Madkampen.dk » Ingredienser » Limesaft

Opskrifter på mad med Limesaft

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor limesaft indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Rød Karrysuppe med Spicy Kylling

    Til 4 personer. Varm olien i en stegegryde eller sauterpande. Brun kødet over middel varme i ca. 5 minutter, så alle sider er gyldne. Tilsæt løg (i både), ingefær, hvidløg og karrypasta og steg i 3 minutter. Hæld vandet på...


  2. Grøn Skyrdrik

    Til 2 glas Skær agurken i mindre stykker, skræl kiwien og blend dem med mynte, ingefær, skyr, vand, limesaft og sirup ved høj hastighed til en ensartet drik. Smag til og servér drikken i høje glas. ...


  3. Tom Kha Gai - Kokosmælksuppe

    Til 4 personer. Opvarm bouillonen og tilsæt de øvrige ingredienser (bortset fra kylling og kokosmælk). Bring blandingen i kog og tilsæt kylling (skåret i mundrette stykker) og kokosmælk. Lad det koge et par minutter til kylli...


  4. Tårn med Avocado, Rejer & Mango

    Til 4 personer. Start med at lave dressingen. Pres hvidløget og rør det sammen med creme fraichen. Hak jalapenos fint (fjern de værste kerner først) og bland dem i. Smag til med salt og peber. Skær skrællen af mangoerne og skær...


  5. Salat med Pære & Blommer

    Hak valnøddekernerne og osten groft. Bland det sammen med forårsløg, basilikum og limesaft. Stil de krydrede valnødder tildækkede i køleskabet i mindst 15 minutter. Fjern kernehuse og sten fra frugterne og del dem i både. Va...


  6. Krabberuller

    Til 2 personer. Pisk æg og mælk sammen og krydr med salt og peber. Smelt smørret på en pande ved middel varme, og hæld æggemassen på. Lad massen sætte sig, vend omeletten, og lad den bage i yderligere et par minutter. Bland...


  7. Limemousse

    Pisk fløden let. Pisk creme fraiche, yoghurt og sukker til sukkeret er opløst. Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 minutter og smelt det så over vandbad sammen med limesaft og limeskal. Lad det køle lidt af. Rør husblasen ...


  8. Frossen Key Lime Pie

    For en springform med bagepapir. Bland ingredienserne til dejen, og tryk den fast i bunden af formen og lidt op ad siden. Bag bunden i 10 minutter ved 175°C (alm. ovn) og lad den køle af. Rør æggeblommer, sukker og limesaft sammen...


  9. Chili Con Kylling

    Til 2 personer. Skær kyllingefileterne i strimler og brun dem lidt i olivenolie i en stor gryde. Snit løgene i tynde både og skær hvidløget i skiver. Kom begge dele ned i gryden sammen med kyllingen. Krydr med spidskommen, kor...


  10. Tyrkiske Brød med Bønnefyld & Myntedressing

    Til 4 personer. Skær avokado, tomater og agurk i små tern. Riv salaten i fine stykker. Mos osten fint med en gaffel. Vend ost, creme fraiche, mynte og purløg sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 minutter. Sm...


  11. Kyllingesalat med Thaifløde

    Til 4 personer. Skyl og skær salathovederne i mindre stykker. Kog nudlerne i letsaltet vand. Efter 2-3 minutter under omrøring er de "løst op" og møre uden at være bløde. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Drys kyllingerne ...


  12. Chili-lime Marineret Kylling med Bønne-tomatsalsa

    limesaft

    Til 4 personer. Krydr kyllingen med paprika, chili, limeskal, limesaft, honning og olie og lad det trække 10 minutter. Hak rødløget og chilien fint og skær tomaterne samt agurken i små tern. Bland grøntsagerne med salsa, koriand...



  13. Kalkunruller med Thaikartoffelsalat

    Til 4 personer. Skær kartoflerne i mindre stykker og agurken i tern. Rør creme fraiche, honning, koriander, ingefær, limesaft og salt sammen. Vend kartofler, agurk og løg i dressingen og stil kartoffelsalaten i køleskabet i mi...


  14. Dhal med Raita

    Skyl linserne, og kom dem i en gryde med vandet. Lad dem koge under låg, til de er helt møre og udkogte (ca. 20 minutter). Sautér løg og aubergine i lidt olie og smør på en varm pande, uden at de tager farve. Tilsæt hvidløg, k...


  15. Færdigkøbte Kødboller med Rød Karry & Ris

    4-5 portioner. Rist kødbollerne et kort øjeblik i thaikarry, og tilsæt peanutbutter, kokosmælk, hønsekødssuppe, rødløg i både samt limeblade. Lad det simre 10 minutter ved svag varme, og smag til med fiskesauce og limesaft. ...


  16. Lækre Nudler med Kylling

    Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Lad dem dryppe godt af i en sigte. Skær kyllingekødet i tynde strimler. Skyl forårsløgene, og skær dem i 2-3cm tykke skiver. Hak ingefær og hvidløg fint. Rens chilierne for kerner, og hak...


  17. Salat med Rejer & Avocado

    2 personer. Pisk limesaft og sukker sammen i en skål og tilsæt olie, salt og peber. Halvér avocadoen og befri den for sten og skræl. Skær frugtkødet i mundrette stykker og vend dem i dressingen. Tilsæt de afdryppede rejer og...


  18. Nudelsalat med Rejer, Ærter & Wasabi

    2 personer. Kog nudlerne efter pakkens anvisning og kast ærterne i det sidste minut af kogetiden. Hæld det hele på et dørslag og skyl med koldt vand. Pisk dressingen sammen og vend de afdryppede nudler og ærter i. Anret på...


  19. Sesamkylling med Kartoffel- & Agurkesalat

    4 personer. Skær kartoflerne i både, agurken i tern og løget i tynde skiver. Bland kartofler, agurk og rødløg med en marinade af limesaft, olie, chili og honning. Vend det hele sammen og krydr det med salt. Lad salaten trække 1 ...


  20. Lakrids Pannacotta

    4 personer. Skyl bærrene, skær dem i mindre stykker og kog dem op med sukrin og limesaft. Blend eventuelt bærrene, fordel blandingen i 4 portionsskåle eller glas og stil dem på køl. Sæt husblas i blød i koldt vand. Flæk va...


  21. Rød Karryret med Rejer & Mango

    limesaft

    Varm olien op i en tykbundet gryde, sautér forårsløgene i 1 minut, og tilsæt karrypasta. Pisk hønsefond og fiskesauce i og bring i kog. Skær squash og kartofler i tern, kom dem ved, og lad det simre med låget på skrå i 15 min...



  22. Chicken Tikka Masala

    limesaft

    Til 4 personer Marinade: Hæld yoghurten i en skål. Bland hvidløg, ingefær, garam masala, gurkemeje, chilipulver, salt og limesaft heri. Kylling: Bland kødet med marinaden. Sørg for at alle stykker er dækket. Lad kødet marine...



  23. Oksecarpaccio med Estragon-Dressing

    4 personer. Fordel de tyndtskårne skiver oksefilet på 4 tallerkner og krydr med salt og peber. I en skål røres æggeblommen med dijonsennep, hvorefter limejuicen piskes i. Så røres olivenolien i lidt efter lidt, og der smages ti...


  24. Lakrids Panna Cotta

    limesaft

    4 portioner. Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 minutter. Kom fløde og sukker i en gryde sammen med den knuste lakrids. Bring blandingen i kog under omrøring. Tag gryden af varmen, træk husblassen op af vandet, vrid den,...



  25. Kokoskager med Limecreme

    Læg 2 stykker bagepapir på bageplader og pensl papiret med smør. Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker og pisk i ca. 2 minutter til blandingen bliver sej. Vend kokosmel i. Smør dejen ud på bagepapiret i 36 runde kager (ca. 1 s...