Opskrifter » Desserter

Desserter

Underkategorier:

13 retter fundet i Desserter kategorien.

Ugens Opskrifter:

Små Kyskager Mandel Fragilité med Moccacreme Pavlova Lagkage med Jordbær


  1. Mandel Fragilité med Moccacreme

    Mandel Fragilité med Moccacreme

    Pisk æggehviderne stive med flormelis (100g). Mandlerne hakkes i en køkkenmaskine sammen med flormelis (100g) Æggehviderne og mandlerne vendes forsigtigt sammen. Varm ovnen op til 200°C Lav 2 runde ringe på bagepapir efter ...

  2. Marengskage med Frugt

    Marengskage med Frugt

    Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker og pisk i ca. 2 minutter til marengsblandingen bliver sej. Vend forsigtigt mandler og tvebakker (har man ikke lige tvebakker, kan disse erstattes med makronmel). Læg et stykke bagepapir på e...

  3. Eton Mess

    Eton Mess

    Til 4 personer. Nip stilkene af jordbærrene, hak dem groft og kom dem i en skål. Tilsæt sukker og granatæblesaft, så de blødgøres (råmarineres), mens du pisker fløden til blødt skum. Knus marengsrederne ned i flødeskummet. ...

  4. Små Kyskager

    Små Kyskager

    Tænd ovnen på 80°C (ikke varmluft). Gør et par bageplader klar med bagepapir på. Tag æggehviderne ud i god tid, så de får stuetemperatur. Sørg for at skålen er helt ren. Start på lav volumen og pisk. Sæt gradvist volume...

  5. Bikuber II

    Pisk æggehvider, sukker og eddike til en stiv marengs. Alt sukkeret skal være opløst - det tager ca. 5 minutter i en røremaskine. Kom marengsen i en sprøjtepose med tyl, og sprøjt massen ud i 5-6 bikuber. Bag marengsene i ca. 75...

  6. Pavlova Lagkage med Jordbær

    Pavlova Lagkage med Jordbær

    Pisk æggehviderne meget stive. Tilsæt halvdelen af sukkeret og pisk ca. 5 minutter. Tilsæt resten af sukkeret lidt ad gangen, mens der piskes meget. Beklæd 2 plader med bagepapir og vend forsigtigt æggemassen ud i 2 cirkler. B...

  7. Marengstærte med Stikkelsbær

    Til 6 personer. Stik 6 cirkler på ca. 7cm i diameter ud af 2 lagkagebunde og læg dem i et ildfast fad. Smør stikkelsbærsyltetøj på hver bund. Skær isen i tern, læg dem på lagkagebundene og sæt tærterne i fryseren. Pis...

  8. Overnattende Marengsdessert

    Tænd ovnen på 220°C. Pisk æggehviderne luftige sammen med saltet i en stor skål. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen, efterfulgt af vinsyre og vanilleessens. Pisk hurtigt, til du har en stiv æggehvidemasse. Fordel marengsen i en ...

  9. Eton Mess

    Eton Mess

    Til 4 personer. Nip stilkene af jordbærrene, hak dem groft og kom dem i en skål. Tilsæt sukker og granatæblesaft, så de blødgøres (råmarineres), mens du pisker fløden til blødt skum. Knus marengsrederne ned i flødeskummet. ...

  10. Rabarbermarengs

    Tænd ovnen pÃ¥ 200°C Skær blade og rodskede af rabarberne og skyl dem. Skær dem i 2-3 cm store stykker. Læg rabarberne i et ovnfast fad. Drys sukker over. Sæt fadet i ovnen pÃ¥ en af de midterste ribber i 15 minutter. Pisk Ã...

  11. Sankthans Marengs

    Pisk æggehviderne stive. Kom eddike og sukker i, og pisk til marengsen er sej. Vend hurtigt hasselnødderne (nemmest med flager) i, og læg massen som et bjerg 20-25 cm i diameter på en bageplade med bagepapir. Bag marengsen ca. 1 time...

  12. Marengslagkage

    Æggeblommerne piskes hvide og luftige med sukkeret, hvorefter den bløde margarine røres i blandingen. De øvrige ingredienser røres i dejen, og den fordeles i 2 smurte lagkage- eller springforme. Hviderne piskes stive og seje med ...

  13. Marengskage med Frugt

    Marengskage med Frugt

    Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker og pisk i ca. 2 minutter til marengsblandingen bliver sej. Vend forsigtigt mandler og tvebakker (har man ikke lige tvebakker, kan disse erstattes med makronmel). Læg et stykke bagepapir på e...

  14. Pavlova med Bær & Creme Anglaise

    Pavlova: Æggehviderne piskes stive. Vandet tilsættes en skefuld af gangen under piskning. Flormelis sigtes i af 2 omgange. Til sidst røres Maizena, salt, vaniliesukker og eddike i. Blandingen placeres på en bageplade belagt ...

  15. Mandel Fragilité med Moccacreme

    Mandel Fragilité med Moccacreme

    Pisk æggehviderne stive med flormelis (100g). Mandlerne hakkes i en køkkenmaskine sammen med flormelis (100g) Æggehviderne og mandlerne vendes forsigtigt sammen. Varm ovnen op til 200°C Lav 2 runde ringe på bagepapir efter ...

  16. Pavlova med Ferskner

    Pisk æggehviderne meget stive. Tilsæt halvdelen af sukkeret og pisk ca. 5 minutter. Tilsæt resten af sukkeret lidt ad gangen, mens der piskes meget. Beklæd en plade med bagepapir og vend forsigtigt æggemassen ud på papiret. ...