Opskrifter » Slankeopskrifter » Sense

Sense

27 retter fundet i Sense kategorien.

Ugens Opskrifter:

Sense - Tortillapizza med Hakket Oksekød


  1. Sense - Blomkålsbrød

    Pisk æggene i en skål. Kom blomkål (lavet til blomkålsris), parmesanost, majsmel, sesamfrø og krydderi i og vend det godt sammen. Fordel dejen til 8 brød på bagepapir, drys med tørret chili. Bag dem ca. 20 minutter ved 180...

  2. Sense - Smoothie med Sød Kartoffel

    Til 2 personer. Blend kartoffeltern med skyr, mælk, fløde, banan og hindbær (evt. isterninger) sammen. Servér mandlerne ved siden af. HF 1-2: sød kartoffel Hf 3: vanilleskyr HF 4: banan, hindbær Fedt: fløde, mandler Mæl...

  3. Sense - Hakket Oksekød & Blomkål i Fad

    Hak løg og hvidløg fint, og svits det på en varm pande med lidt olie. Tilsæt det hakkede oksekød. Tilsæt de hakkede tomater. Skyl dåsen med lidt vand, og hæld også det ved. Tilsæt så krydderier: spidskommen, oregano, timian...

  4. Sense - Grøntsagsbearnaise

    Kog grøntsagerne møre. Hæld det hele i en foodprocessor, og kør det til en jævn masse. HF 1-2: blomkål, løg, gulerod, bladselleri HF 3: HF 4: Fedt: smør Smagsgiver: bouillonterning, salt, estragon, bearnaise essens...

  5. Sense - Pizza med Blomkålscreme

    Til 4 personer. Tænd ovnen på 205°C varmluft. Del blomkålen i buketter, og kom dem i en gryde, og hæld kogende vand over. Kog blomkålen i 5 minutter, til den er helt mør. Hæld vandet fra, og kom blomkålen i en blender. Ble...

  6. Sense - Gulerodsmuffins

    Bland det hele godt i en skål. Du kan evt. køre det med en stavblender. Fordel dejen i 6 muffinsforme, gerne af silikone. Bag dem ved 180°C i 20 minutter. Topping: 2 stykker chokolade og 1 spsk smør smeltet sammen eller Topp...

  7. Sense - P-tærter

    Smelt chokoladen. Klip skumfiduserne i små stykker, og vend dem sammen med peanuts (evt. hakket lidt) i den smeltede chokolade. Fordeles på bagepapir i 16 klatter. 1 tærte = 1 spsk fedt ...

  8. Sense - Oopsies

    Tænd ovnen på 225°C Del æggene i hvider og blommer. Pisk hvider, bagepulver og salt meget stift. Pisk æggeblommer og yoghurt sammen. Vend 1/3 af hviderne i blommemassen, og rør det godt sammen. Vend så forsigtigt resten af h...

  9. Sense - Rugbrød med Laks, Avocado og Æg

    Smør rugbrødet med smør eller neutral smørreost. Skær lidt avocado i skiver, og læg på rugbrødet. Læg stykker af laks ovenpå. Slut med et pocheret eller kogt (8 minutter) æg på toppen. Servér med gnavegrønt ved sid...

  10. Sense - Gulerodskage

    Til 1 person (til 1 måltid) Blend alle ingredienserne til kagen og lad dejen sætte sig i 10 minutter, så HUSK virker. Hæld dejen i et mindre ildfast fad og bag den i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 20 minutter. (tjek med en gaff...

  11. Sense - Gulerodsboller

    Til 12 stk. Blend ærterne sammen med creme fraiche til en grødet masse. Tilsæt gulerødder, æg, HUSK, salt, solsikkekerner og hørfrø. Rør dejen sammen med en håndmixer med dejkroge på. Tilsæt melet af 3-4 gange under omr...

  12. Sense - Italienske Kødboller

    Rør ingredienserne til farsen sammen. Steg løg og hvidløg i lidt karry og smør. Hæld tomaterne på. Smag til med lidt piskefløde. Form kødboller, og læg dem i panden. Lad det hele simre i ca. ½ time. Vend kødbollerne, når d...

  13. Sense - Kyllingesalat

    Bland creme fraiche med pesto, salt og peber. Rør kylling, hvidkål og peberfrugt heri. Anret det på en tallerken, og drys med bacontern. HF 1-2: Hvidkål, peberfrugt HF 3: Kylling, bacon HF 4: Fedt: Pesto Mælkeration: Crem...

  14. Sense - Chia Grød med Jordbær

    Pisk mælk, skyr og chiafrø godt sammen, og lad det stå i køleskabet natten over. Dagen efter blendes det med 4 frosne jordbær. HF 1-2: HF 3: HF 4: jordbær Fedt: 2 spsk chiafrø Mælkeprodukt: 2 dl Kan evt. spises sammen...

  15. Sense - Bananpandekager

    Blend ingredienserne godt. Steg dem på en pande med en lille smule olie. Spis evt. sammen med en klat skyr, lidt 0-sukker sovs og noget gnavegrønt ved siden af....

  16. Sense - Kartoffelsalat

    Skær blomkålen og broccolien ud i buketter. Overhæld dem med kogende vand og lad det stå et par minutter. Lad det dryppe godt af. Bland ingredienserne til dressingen. Vend grøntsagerne i, og stil det koldt til det skal spises....

  17. Sense - Blomkålstoast

    Riv blomkålen på den grove side af et rivejern. Bland det med æg og salt. Form farsen på størrelse med toastbrød, og læg dem på en bageplade med bagepapir (der bliver cirka 8). Bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 15 minutter. ...

  18. Sense - Hotdog

    Blanchér grøntsagerne. Hæld dem i en blender sammen med æg. Bland massen sammen med revet ost (ikke i blenderen), salt og peber. Bred nogle klatter ud på en bageplade og bag dem ca. 10 minutter ved 220°C Servér som hotdo...

  19. Sense - Hvidkål med Æg & Rejer

    Lav små skåle af hvidkålsblade, så mange det lige passer (3-4 stk.) Del æggene med en æggedeler, og fordel skiverne ovenpå hvidkålsskålene. Fordel herefter rejer samt tomatskiver ovenpå. Slut af med lidt mayonnaisen på h...

  20. Sense - Edamamebøffer

    Kog bønnerne i 1-2 minutter, og hæld koldt vand over. Sigt vandet fra og kom bønnerne i en foodprocessor sammen med rasp, æg, salt og peber. Kom lidt olie på en pande. Form farsen til frikadeller, og steg dem til de er let gyldn...

  21. Sense - Æblekage

    Læg det revede æble i bunden af en skål. Bland skyr og flødeskum, og læg over æblet. Drys med ISIS Crunch. ...

  22. Sense - Nemme Vafler

    Pisk ingredienserne godt sammen, og steg dem i et vaffeljern. Spis evt. med skyr og lidt zero topping eller lidt frisk frugt. Tilsæt evt. lidt frisk spinat og en smule salt, kør det i en minihakker eller med stavblenderen og server ...

  23. Sense - Kartoffelpizza

    Kom olie på panden, læg kartoffelskiverne i sammen med parmesan. Læg låg på og giv det 5 minutter ved lav varme. Hæld tomatsauce, champignonskiver og mozzarella ovenpå. Slå ægget ud i midten. Læg igen låg på og giv det 5 minu...

  24. Selleribøffer

    Bland alle ingredienserne, og massér til det har en konsistens som frikadellefars. Form til bøffer og steg dem enten på panden i lidt fedtstof eller i ovnen ved 180°C i ca. 20 minutter....

  25. Grøntsags Burgerboller

    Hak grøntsagerne i en minihakker. Tilsæt æg, fiberHUSK, havsalt og hørfrø. Form 6 flade boller og sæt dem på bagepapir. Dys med solsikkekerner, og klap dem let fast. Bag bollerne i 45-50 minutter ved 180°C (165°C varmlu...

  26. Kylling på en Bund af Grønkål

    Steg kyllingebrystet på en pande i lidt olie. Læg grønkålen i en dyb tallerken. Fordel hytteost, granatæble, æble og valnødder ovenpå. Læg kyllingebrystet øverst, krydr med salt og peber og drys med lidt balsamico....