Opskrifter » Desserter » Pandekager & Vafler » Sprøde Vafler med Piskefløde


Print opskriften på Sprøde Vafler med Piskefløde Print opskrift

Del på Facebook

Sprøde Vafler med Piskefløde opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave sprøde vafler med piskefløde:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Sprøde Vafler med Piskefløde:

Giver 12-14 stk.

Rør mel, sukker, fløde og øl sammen til en tyk, jævn dej.

Rør æggeblommerne i sammen med salt og kardemomme. Smelt smørret og rør det i dejen.

Pisk hviderne sammen med 2 spsk sukker til du får en marengs. Vend marengsen i dejen. nb! Det ER meningen, at dejen skal være meget tyk i konsistensen.
Lad dejen hvile i køleskabet i 15 minutter inden brug. Varm imens vaffeljernet op.

Når vaffeljernet et rygende varmt, kommes lidt smør på midten inden der kommes dej på. Pas på med ikke at fylde for meget dej i, så det flyder ud over kanterne. Bag vaflerne gyldne, og server med det samme med syltetøj og flormelis eller måske lidt soft ice.

Sprøde Vafler med Piskefløde opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.