (66)
- Marengs (13)
- Pandekager & Vafler (11)
- Tilbehør (12)
13 retter fundet i Desserter kategorien.
-
Mandel Fragilité med Moccacreme
Pisk æggehviderne stive med flormelis (100g). Mandlerne hakkes i en køkkenmaskine sammen med flormelis (100g) Æggehviderne og mandlerne vendes forsigtigt sammen. Varm ovnen op til 200°C Lav 2 runde ringe på bagepapir efter ...
-
Marengskage med Frugt
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker og pisk i ca. 2 minutter til marengsblandingen bliver sej. Vend forsigtigt mandler og tvebakker (har man ikke lige tvebakker, kan disse erstattes med makronmel). Læg et stykke bagepapir på e...
-
Eton Mess
Til 4 personer. Nip stilkene af jordbærrene, hak dem groft og kom dem i en skål. Tilsæt sukker og granatæblesaft, så de blødgøres (råmarineres), mens du pisker fløden til blødt skum. Knus marengsrederne ned i flødeskummet. ...
-
Små Kyskager
Tænd ovnen på 80°C (ikke varmluft). Gør et par bageplader klar med bagepapir på. Tag æggehviderne ud i god tid, så de får stuetemperatur. Sørg for at skålen er helt ren. Start på lav volumen og pisk. Sæt gradvist volume...
-
Bikuber II
Pisk æggehvider, sukker og eddike til en stiv marengs. Alt sukkeret skal være opløst - det tager ca. 5 minutter i en røremaskine. Kom marengsen i en sprøjtepose med tyl, og sprøjt massen ud i 5-6 bikuber. Bag marengsene i ca. 75...
-
Pavlova Lagkage med Jordbær
Pisk æggehviderne meget stive. Tilsæt halvdelen af sukkeret og pisk ca. 5 minutter. Tilsæt resten af sukkeret lidt ad gangen, mens der piskes meget. Beklæd 2 plader med bagepapir og vend forsigtigt æggemassen ud i 2 cirkler. B...
-
Marengstærte med Stikkelsbær
Til 6 personer. Stik 6 cirkler på ca. 7cm i diameter ud af 2 lagkagebunde og læg dem i et ildfast fad. Smør stikkelsbærsyltetøj på hver bund. Skær isen i tern, læg dem på lagkagebundene og sæt tærterne i fryseren. Pis...
-
Overnattende Marengsdessert
Tænd ovnen på 220°C. Pisk æggehviderne luftige sammen med saltet i en stor skål. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen, efterfulgt af vinsyre og vanilleessens. Pisk hurtigt, til du har en stiv æggehvidemasse. Fordel marengsen i en ...
-
Eton Mess
Til 4 personer. Nip stilkene af jordbærrene, hak dem groft og kom dem i en skål. Tilsæt sukker og granatæblesaft, så de blødgøres (råmarineres), mens du pisker fløden til blødt skum. Knus marengsrederne ned i flødeskummet. ...
-
Rabarbermarengs
Tænd ovnen pÃ¥ 200°C Skær blade og rodskede af rabarberne og skyl dem. Skær dem i 2-3 cm store stykker. Læg rabarberne i et ovnfast fad. Drys sukker over. Sæt fadet i ovnen pÃ¥ en af de midterste ribber i 15 minutter. Pisk Ã...
-
Sankthans Marengs
Pisk æggehviderne stive. Kom eddike og sukker i, og pisk til marengsen er sej. Vend hurtigt hasselnødderne (nemmest med flager) i, og læg massen som et bjerg 20-25 cm i diameter på en bageplade med bagepapir. Bag marengsen ca. 1 time...
-
Marengslagkage
Æggeblommerne piskes hvide og luftige med sukkeret, hvorefter den bløde margarine røres i blandingen. De øvrige ingredienser røres i dejen, og den fordeles i 2 smurte lagkage- eller springforme. Hviderne piskes stive og seje med ...
-
Marengskage med Frugt
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker og pisk i ca. 2 minutter til marengsblandingen bliver sej. Vend forsigtigt mandler og tvebakker (har man ikke lige tvebakker, kan disse erstattes med makronmel). Læg et stykke bagepapir på e...
-
Pavlova med Bær & Creme Anglaise
Pavlova: Æggehviderne piskes stive. Vandet tilsættes en skefuld af gangen under piskning. Flormelis sigtes i af 2 omgange. Til sidst røres Maizena, salt, vaniliesukker og eddike i. Blandingen placeres på en bageplade belagt ...
-
Mandel Fragilité med Moccacreme
Pisk æggehviderne stive med flormelis (100g). Mandlerne hakkes i en køkkenmaskine sammen med flormelis (100g) Æggehviderne og mandlerne vendes forsigtigt sammen. Varm ovnen op til 200°C Lav 2 runde ringe på bagepapir efter ...
-
Pavlova med Ferskner
Pisk æggehviderne meget stive. Tilsæt halvdelen af sukkeret og pisk ca. 5 minutter. Tilsæt resten af sukkeret lidt ad gangen, mens der piskes meget. Beklæd en plade med bagepapir og vend forsigtigt æggemassen ud på papiret. ...