Opskrifter » Hovedretter

Hovedretter

Underkategorier:

22 retter fundet i Hovedretter kategorien.

Ugens Opskrifter:

Pizza Æggemuffins Æggekage med Bacon Spansk Tortilla


  1. Nem Æggekage med Kartofler, Pølser & Peberfrugt

    Nem Æggekage med Kartofler, Pølser & Peberfrugt

    Tænd ovnen på grill. Skær kartoflerne og peberfrugterne i tern og pølserne i skiver. Pisk æggene i en skål og tilsæt peberfrugt, pølser, ost og kartofler. Krydr med salt og peber. Opvarm olie og smør i en pande (uden plas...

  2. Gratin med Kylling & Grøntsager

    Gratin med Kylling & Grøntsager

    Skær grøntsagerne og kødet i mindre, mundrette stykker. Smelt smørret i en gryde og rør det sammen med melet. Spæd op med bouillon og mælk. Kog massen igennem nogle minutter, mens der røres konstant. Tag gryden fra varmen og rø...

  3. Spansk Æggekage

    Spansk Æggekage

    Tænd ovngrillen. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 minutter, eller til de er møre. Hæld vandet fra og afdryp dem. Pisk æggene i en skål og tilsæt peberfrugt, forårsløg, ost og kartofler. Krydr med salt og peber. Opvarm ...

  4. Pizza-Æggekage

    Pizza-Æggekage

    Forvarm ovnen til 175°C. Slå æggene ud i en skål og tilsæt mælk, salt og peber og pisk det godt sammen. Tilsæt bagepulver og pisk det godt. Skær cocktailpølserne i mindre stykke og rør dem i sammen med majsene. Kom æggeb...

  5. Æggekage med Ristet Rugbrød

    Æggekage med Ristet Rugbrød

    Pisk æggene sammen med mælken. Tilsæt en smule salt og peber (man kan jo altid putte ekstra pÃ¥, nÃ¥r den er færdig). Hæld æggemassen op i en glohed pande, og lad det stÃ¥ ca. 1 minut. Herefter skrues ned til svag varme. Rist pÃ...

  6. Pizza Æggemuffins

    Pizza Æggemuffins

    8-10 stk. Pisk æggene sammen med mælk, bagepulver og ost. Krydr med salt og peber. Vend bacontern, peberfrugt og forårsløg i. Fordel massen i 8-10 silikoneforme smurt med lidt olie. Læg en skive pepperoni på toppen af hver. ...

  7. Mexikansk Røræg

    Mexikansk Røræg

    Til 2 personer. Opvarm olien på en tykbundet pande. Rul tortillaerne sammen, klip dem i tynde strimler og kom dem på den varme pande. Steg tortillastrimlerne gyldensprøde og læg dem i en skål. Kom tomat, forårsløg og chili p...

  8. Æggekage med Bacon

    Æggekage med Bacon

    Steg baconskiverne. Pisk æggene let sammen. Rør majsstivelsen ud i mælken. Hæld blandingen i æggene og tilsæt salt og peber. Pisk det hele let sammen. Tag baconen af panden. Lad 1 spsk fedt blive tilbage på panden. Hæld æggem...

  9. Pizza Æggemuffins

    Pizza Æggemuffins

    8-10 stk. Pisk æggene sammen med mælk, bagepulver og ost. Krydr med salt og peber. Vend bacontern, peberfrugt og forårsløg i. Fordel massen i 8-10 silikoneforme smurt med lidt olie. Læg en skive pepperoni på toppen af hver. ...

  10. Omeletrulle med Laks & Ost

    Til 1 person. Slå æggene ud i en skål og pisk godt sammen med en gaffel. Smelt lidt fedtstof på en pande og hæld æggemassen ud som en pandekage, og lad den stege ved middelvarme. Når omeletten er stivnet, vendes den om. L...

  11. Pizza-Æggekage

    Pizza-Æggekage

    Forvarm ovnen til 175°C. Slå æggene ud i en skål og tilsæt mælk, salt og peber og pisk det godt sammen. Tilsæt bagepulver og pisk det godt. Skær cocktailpølserne i mindre stykke og rør dem i sammen med majsene. Kom æggeb...

  12. Frittata med Kartofler, Spinat & Feta

    Til 3-4 personer. Tænd ovnen på 175°C Svits kartoffelskiverne i lidt olie. Tag kartoflerne af panden og svits nu løg og hvidløg. Og derefter spinat. Pisk æggene og tilsæt de øvrige ingredienser - rør godt rundt. Hæld d...

  13. Ovnbagt Omelet med Skinke

    Pisk æggene sammen og tilsæt salt og peber. Lav en omelet på panden - vend den, når du kan se den sætter sig. Læg den færdige omelet på et stykke bagepapir, og smør den ene halvdel med ketchup, fyld med skinkestrimler, revet ...

  14. Nem Æggekage med Kartofler, Pølser & Peberfrugt

    Nem Æggekage med Kartofler, Pølser & Peberfrugt

    Tænd ovnen på grill. Skær kartoflerne og peberfrugterne i tern og pølserne i skiver. Pisk æggene i en skål og tilsæt peberfrugt, pølser, ost og kartofler. Krydr med salt og peber. Opvarm olie og smør i en pande (uden plas...

  15. Æggeroulade med Bacon & Forårsløg

    Alle ingredienserne til æggemassen piskes sammen til en tynd dej uden klumper. Hæld massen i en bradepande med bagepapir og drysses med revet ost. Bag bunden i 15-20 minutter ved 200°C. Skær eller klip baconskiverne til mindre ter...

  16. Omelet med Hytteost & Sprød Rissalat

    4 portioner. * Risene skal være en blanding af løse og vilde ris. Skær radiser, gulerødder og tomater i små tern. Bland risene med radiser, gulerødder, tomater, pesto, salt og peber. Lad rissalaten trække mindst 15 minutter ...

  17. Spinatæggekage med Feta & Oliven

    Skyl spinaten grundigt og pluk de grove stilke fra. Frossen spinat tøes op. Svits spinaten sammen med det hele pillede hvidløgsfed pÃ¥ en pande med olivenolie i ca. 5 minutter. og krydr med salt og peber. Fjern hvidløgsfeddet og tilsÃ...

  18. Flæskeæggekage

    4-5 personer. Pisk æggene sammen med mælken. Steg kødskiverne ved jævn varme, til de er sprøde. Tag dem af panden. Hæld æggemassen på og lad den stivne ved jævn varme. Anret kødskiverne på æggemassen, inden den bliv...

  19. Luftig Kartoffelomelet med Chorizo

    Kog kartoflerne i letsaltet vand til de er al dente. Lad dem køle af og skær dem så i tern. Vend dem i en smule olie, salt og peber på panden, til de får lidt farve. Skær chorizoen i små tern og vend det med kartoflerne. Hereft...

  20. Gratin med Kylling & Grøntsager

    Gratin med Kylling & Grøntsager

    Skær grøntsagerne og kødet i mindre, mundrette stykker. Smelt smørret i en gryde og rør det sammen med melet. Spæd op med bouillon og mælk. Kog massen igennem nogle minutter, mens der røres konstant. Tag gryden fra varmen og rø...

  21. Spansk Tortilla

    Spansk Tortilla

    Kog eller damp kartoflerne, til de er lige akkurat møre. Hæld vandet fra. Skær kartofler, løg og chorizo i tynde skiver. Varm imens olien i en mellemstor stegepande. Brun løget, og rør rundt, til det er karamelliseret. Tilsæt c...

  22. Mexikansk Røræg

    Mexikansk Røræg

    Til 2 personer. Opvarm olien på en tykbundet pande. Rul tortillaerne sammen, klip dem i tynde strimler og kom dem på den varme pande. Steg tortillastrimlerne gyldensprøde og læg dem i en skål. Kom tomat, forårsløg og chili p...

  23. Spansk Æggekage

    Spansk Æggekage

    Tænd ovngrillen. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 minutter, eller til de er møre. Hæld vandet fra og afdryp dem. Pisk æggene i en skål og tilsæt peberfrugt, forårsløg, ost og kartofler. Krydr med salt og peber. Opvarm ...

  24. Bondeomelet

    Skær kartoflerne i skiver og steg dem med det hakkede løg og den fintskårne bacon (eller røget skinke) i fedtstof. Pisk æggene let med vand. Krydr og hæld æggemassen over kødet og kartoflerne. Bag omeletten ved svag varme. ...

  25. Ovnstegt Æggekage med Ost

    Skær tomaterne i ensartede skiver, og læg dem i et smurt ovnfast fad. Dæk tomatskiverne med æggeskiver. Drys med salt og paprika. Pisk æggene sammen, varm mælken op og bland den med æggene. Tilsæt halvdelen af osten og krydr m...

  26. Bondeomelet med Bacon

    Æg og fløde piskes sammen, salt og peber tilsættes. Baconskiverne steges på en pande. Kartoffel og tomatskiver ristes i baconfedtet og fordeles over panden. Æggemassen hældes over og omeletten steges færdig. Omeletten server...

  27. Ovn-omelet med Bagte Tomater

    Skyl tomaterne og læg dem i et ovnfast fad. Skær et kryds i hver tomat og drys med salt. Pisk æg, fløde, vand, salt og peber let sammen. Hæld æggemassen i et smurt, ovnfast fad. Drys osten over og bag omeletten sammen med tomaterne...

  28. Æggekage med Ristet Rugbrød

    Æggekage med Ristet Rugbrød

    Pisk æggene sammen med mælken. Tilsæt en smule salt og peber (man kan jo altid putte ekstra pÃ¥, nÃ¥r den er færdig). Hæld æggemassen op i en glohed pande, og lad det stÃ¥ ca. 1 minut. Herefter skrues ned til svag varme. Rist pÃ...

  29. Spansk Omelet

    Skrub kartoflerne og læg dem i en gryde. Hæld sÃ¥ meget kogende vand pÃ¥, at det knapt dækker og forkog kartoflerne i 10 minutter. Hæld vandet fra og lad dem svale af. Pil kartoflerne og skær dem i 3 mm tykke skiver. Opvarm olien pÃ...