Opskrifter » Slankeopskrifter » Sense » Sense - Hakket Oksekød & Blomkål i Fad


Print opskriften p Sense - Hakket Oksekød & Blomkål i Fad Print opskrift

Del på Facebook

Sense - Hakket Oksekød & Blomkål i Fad opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave sense - hakket oksekød & blomkål i fad:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Sense - Hakket Oksekød & Blomkål i Fad:

Hak løg og hvidløg fint, og svits det på en varm pande med lidt olie. Tilsæt det hakkede oksekød.

Tilsæt de hakkede tomater. Skyl dåsen med lidt vand, og hæld også det ved.

Tilsæt så krydderier: spidskommen, oregano, timian, paprika og engelsk sauce. Smag til med salt og peber.

Lad det simre i 10 minutter, og tilfør om nødvendigt en smule mere vand, men sovsen må ikke blive tynd.

Skær blomkålen i små buketter, som dampes møre i usaltet vand i en gryde (10-15 minutter).

Hæld vandet fra og kom smør, fløde og muskatnød ved. Mos blomkålen med et piskeris og smag til med salt og peber.

Smør et ildfast fad, og fordel kødsovsen i bunden af fadet. Skær tomaterne i tynde skiver, og læg dem i et enkelt lag over kødet. Fordel derefter mosen over tomaterne, og drys med lidt rasp på toppen (eventuelt parmesan).

Stil fadet i en 200°C varm ovn i 25 minutter. Lad det lige sætte sig 5 minutter inden der serveres.

HF 1-2: løg, hvidløg, hakkede tomater, tomater, blomkål
HF 3: hakket oksekød
HF 4: lidt rasp
Fedt: smør, piskefløde
Smagsgiver: spidskommen, oregano, timian, paprika, engelsk sauce, salt, peber, muskatnød

Der er plads til lidt mere HF4 og fedt - det kunne evt. være et lille stykke groft flute med smør

Sense - Hakket Oksekød & Blomkål i Fad opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Sense - Hakket Oksekød & Blomkål i Fad Print opskrift

Andre spændende opskrifter i sense kategorien

Sense - Tortillapizza med Hakket Oksekød