Opskrifter » Desserter

Desserter

Underkategorier:

247 retter fundet i Desserter kategorien.

Ugens Opskrifter:

Rabarber Crumble Nemme Jordbærkager Cheesecake Brownie med Hindbær


  1. Karolines Citronfromage

    Karolines Citronfromage

    4 personer. Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 minutter. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps med elpisker. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Bland den med citronsaft- og...

  2. Lækkert Guf til Is

    Lækkert Guf til Is

    Pisk æggehviderne helt stive. Tilsæt flormelis, og pisk indtil det har den helt rigtige konsistens - du har HELT sikkert smagt det før :-) Til sidst tilsætter du eddiken og pisker det i. Du kan lave skum med lige den smag, du ...

  3. Hjemmelavet Skildpaddeis

    Hjemmelavet Skildpaddeis

    Pisk fløden til skum, og hak skildpadderne. Pisk æggene sammen med sukker og vanillesukker til en luftig æggesnaps. Hæld æggesnapsen i fløden og vend med en dejskraber, til det har en dejlig cremet konsistens. Vend til sidst de ...

  4. Gammeldags Øllebrød

    Gammeldags Øllebrød

    4-6 personer. Bræk rugbrødet i mindre stykker, og sæt det i blød i vand så det lige netop dækker. Er rugbrødet tørt, så gerne dagen før - ellers ½-1 time. Sæt gryden over ved svag varme og rør i gryden af og til for at f...

  5. Mandel Fragilité med Moccacreme

    Mandel Fragilité med Moccacreme

    Pisk æggehviderne stive med flormelis (100g). Mandlerne hakkes i en køkkenmaskine sammen med flormelis (100g) Æggehviderne og mandlerne vendes forsigtigt sammen. Varm ovnen op til 200°C Lav 2 runde ringe på bagepapir efter ...

  6. Kage med Gulerod

    Kage med Gulerod

    Makroner og Daim knuses/hakkes og lægges i bunden af et tærtefad. Fløden piskes, og heri vendes flormelis, vanillesukker og den græske yoghurt. Massen lægges ovenpå makronerne. Til sidst dækkes det hele med den revne gulerod. ...

  7. Vanille Cheesecake med Oreos

    Vanille Cheesecake med Oreos

    Kør 160g af kiksene i en foodprocessor til fint smulder. Tilsæt det smeltede smør, og bland det sammen. Tryk blandingen ned i bunden af en 20cm springform. Hak de resterende 80 g kiks, og stil dem til side. Blød husblasen op i ...

  8. Nemme Blødende Hjerter

    Nemme Blødende Hjerter

    Til ca. 12 stk. Smelt chokolade, smør og sukker over svag varme i en gryde. Tag gryden af varmen, når det hele er smeltet til en ensartet masse. Vend forsigtigt melet i. Til sidst piskes æggene i, et ad gangen. Pisk godt mell...

  9. Chokoladekage med Chokoladestykker

    Chokoladekage med Chokoladestykker

    Smelt chokoladen og smørret i vandbad ved svag varme. Afkøl. Gem 50 g af chokoladen, som hakkes groft og kommes i dejen inden den puttes i formen. Pisk æg og sukker let og luftigt. Bland mel og bagepulver. Rør forsigtigt chokolad...

  10. Brødrene Prices Tiramisu

    Brødrene Prices Tiramisu

    Lav en god, stærk kaffe (gerne en espresso-type). Lad den køle af og bland den med Amaretto. Del æggene. Rør blommerne med sukker og vanillekorn til en lys og luftig æggesnaps. Der skal røres længe! Rør derefter Mascarponen ...

  11. Hindbærgrød

    Hindbærgrød

    Put bærrene i en gryde, og hæld vand i, så det lige dækker. Kog bærrne - men ikke for længe, da grøden bliver pænest, hvis bærrene ikke har kogt alt for meget. Smag til med sukker - efter smag. Put lidt i ad gangen, så den i...

  12. Nem Jordbærdessert

    Nem Jordbærdessert

    Læg jordbærrene i en skål. Drys farin og vanillesukker over, og bland det godt. Lad det hele stå i køleskabet, til sukkeret er smeltet, og jordbærrene har afgivet saft, ca. 20 minutter. Rør forsigtigt igennem en gang undervejs. ...

  13. Brownie med Hindbærmousse

    Brownie med Hindbærmousse

    I en gryde smeltes smørret sammen med chokoladen. Lad det køle lidt af. Æg og sukker piskes til en let og luftig masse. Hvedemel blandes med hakkede valnødder og kakao, og derefter blandes det i æggemassen. Vend den afkølede cho...

  14. Ananasfromage

    Ananasfromage

    Ananasstykkerne afdryppes og skæres i mindre terninger. Udblød husblasen i koldt vand, og smelt den over vandbad. Bland ananaslage, citronsaft og sukker i. Pisk fløden, ikke for stiv. Husblasopløsningen hældes i på en gan...

  15. Chokolade Vulkan

    Chokolade Vulkan

    Forvarm ovnen til 200º C. Put æg, æggeblommer og sukker i en stor skål og pisk med et håndmixer i 8 - 10 min indtil let og luftigt. Smelt chokolade og smør i vandbad. Vend forsigtigt mel i æggeblandingen. Vend en skefuld æg...

  16. Ymerfromage

    Ymerfromage

    4 personer. Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 minutter. Rør ymer med sukker og vanille. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Afkøl husblasen med lidt af ymeren, og bland derefter...

  17. Varm Æblekage

    Varm Æblekage

    Kog æblemosen. Mosen lægges i et ildfast fad, og kokosdejen fordeles ovenpå. Bages ved 200°C i ca. 20 minutter. Serveres lun med flødeskum....

  18. Chokolademousse a la After Eight

    Chokolademousse a la After Eight

    Smelt chokoladen forsigtigt over vandbad. Pisk sukker og kaffe i, og tilsæt æggeblommerne, én ad gangen. Pisk til cremen er tyk. Tag først nu gryden fra varmen og sval let af. Pisk fløden til skum og vend den i den afsvalede cho...

  19. Nem Jordbærtrifli

    Nem Jordbærtrifli

    Til 4 personer. Rens jordbærrene, og skær dem ud i mindre stykker. Hæld hyldeblomstsaften ud over dem, tilsæt vanillekornene og lad det stå og marinere. Imens knuses makronerne groft, og vanillecremen piskes godt (du kan sagtens ...

  20. Lakrids Panna Cotta

    Lakrids Panna Cotta

    4 portioner. Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 minutter. Kom fløde og sukker i en gryde sammen med den knuste lakrids. Bring blandingen i kog under omrøring. Tag gryden af varmen, træk husblassen op af vandet, vrid den,...

  21. Brownie Cheesecake med Hindbær

    Brownie Cheesecake med Hindbær

    12 personer i en 33*23 bageform. Forvarm ovnen til 170°C. Brownie: Smelt chokoladen over vandbad - det skal være helt glat. Pisk smør og sukker lyst og luftigt. Tilføj et æg ad gangen, rør godt og skrab siderne med en dejskr...

  22. Marengskage med Frugt

    Marengskage med Frugt

    Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker og pisk i ca. 2 minutter til marengsblandingen bliver sej. Vend forsigtigt mandler og tvebakker (har man ikke lige tvebakker, kan disse erstattes med makronmel). Læg et stykke bagepapir på e...

  23. Appelsinfromage

    Appelsinfromage

    Til 4 personer. Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 minutter. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps med en håndmixer. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Bland den med appel...

  24. Æblegrød

    Æblegrød

    Skær de skrællede æbler i både og fjern kernehuset. Læg æblerne i en gryde med vand. Kog under låg ved svag varme til de er møre. Rør gryden igennem og smag til med sukker og vanille....

  25. Nem Isdessert

    Nem Isdessert

    Baileysis: Hak chokoladen. Skør isen i mindre stykker, og rør den på en røremaskine. Når den er blevet blød, tilsættes chokolade og Bailey. Passionsfrugtis: Skrab indholdet af passionsfrugterne ud med en ske. Rør isen blød,...

  26. Chokoladekage

    Chokoladekage

    Smelt smøret. Rør æg og sukker sammen. Bland mel, kakao, salt og vanillesukker i en anden skål. Bland det i æggemassen med en si og tilsæt smørret. Hæld dejen i en form med bagepapir. Bag ved 175°C i ca. 30 minutter. ...

  27. Mors Nemme Æbletærte

    Mors Nemme Æbletærte

    Smør en tærteform, og tænd ovnen på 200°C (175 hvis varmluft) Knus makronerne ud i bunden af tærteformen. Skræl æblerne, skær dem i både, og fordel dem i formen. Drys kanel over æblerne. Smelt margarinen og bland deri...

  28. Sommerdessert med Flødeboller & Frisk Frugt

    Sommerdessert med Flødeboller & Frisk Frugt

    Knus makronerne og læg dem i bunden af et ovnfast fad. Tryk flødebollerne flade (med bunden i vejret) ovenpå makronerne. Pisk fløden stiv og vend den med creme fraiche eller yoghurt, Smag til med lidt vanillesukker. Hæld massen over...

  29. Chokolade-Mango-Stracciatella Is

    Chokolade-Mango-Stracciatella Is

    Chokoladeis Mælk, fløde og vanillestang bringes i kog. Æggeblommerne piskes luftige med sukker. Tag vanillestangen op og hæld den varme mælkefløde over æggeblommerne, mens der piskes kraftigt. Massen hældes tilbage i gryden og ...

  30. Hyldeblomstfromage

    Hyldeblomstfromage

    Pisk æggeblommerne med sukkeret til en luftig æggesnaps. Pisk fløden stiv, og vend den i. Udblød husblasen i koldt vand i 10 minutter. Tag det op, vrid det, og smelt det over vandbad. Bland den smeltede husblas med hyldeblomsts...

  31. Nem Jordbærdessert med Skyrcreme og Chokolade

    Nem Jordbærdessert med Skyrcreme og Chokolade

    Til 4 stk. Rens jordbærrene og skær dem i stykker - fyld dem i bunden af glasset. Rør skyr med flødeskum, flormelis og vanillesukker og hæld det over jordbærrene. Smelt chokolade, piskefløde og smør i en gryde ved svag varm...

  32. No-bake Kage med Jordbær

    No-bake Kage med Jordbær

    Makroner og Daim knuses/hakkes og lægges i bunden af et tærtefad. Pisk fløden og vend flormelis, vanillesukker og den græske yoghurt heri. Læg massen ovenpå makronerne. Dæk til sidst det hele med jordbær skåret i kvarte/skive...

  33. Mini Sarah Bernard Kager

    Mini Sarah Bernard Kager

    Dagen før: Varm fløden op i en tykbundet gryde, og smelt chokoladen deri. Læg husblas i blød. Vrid den overskydende vand af, og smelt husblasen i gryden med fløde. Stil cremen i køleskabet til dagen efter, så den kan sætte ...

  34. Bananispinde

    Bananispinde

    Skær bananerne over på midten, og tag skrællen af. Stik en ispind ind i hver halvdel. Læg bananerne på en bakke, dæk med film og sæt bakken i fryseren til bananerne er frosne (cirka 3 timer). Læg de hakkede peanuts i en dyb ta...

  35. Chokoladedessert med Pære

    Chokoladedessert med Pære

    Til 6-8 personer. Tænd ovnen på 200°C og smør et ildfast fad på ca. 22x22 cm. Afdryp pærerne og læg dem i bunden af fadet. Blend resten af ingredienserne i en foodprocessor, til du har en sammenhængende dej. Fordel dejen...

  36. Iskold Tyttebær Ostekage

    Iskold Tyttebær Ostekage

    8 personer. Pisk æggeblommer, flormelis, vaniljesukker, tyttebærsyltetøj og kvark let sammen. Pisk æggehviderne stive, og pisk fløden til let skum. Vend flødeskummet i æggeblandingen, og vend til sidst forsigtigt hviderne ...

  37. Champagnesorbet

    Champagnesorbet

    Kog en lage af sukkeret og vandet. Skræl citronen meget tyndt og lad skallen trække i den varme lage. Når sukkerlagen er helt kold, fjernes citronskallen og champagnen tilsættes. Frys sorbeten og rør i den nogle gange under...

  38. Lækker Vanilleis

    Lækker Vanilleis

    Pisk æggene sammen med sukkeret til det er en tyk æggesnaps. Tilsæt melet og saltet, og rør det godt sammen. Hæld mælken i en gryde, og varm det op så det næsten når kogepunktet. Hæld derefter den varme mælk over æggene mens ...

  39. Hyldeblomst Fromage

    Hyldeblomst Fromage

    Sæt husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter. Pisk blommerne lyse og skummende sammen med sukkeret. Vrid vandet af husblasen og smelt den over vandbad. Når den er kølet let af, blandes den med hyldeblomstsaften. Vend det hel...

  40. Yankiekage

    Yankiekage

    Smelt smør, sirup og yankiebar i en gryde. Tag gryden af varmen og bland rice crispies i. Fordel massen i en lille bradepande dækket med bagepapir. Når det er helt koldt, smeltes overtrækschokoladen og smøres på. Lad kagen st...

  41. Sydstatskage

    Sydstatskage

    Smuldr kiksene i det smeltede smør. Tryk blandingen ud som bund i en springform foret med bagepapir. Pisk fløden til skum. Smelt skumfiduserne i mælken sammen med kanel og afkøl derefter blandingen. Smelt chokoladen over vandba...

  42. Råcreme

    Råcreme

    Pisk æg, sukker og vanillekorn til en luftig æggesnaps. Pisk fløden. Vend den i æggemassen umiddelbart før servering....

  43. Vanilleis med Rabarberkompot

    Vanilleis med Rabarberkompot

    Rens rabarberstængerne og fjern blade og grove stykker på enderne (ikke hele enden, der sidder meget smag her) og skær dem i tynde skiver på ca. 5 mm. Kom rabarber, rørsukker og vanilleessens i en gryde og bring i kog, mens du røre...

  44. Pærer Belle Helene

    Pærer Belle Helene

    4 pers. Hæld saften fra pærerne. Bræk chokoladen i mindre stykker. Smelt den med vandet i en lille gryde, ved jævn varme under omrøring. Kog saucen igennem, til den er jævn. Pisk derefter fløde og smør i. Skær isen i sm...

  45. Nem Cheesecake

    Nem Cheesecake

    Bland de knuste kiks med det smeltede smør, og fordel dem i bunden af en springform. Bland derefter creme fraiche, vanillesukker og flormelis sammen. Pisk fløden til skum, og bland den heri. Smelt husblasen over vandbad, og lad den ...

  46. Sukkerfri Rabarbercrumble

    Sukkerfri Rabarbercrumble

    Skyl rabarberne og skær dem i skiver på ca. 1 cm. Fordel dem i bunden af et ildfast fad. Mos bananen og bland de øvrige ingredienser i. Fordel crumblen over rabarberne og bag den i ovnen ved 200°C i 20 minutter eller til din crumb...

  47. Eton Mess

    Eton Mess

    Til 4 personer. Nip stilkene af jordbærrene, hak dem groft og kom dem i en skål. Tilsæt sukker og granatæblesaft, så de blødgøres (råmarineres), mens du pisker fløden til blødt skum. Knus marengsrederne ned i flødeskummet. ...

  48. Pavlova Lagkage med Jordbær

    Pavlova Lagkage med Jordbær

    Pisk æggehviderne meget stive. Tilsæt halvdelen af sukkeret og pisk ca. 5 minutter. Tilsæt resten af sukkeret lidt ad gangen, mens der piskes meget. Beklæd 2 plader med bagepapir og vend forsigtigt æggemassen ud i 2 cirkler. B...

  49. Jordbærtrifli med Makroner

    Jordbærtrifli med Makroner

    Knus makronerne og pres saften fra appelsinen. Bland de 2 ting sammen. (man kan også tilsætte lidt hakkede mandler). Rens og skær jordbærrene i mindre stykker. Smelt chokoladen over et vandbad. Pisk fløden med vanillesukkeret ...

  50. Pære & Chokolade Crumble

    Pære & Chokolade Crumble

    Forvarm ovnen til 180°C. Skræl pærerne og del dem i kvarte. Put pærer, sukker, citronskal, citronsaft og ½ dl vand i en gryde. Lad det simre ved svag varme til pærerne er bløde. Lav dejen til crumblen - bland alle ingrediens...

  51. Jordbær Tiramisu

    Jordbær Tiramisu

    Til 4 personer. Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt mascarpone, og pisk forsigtigt. Pisk fløden til let skum, og vend det i mascarponecremen. Skyl jordbærrene, og blend dem sammen med limoncello til en glat...

  52. Frisk Råcreme med Jordbær & Crunch

    Frisk Råcreme med Jordbær & Crunch

    Til 6 personer. Pisk vanillekorn, sukker og æggeblommer til en æggesnaps. Pisk fløden stiv, og vend i. Smag til med skyr, så den bliver lidt mere frisk end en almindelig råcreme. Fordel cremen i bunden af 6 dessertglas. ...

  53. Sprøde Vafler med Piskefløde

    Giver 12-14 stk. Rør mel, sukker, fløde og øl sammen til en tyk, jævn dej. Rør æggeblommerne i sammen med salt og kardemomme. Smelt smørret og rør det i dejen. Pisk hviderne sammen med 2 spsk sukker til du får en marengs. ...

  54. Crema Catalana

    Hæld mælk, appelsinskal, citronskal og kanelstang i en gryde. Del vanillestangen, og tilsæt også den. Bring det langsomt i kog. Tag det af varmen og lad det trække i 15 minutter. Imens piskes æggeblommerne med sukkeret og majsst...

  55. Mandelbund med Rabarberskum & Jordbær

    Blend mandlerne (med skal) groft. Tænd ovnen på 175°C Pisk hviderne stive, tilsæt sukker og pisk til det er helt stift. Vend de blendede mandler i æggehviderne. Fordel massen i en form foret med bagepapir. Bag bunden i o...

  56. Nem Snickersis

    Pisk fløden til let skum. Pisk karamellen en smule inden den vendes i flødeskummet. Kom Daim og peanuts i. Vend det sammen. Hæld isen i dessertglas eller i en stor skål (skal kunne tåle fryser). Drys med lidt hakket Daim o...

  57. Sprødstegte Belgiske Flødevafler

    Giver 6-8 vafler. Æg, sukker og vanille røres sammen med mel og mælk. Smørret smeltes og tilsættes citronskallen. Rør det i dejen. Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt i dejen. Stil det lidt til side, så er det klar ...

  58. Små Kyskager

    Tænd ovnen på 80°C (ikke varmluft). Gør et par bageplader klar med bagepapir på. Tag æggehviderne ud i god tid, så de får stuetemperatur. Sørg for at skålen er helt ren. Start på lav volumen og pisk. Sæt gradvist volume...

  59. Tykmælksfromage med Mandler & Hvid Chokolade

    Til 4 personer. Sæt husblasen i blød i koldt vand. Tag kornene ud af vanillestangen, og bland dem med sukkeret. Rør det i tykmælken. Pisk fløden stiv, og vend dem med tykmælken. Kram vandet af husblasen, og læg det i en s...

  60. Toffifee Cheesecake

    Til 8-12 personer. Smuldr kiksene godt. Smelt smørret og rør det sammen med kiksene. Læg kiksemassen som bund på et kagefad med en bagering om eller i en springform. Pres kikseblandingen godt sammen. Lav nu karamelsovsen: Kom s...

  61. Cheesecake med Koldskål

    Til 8-10 personer. Blend kammerjunkerne i en minihakker, til de er helt findelt. Smelt smørret og blend det sammen med kammerjunkerne. Tryk massen godt sammen i bunden af en springform på 20-22 cm i diameter. Udblød husblasen i ...

  62. Eton Mess med Bagte Rabarber

    Til 4 personer. Tænd ovnen på 120°C (ikke varmluft). Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret lidt efter lidt, og pisk, til sukkeret er opløst. Smør marengsmassen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag marengsen i o...

  63. Chokolade Fondant

    Hak chokoladen fint og smelt den med smør og sukker i en skål over vandbad. Det skal kun lige smelte og må ikke blive for varmt. Sigt melet ned i chokoladeblandingen og rør godt. Tilsæt æggeblommer og æggehvider og rør godt. S...

  64. Jordbær Tiramisu med Hyldeblomstsaft

    Til 4 personer. Pisk æggeblommer med sukker og vanillekorn til en æggesnaps. Pisk med en elpisker mascarponen sammen med æggesnapsen. Vask og rens jordbærrene og skær dem i skiver. Læg ladyfingers i bunden af et lille fad ...

  65. Appelsinris

    Ris, vand, appelsinjuice, salt og sukker koges som almindelige ris - 12 minutters kog og 12 minutters trækken. Lad risene køle helt af. Pisk en æggesnaps af æg og sukker. Vend fløden i. Vend cremen med de afkølede ris. Læ...

  66. Bikuber II

    Pisk æggehvider, sukker og eddike til en stiv marengs. Alt sukkeret skal være opløst - det tager ca. 5 minutter i en røremaskine. Kom marengsen i en sprøjtepose med tyl, og sprøjt massen ud i 5-6 bikuber. Bag marengsene i ca. 75...

  67. Bounty Cheesecake

    Smuldt kiksene, evt. i en foodprocessor. Smelt smørret og bland det sammen med de de knuste kiks. Put kikseblandingen i en springform. Pres det sammen og og sæt det i køleskabet. Pisk fløde og sukker til skum og vend det forsig...

  68. Snickers Cheesecake

    Tænd ovnen på 175°C (varmluft). Knus kiksene fint, hak nødderne og chokoladen og bland det hele med smørret. Pres blandingen ned i en springform. Pisk sukker, æg og vanille sammen til en luftig og lys masse. Tilsæt derefter fl...

  69. Hindbærsommersalat

    Blend eller mos hindbærrene, og vend fromage frais i. Smag til med vanillesukker. Pisk cremefine og vend den i frugtblandingen. Stil desserten koldt i mindst 1 time. Hak mandlerne og rist dem sammen med havregrynene på en tør pa...

  70. Fløderand

    Til 4 personer. Pisk fløden, den må ikke være for stiv. Udblød husblasen i koldt vand, tag den op og smelt den over vandbad. Rør sukker og vanillesukker i. Lad den køle lidt af. Bland en smule af flødeskummet i husblasen, og...

  71. Baileys Mousse

    Fordel gelatinepulver i det kolde vand og lad det stå i ca. 1 minut. Tilsæt det kogende vand, og lad det stå indtil gelatinen er helt opløst. Stil det til afkøling. Stil piskeris og skål i fryseren i 15 minutter, så det er helt...

  72. Mandelbund med Hvid Chokolade & Citronmousse

    Tænd ovnen på 180°C (almindelig) varme. Pisk æggehviderne til mandelbunden stive. Tilsæt sukkeret - 1 spsk ad gangen og pisk massen til en marengs. Vend først mandelmelet og dernæst det smeltede smør i marengsen, til den er ens...

  73. Nougatmousse med Appelsinkrokant

    Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter. Skær nougaten i små tern. Riv appelsinskal og pres appelsinsaft. Bring mælken i kog, tag den af varmen og tilsæt nougaten. Rør det ud i den varme mælk. Når det er jævnt og gla...

  74. Æblegrød med Vanille

    Skræl æblerne og fjern stilk og kernehus. Skær dem i små stykker. Kom æblestykker, vand og sukker i en gryde sammen med en flækket vanillestang. Lad æblerne koge ved svag varme under låg, til de er helt møre og har den konsis...

  75. Pandekager med Rørsukker

    Hæld alle ingredienserne i en skål og pisk godt med en elpisker. Alt melet skal være opløst. Lad dejen hvilke 30 minutter i køleskabet, og giv den en tur med et piskeris. Smelt en smule smør på en pande. Når smørret er smelte...

  76. No-Bake Citroncheesecake med Marengs

    Knus kiksene fint og bland dem med smeltet smør, sukker og lakrids. Fordel kiksemassen i 10 portionsglas eller en stor skål, og pres den lidt sammen. Fordel de hakkede mandler ovenpå kiksemassen. Sæt bunden(e) i køleskabet. Pi...

  77. Red Bull Is

    Flæk vanillestangen og skrab kornene ud. Rør dem i den kondenserede mælk. Bland herefter fløden i, og rør det godt sammen. Hæld blandingen på ismaskine, og kør til det får soft ice konsistens. Hæld derefter Red Bull i mens m...

  78. Lynhurtig Is med Salt-Karamel

    Kog dåsen med kondenseret mælk i ca. 3 timer. Vandet skal boble let hele tiden, og dåsen skal være dækket helt med vand under hele tiden. Lad karamellen køle helt af inden den tages ud af dåsen, og hældes i en skål. Vend kar...

  79. Hindbærskyrcreme med vanille

    Rør mascarponen med skyr, vanillekorn og sukker. Riv skallen fra limefrugterne fint. Brug kun det grønne, det hvide er bittert. Rør limeskallen i cremen og smag til. Vend hindbærrene i cremen og anret i portionsglas....

  80. Super Hurtig Ananastærte

    Knus kiksene godt, og bland dem med smørret. Fordel massen i en tærteform, og bag den 10-15 minutter ved 180°C. Blend ananasstykkerne sammen med saften, og bland det med creme fraiche og buddingepulveret. Hæld massen over tærtebu...

  81. Nem Jordbærdessert med Makroner

    Knus makronerne i hånden, så de ikke bliver helt til pulver. Hak Daim i grove stykker og bland det med makronerne og læg det i et kagefad/ildfast fad. Pisk fløden stiv, og vend den med skyren. Smag til med flormelis og vanillesukk...

  82. Rabarber Fool

    Til 6-8 portioner. Skær rabarberne i skiver og hæld dem i et ovnfast fad sammen med sukkeret (hak evt. ingefær fint, og vend det i rabarberne). Sæt fadet i ovnen ved 200°C i 25 minutter. Lad dem køle helt af. Gem lidt af siruppe...

  83. Jordbærislagkage med Nøddebunde

    Tag bunden ud af en springform, der måler 24 cm i diameter, og tegn 3 cirkler på bagepapiret efter formen. Pisk æggehviderne næsten stive, tilsæt sukkeret og pisk det til en sej masse. Vend mel og de blendede nødder i æggehvide...

  84. Jordbærtrifli med Makroner

    Pisk sukker, æggeblommer og vanillekorn til en lys og luftig æggesnaps. Pisk i en anden skål fløden til skum. Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen. Kom jordbærrene til jordbærpureen i en gryde og kog dem godt møre. Blen...

  85. Verdens Letteste Is

    Pisk fløden til en blød skum, hvor der dannes små bølger på overfladen. Vend den kondenserede mælk i stille og roligt, så du ikke slår luften ud af flødeskummet. Tilsæt evt. smagsvarianter. Frys isen i minimum 6 timer. Serv...

  86. Nem Hindbærdessert i Glas

    Tænd ovnen på 175°C Tilbered knaset: bland sukker, smør, mandler og hvedemel i en skål. Smuldr dejen med fingrene, og bred den ud på en bageplade med bagepapir. Bag knaset gyldent i et par minutter. Vend blandingen lidt, så den...

  87. Hvid Chokolademousse med Kiksebund & Nddekrokant

    Til 4 personer. Tænd ovnen på 160°C (almindelig ovn). Blend kiks, smør og kanel til en ensartet masse. Tryk massen ud i bunden af 4 serveringsglas og bag dem i ovnen i 5 minutter. Afkøl bundene. Bland brevets indhold med m...

  88. Banan & Peanutbutter Is

    Skær bananerne i mindre stykker og frys dem. Hæld de frosne bananstykker i en blender og kør dem sammen med mandelmælk, kokosmælk eller fløde. Tilføj peanutbutter og kanel og blend det igen. Smag til. Hæld det i en plastik...

  89. Skumfidus-Kage

    Smelt skumfiduserne i mælken i en gryde, og stil det til afkøling. Når det er kølet af, så tilsættes citronsaften. Pisk fløden til skum. Vend det sammen med den afkølede skumfidusmasse og vend ananasstykkerne i. Knus kiksene o...

  90. Nøddetærte med Is & Frugt

    Findel fedtstoffet i melet. Tilsæt sukker og kom ægget i. Ælt dejen hurtigt sammen og lad dejen hvile koldt i 30 minutter. Hak nødderne groft og smør en springform. Pres lidt af de hakkede nødder på formens bund og sider. Rul d...

  91. Limemousse

    Pisk fløden let. Pisk creme fraiche, yoghurt og sukker til sukkeret er opløst. Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 minutter og smelt det så over vandbad sammen med limesaft og limeskal. Lad det køle lidt af. Rør husblasen ...

  92. Kirsebærdessert a la Cheesecake

    Pisk fløden stiv og tilsæt creme fraiche (38%) og pisk lidt mere, så du får en jævn masse. Rør creme fraiche 18% sammen med sirup, flormelis og vanillekorn. Vend det i flødemassen. Lav en bund af knuste Digestive-kiks i en stor...

  93. Karamelsovs

    Smelt det halve af sukkeret i en gryde sammen med smørret. Tilsæt fløden meget langsomt, så sukkeret ikke størkner. Tilsæt salt, Baileys og resten af sukkeret og lad det koge op. Når sukkeret er smeltet, tages karamelsovsen ...

  94. Frisk Ostetærte med Chokolade & Appelsin

    Rør flormelis, smør og salt blødt. Tilsæt mel og derefter citronsaft, vanillekorn og æggeblommer. Saml dejen ved at tilsætte mælk. Form en tyk, kort pølse af 2/3 af dejen og en lang tynd pølse af det sidst og sæt dem på kø...

  95. Hjemmelavet Daimis

    Pisk æggehviderne næsten stive, og vend sukkeret i. Pisk det til en stiv marengs, og vend så de finthakkede mandler i. Hæld marengsen i en smurt meldrysset springform, og bag den i ca. 30 minutter ved 175°C (alm. ovn). Afkøl bunden...

  96. Lun Chokoladefondant

    Hak chokoladen fint og smelt den sammen med smør og sukker i en skål over vandbad. Det skal kun lige netop smelte, og det må ikke blive for varmt. Sigt melet ned i chokoladeblandingen og rør godt. Tilsæt æggeblommer og æggehvider ...

  97. Amerikansk Frugtsalat

    Saften fra frugterne, æggene, vanillekornene og sukkeret varmes op til lige under kogepunktet. Det må ikke koge, for så størkner æggene. Når det er tyknet, sættes det på køl. Pisk flødeskummet, og bland det med cremen - sma...

  98. Frozen Yoghurt

    Pisk sukker, vanillesukker, mælk og æggehvider sammen. Tilsæt yoghurten og pisk det sammen. Kør enten isen på en ismaskine eller i fryseren, hvor du rører under indfrysningen. Der kan evt. tilsættes 3-400 g halvfrosne bær elle...

  99. Sprøde Pandekager

    Til ca. 15 pandekager. Bland alle ingredienserne til en glat dej uden klumper. Lad den hvile i køleskabet i mindst 30 minutter. Opvarm en pande ved middel temperatur, smelt en klat smør derpå og hæld ½-1 dl dej på panden. Ven...

  100. Frossen Cheesecake med Hvid Chokolade & Bær

    Smelt smørret og knus kiksene. Bland det hele sammen og kom det i en springform med bagepapir. Pres det let sammen. Hak chokoladen og smelt den over vandbad. Pisk æggehviderne stive og kom sukkeret i lidt ad gangen, til de er blanke...

  101. Jordbær Trifli med Appelsin

    Til 6 personer. Knus makronerne og pres saften fra appelsinen. Bland saften med makronerne (tilsæt evt. lidt hakkede mandler også). Rens og skær jordbærrene i mindre stykker. Smelt chokoladen over vandbad. Pisk fløden stiv ...

  102. Frossen Valnøddetærte med Portvin

    Pisk æggeblommerne godt sammen med flormelisen og kornene fra vanillestangen. Knus makronerne groft, stænk dem med portvin og vend dem i æggemassen sammen med valnøddekernerne. Pisk fløden til skum og vend den i. Hæld blandin...

  103. Daim Islagkage med Jordbærsirup

    Pisk æggehviderne stive, vend sukkeret i og pisk det hele stift. Til sidst vendes hakkede mandler, nødder og chokolade i. Fordel bunden i 2 små eller 1 stor springform og bag den i ca. 30 minutter ved 175°C. Afkøl bunden helt. Ko...

  104. Abrikos Is

    Rør kondenseret mælk, fløde, mælk og vanillekorn sammen og kom massen i ismaskinen. Lad isen køre i 20 minutter. Skyl abrikoserne, fjern skrællen og stenen og skær dem i mindre stykker. Blend dem, til du får en fin masse. ...

  105. Jordbærdessert med Jordbærmousse & Chokoladeganache

    Til 6 stk. Bland mel, sukker, kakao, bagepulver og vanillesukker i en skål. Tilsæt mælk og olie, og rør dejen glat. Kom dejen i en springform foret med bagepapir. Bag kagen ved 200°C i ca. 25 minutter. Lad kagen køle af. ...

  106. Jordbærkage med Makroner & Daim

    Knus makroner og hak Daim. Læg det i bunden af et fad. Pisk fløden til skum og bland med creme fraiche, flormelis og vanillesukker. Hæld cremen i fadet. Rens jordbærrene og skær dem i kvarte. Fordel jordbærrene over cremen, o...

  107. Koldskålis

    Til 4 personer. Rør alle ingredienserne godt sammen, til sukkeret er helt opløst. Hæld ismassen på en ismaskine og kør, til du har den ønskede konsistens. Hvis du ikke har en ismaskine, kan du komme ismassen i en fryseegnet b...

  108. Hytteostkage med Jordbær

    Spænd et stykke bagepapir fast mellem ringen og bunden i en springform (ca. 22cm i diameter). Bland smør og de knuste kiks godt og kom blandingen i formen. Pres kiksebunden godt sammen. Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min...

  109. Chokoladepandekager & Banan

    Bland ingredienserne til pandekagen: æg, mælk, olie, kakao og chokolade. Fyld hvedemel i, til det får den ønskede konsistens. Tilbered 3 pandekager af dejen på en pande i lidt smør eller margarine. Lad pandekagerne køle lidt a...

  110. Kold Banancreme med Hindbær

    Til 2 personer. Skræl bananerne og blend dem med kokosmælken og vanillesukker. Servér cremen toppet med friske hindbær og hakket chokolade. Tip! Prøv med andre bær, f.eks. dejlig søde danske jordbær....

  111. Rabarbersirup

    Skær rabarberne i mindre stykker. Kog dem sammen med vandet og sukkeret - det skal spilkoge i 10-15 minutter. Hold øje med at det ikke koger over. Sigt rabarberstykkerne fra. Nu har du rabarbersaft. Herefter skal det koges yderliger...

  112. Hyldeblomst Marineret Melonsalat med Softice

    Til 6 personer. Lav kugler af begge meloner. Kom dem i en skål og vend hyldeblomstsaft, citronsaft og basilikum sammen med frugten. Stil melonsalaten tildækket i køleskabet indtil servering. Fordel melonsalaten i portionsskåle, to...

  113. Churros

    4-6 personer. Vand, sukker, vanillekorn, salt og smør varmes op i en gryde til det begynder at boble. Tag gryden af varmen, og tilsæt mel mens der røres kraftigt. Rør til dejen er glat (brug evt. en røremaskine). Rør et æg i...

  114. Marengstærte med Stikkelsbær

    Til 6 personer. Stik 6 cirkler på ca. 7cm i diameter ud af 2 lagkagebunde og læg dem i et ildfast fad. Smør stikkelsbærsyltetøj på hver bund. Skær isen i tern, læg dem på lagkagebundene og sæt tærterne i fryseren. Pis...

  115. Hjemmelavet Karamelsauce

    Sørg for at fløden har stuetemperatur. Smelt sukkeret i en tykbundet gryde over middelvarme. Pisk, når sukkeret begynder at smelte. Stop med at piske, når det bobler. Når sukkeret har fået en gylden farve, tilsættes smørret, o...

  116. Let Mousse med Hindbærsauce

    Til 6 portioner. Kom æggehvider i en skål sammen med flormelis. Sæt skålen over et let kogende vandbad, og brug en elpisker til at piske blandingen let og luftig. Fjern skålen fra varmen, og pisk citronskrællen i, pisk i ca. 2 m...

  117. Muldvarpeskud

    Til 4 portioner. Udblød sveskerne i lidt vand, og kog dem herefter møre. Kom en smuttet mandel ind i hver sveske. Pisk æggeblommer og sukker. Rør yoghurt i cremen og smag til med vanillesukker. Anret 3 svesker på hver talle...

  118. Rabarberdessert med Skyr & Havregryn

    Rens rabarberne og skær dem i mindre stykker. Kog dem i en spiseskefuld vand sammen med Hermesetas og vanille. Lad det køle af. Smelt honningen på en stegepande, og tilsæt hakkede mandler og havregryn. Vend det godt rundt, og læg...

  119. Nemme Pæredesserter

    Stil ovnen på 175°C Smør 6 portionstærteforme med oliemargarine og drys dem med rasp. Tør pærerne, og skær dem i mindre stykker. Fordel pærestykkerne i tærteformene. Pisk æg og sukker til en luftig blanding. Vend mel, gro...

  120. Lækker Dessert med Banan

    Skær bananen og dadlen i mindre stykker. Bland alle ingredienserne i en lille skål, og stil den på køl til den skal spises. Denne dessert er god til folk på slankekure, der trænger til lige at få stillet den værste sukkertrang...

  121. Rabarber Bagt med Polenta

    Vask rabarberne og snit dem i små stykker. Vend dem sammen med sukker og fordel dem i 2 ovnfaste skåle. Bland de to slags mel med sukker, bagepulver og salt. Hak det kolde smør i til en smuldredej. Vend forsigtigt kærnemælken ...

  122. Pandekagelagkage med Chokoladecreme & Bær

    Smelt chokoladen i en skål over vandbad ved svag varme. Rør i chokoladen, til den er tyktflydende. Pisk æggehvider med sukker til stift skum og vend forsigtigt æggehvideskummet i den smeltede chokolade. Læg en pandekage på et ka...

  123. Kokospandekager

    Giver ca. 10 stk. Pisk æggene sammen med mel, salt, citronskal, citronsaft og lidt kokosmælk, til dejen er uden klumper. Tilsæt resten af kokosmælken lidt ad gangen under piskning. Stil dejen i køleskabet mindst 30 minutter. T...

  124. Napoleonskage med Valnøddecreme & Rabarber

    4-6 personer. Tænd ovnen på 200°C. Rens og skær rabarberne i 3 cm lange stykker. Vend rabarbersykkerne sammen med sukker blandet med appelsinskal, bred dem ud i et ovnfast fad foret med bagepapir. Dæk dem løst med stanniol og ba...

  125. Kærnemælksfromage med Rabarber

    6 personer. Bland rabarber med rørsukker i en gryde og varm det op under låg. Tag låget af og lad frugten simre akkurat mør (ca. 5 minutter). Hæld det straks i en skål til afkøling. Flæk vanillestangen, skrab kornene ud og ...

  126. Lakrids Pannacotta

    4 personer. Skyl bærrene, skær dem i mindre stykker og kog dem op med sukrin og limesaft. Blend eventuelt bærrene, fordel blandingen i 4 portionsskåle eller glas og stil dem på køl. Sæt husblas i blød i koldt vand. Flæk va...

  127. Yoghurtmousse

    4 personer. Findel bærrene med en elpisker eller blender. Tilsæt sukker og yoghurt, og pisk det sammen. Sæt det i fryseren, til det er jævnt (1-2 timer). Rør af og til i det. Pisk æggehviderne stive. Vend dem i frugtmassen. S...

  128. Pandekager

    4 pers. Bland mel, sukker, salt og citronskal. Pisk mælken i lidt af gangen, til en klumpfri dej. Pisk æggene i. Smelt smørret i panden og hæld det i dejen. Bag pandekager ved jævn varme til de er lysebrune på begge sider....

  129. Nem Frugtsalat

    3 personer. Skræl æblet, og skær det i tern. Skær pære og ananas i små tern, og vend frugten i yoghurten. Stil salaten koldt, og rør forsigtigt rundt i den, lige inden servering....

  130. Cannoli

    Til dejen sigtes mel, kaffepulver, kakao, sukker og en lille smule salt sammen. Gnid smørret ind i melet, indtil det ligner fine brødkrummer. Bland ca. 1 1/4 dl vand i, for at få en blød dej. Ælt den let og del den i 2. Rul hver hal...

  131. Lun Æbledessert

    Til 6 personer. Forvarm ovnen til 180°C. Skær æblerne i 8-12 både, og bland dem med sukker, smør og appelsinskal og -saft i en stor skål. Bland godt, indtil alle æblerne er dækket. Hæld dem i et ildfast fad (1½ liter), der ...

  132. Chokoladekage med Appelsinfløde

    Til 4-6 personer. Forvarm ovnen til 180°C, og smør et ovnfast fad (2 liter). Sigt mel og 2 spsk kakao ned i en stor skål. Rør 125 g af sukkeret i, og lav en fordybning i midten. Bland mælk, æg, smør og vanille og hæld det i...

  133. Toffeesauce

    Rør smør, brun farin og piskefløde i en lille gryde over svag varme, indtil smørret er smeltet, og sukkeret opløst. Bring det i kog, skru ned, og lad det simre i 2 minutter. Portionen giver 4 dl....

  134. Mørk Chokoladesauce

    Kom chokoladen i en skål. Bring fløden i kog i en gryde, rør 2 spsk sukker i, og hæld det over chokoladen. Lad det stå i 2 minutter og rør det så glat. Tilsæt evt. en skefuld likør. Servér saucen lun. Portionen giver ...

  135. Harlekin Is

    Til 6-8 personer. Forvarm ovnen til 150°C. Dæk 2 bageplader med bagepapir, og tegn 6 rektangler på 25x7 cm. Til kokosmarengsen piskes æggehviderne til stift skum med elpisker i en lille skål. Tilsæt gradvist sukkeret, og pisk go...

  136. Citron-Marengstærte

    Til 6 personer. Sigt mel og flormelis ned i en stor skål og gnid smørret ind i melet med fingerspidserne, indtil det ligner brødkrummer. Tilsæt det meste af vandet og bland til en fast dej, tilsæt evt. mere vand. Vend dejen ud på...

  137. Hvid Chokolademousse med Pebermynte

    Til 6 personer. Smelt chokoladen over vandbad og afkøl et par minutter. Pisk fløde, æggehvide og pebermynteessens sammen med en elpisker eller i en røremaskine. Kom en skefuld af denne creme i den lune chokolade, rør godt runs...

  138. Blærerøvs-Chokoladekager

    Til 8 personer. Tænd ovnen på 180°C Bræk chokoladen i mindre stykker, smelt den sammen med smørret i mikroovn eller over vandbad og afkøl let. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Rør mel, natron og salt i. Vend den lune c...

  139. Margarita Is

    Til 6 personer. Pisk limesaft, tequila og Cointreau sammen med flormelis i en skål. Tilsæt fløden og pisk det forsigtigt til blødt skum. Kom denne creme over i en lufttæt beholder og frys den natten over. Isen kan tages ud af ...

  140. Granatæble Is

    Pres kernerne fra granatæblerne og limefrugten og sigt saften over i en skål. Pisk flormelis i, til det opløser sig. Pisk fløden i, til der kommer blødt lyserødt skum ud af det. Hæld skummet over i en lufttæt beholder. Frys...

  141. Overnattende Marengsdessert

    Tænd ovnen på 220°C. Pisk æggehviderne luftige sammen med saltet i en stor skål. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen, efterfulgt af vinsyre og vanilleessens. Pisk hurtigt, til du har en stiv æggehvidemasse. Fordel marengsen i en ...

  142. Lynhurtig Chokolademousse

    Smelt skumfiduserne, smør og chokolade i varmt vand i en tykbundet kasserolle ved lav varme. Rør jævnligt rundt og tag kaserollen af varmen, når det hele er smeltet. Afkøl. Pisk i mellemtiden fløden til blødt skum sammen med va...

  143. Tumle-Dumle

    Tænd ovnen på 200°C Rul mørdejen ud til en plade på ca. 18x32 cm. Hæld sirup ud på dejen, men lad en ramme på 2 cm være fri hele vejen rundt. Rul dejen sammen til en tyk roulade på den korte led. Læg rouladen med saml...

  144. Chokoladebrownies uden Mel

    Tænd ovnen på 170°C. Smelt chokolade og smør i en tykbundet gryde. Tag gryden af varmen, rør vanilleessens og sukker i og afkøl en smule. Pisk æg i blandingen sammen med mandelmel og hakkede valnødder. Vend det hele ud i en sm...

  145. Roulade med Hindbær & Hvid Chokolade

    6-8 personer. Forvarm ovnen til 180°C. Kom bagepapir i en form (25x30 cm). Pisk æggehviderne til blødt skum. Tilsæt sukker gradvist og pisk godt hver gang. Pisk indtil blandingen er tyk og blank, og sukkeret opløst. Spred bla...

  146. Papaya-Lime Dessert

    4 personer. Skræl papayaen, fjern kernerne og mos kødet - men ikke i foodprocessor, det gør frugten for våd. Tilsæt limesaft og vanillesukker efter smag - det kommer også an på, hvor sød frugten er. Pisk fløden til blødt ...

  147. Jordbær Romanoff II

    4 personer. Bland jordbær, likør, appelsinskal og sukker i en stor skål, dæk til og sæt den i køleskab i 1 time. Lad jordbærrene dryppe af, men gem væden. Purér ca. 1/4 af bærrene med væden. Fordel resten af bærrene i ...

  148. Bananbeignets med Karamelsauce

    4 personer. Til karamelsaucen blandes alle ingredienserne i en lille gryde og røres, indtil farinen er opløst og smørret smeltet. Bring det i kog, skru ned og lad det simre i 2 minutter. Sigt melet ned i en skål. Lav en fordybning...

  149. Chokoladepandekager

    Ca. 16 pandekager. Sigt mel, kakao, bagepulver og natron ned i en stor skål. Rør sukker og chokolade i og lav en fordybning. Rør mælk, fløde, æg og smeltet smør sammen og pisk det gradvis i melblandingen, indtil alt er godt blande...

  150. Toffeetærte

    Forvarm ovnen til 180°C. Smør en dyb tærteform. Sigt melet ned i en stor skål og gnid smørret i med fingrene, indtil blandingen ligner brødkrummer. Rør sukker, æggeblomme og vand i. Bland til en blød dej, og saml den til en kug...

  151. Bagt Cheesecake

    8-10 personer. Smør en 20 cm springform let og læg bagepapir i bunden. Knus kiksene fint i en foodprocessor eller kom dem i en plastikpose og knus dem med en kagerulle. Kom dem i en skål, tilsæt krydderi og smør, og rør, indtil mas...

  152. Chokolade Cheesecake

    Pensl en 23 cm rund springform med smeltet smør eller olie og kom bagepapir i bunden og langs kanten. Bland knuste kiks og smør sammen, pres det fast sammen i formen og sæt den i køleskab i 10 minutter. Forvarm ovnen til 180°C. ...