Opskrifter » Desserter » Tilbehør

Tilbehør

12 retter fundet i Tilbehør kategorien.

Ugens Opskrifter:

Lækkert Guf til Is Råcreme


  1. Karamelsovs

    Smelt det halve af sukkeret i en gryde sammen med smørret. Tilsæt fløden meget langsomt, så sukkeret ikke størkner. Tilsæt salt, Baileys og resten af sukkeret og lad det koge op. Når sukkeret er smeltet, tages karamelsovsen ...

  2. Rabarbersirup

    Skær rabarberne i mindre stykker. Kog dem sammen med vandet og sukkeret - det skal spilkoge i 10-15 minutter. Hold øje med at det ikke koger over. Sigt rabarberstykkerne fra. Nu har du rabarbersaft. Herefter skal det koges yderliger...

  3. Hjemmelavet Karamelsauce

    Sørg for at fløden har stuetemperatur. Smelt sukkeret i en tykbundet gryde over middelvarme. Pisk, når sukkeret begynder at smelte. Stop med at piske, når det bobler. Når sukkeret har fået en gylden farve, tilsættes smørret, o...

  4. Toffeesauce

    Rør smør, brun farin og piskefløde i en lille gryde over svag varme, indtil smørret er smeltet, og sukkeret opløst. Bring det i kog, skru ned, og lad det simre i 2 minutter. Portionen giver 4 dl....

  5. Mørk Chokoladesauce

    Kom chokoladen i en skål. Bring fløden i kog i en gryde, rør 2 spsk sukker i, og hæld det over chokoladen. Lad det stå i 2 minutter og rør det så glat. Tilsæt evt. en skefuld likør. Servér saucen lun. Portionen giver ...

  6. Nøddekurve

    12-14 stk. Tænd ovnen på 180°C. Klargør en bageplade med bagepapir. Hak nødderne fint i en foodprocessor. Tilsæt sukker, smør, sirup og ingefær. Kør det til en tyk masse. Tilsæt melet og bland det i dejen. Sæt dejen på ...

  7. Kagecreme II

    Pisk æg og sukker sammen i en gryde. Pisk majsstivelse og mælk i. Tilsæt vanillekorn. Bring cremen i kog ved konstant piskning. Tag den af varmen. Drys sukker over cremen, mens den afkøler, så trækker den ikke skind. Tip: ...

  8. Kagecreme I

    Mælken bringes i kog. Æggeblomme, sukker og cremepulver røres sammen. Den kogende mælk dryppes i under omrøring. Cremen hældes tilbage i gryden og gives et opkog. Den afkøles, piskes igennem og smages til med vanille....

  9. Hindbærsauce

    Kom bærrene i en gryde sammen med vand og 1 dl sukker. Læg låg på gryden og varm op til kogepunktet. Rør rundt i gryden så alle bærrene bliver most og sukkeret opløses. Læg en si oveni en stor skål og hæld blandingen op i s...

  10. Citronsirup

    Skrab kornene ud af vaniliestangen. Bland alle ingredienserne i en gryde og lad det koge til det tykner. ...