Opskrifter » Hovedretter » Kalkun » Kalkunruller med Thaikartoffelsalat


Print opskriften på Kalkunruller med Thaikartoffelsalat Print opskrift

Del på Facebook

Kalkunruller med Thaikartoffelsalat opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kalkunruller med thaikartoffelsalat:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Kalkunruller med Thaikartoffelsalat:

Til 4 personer.

Skær kartoflerne i mindre stykker og agurken i tern.

Rør creme fraiche, honning, koriander, ingefær, limesaft og salt sammen.

Vend kartofler, agurk og løg i dressingen og stil kartoffelsalaten i køleskabet i mindst 15 minutter. Smag til inden servering. Anret kartoffelsalaten på en bund af spinatblade.

Skær sener og hinder af kalkunschnitzlerne (kyllingefileter kunne også bruges). Bank forsigtigt schnitzlerne flade med en kødhammer. Fordel spinatblade, ost, limeskal og halvdelen af saltet på kødet.
Rul schnitzlerne sammen fra den lange side. Luk med kødnåle - der må gerne stikke lidt spinat ud.

Steg rullerne i smør på en pande ca. 2 minutter på hver side, til de får farve. Steg dem herefter ved jævn varme i ca. 10 minutter - vend indimellem.

Tag rullerne af panden og drys med resten af saltet og friskkværnet peber. Fjern kødnålene og del rullerne med et skråt snit.

Servér straks sammen med kartoffelsalaten.

Kalkunruller med Thaikartoffelsalat opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kalkunruller med Thaikartoffelsalat Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kalkun kategorien

Fyldt Kalkunbryst