Opskrifter » Slankeopskrifter » Sense » Sense - Italienske Kødboller


Print opskriften p Sense - Italienske Kødboller Print opskrift

Del på Facebook

Sense - Italienske Kødboller opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave sense - italienske kødboller:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Sense - Italienske Kødboller:

Rør ingredienserne til farsen sammen.

Steg løg og hvidløg i lidt karry og smør. Hæld tomaterne på. Smag til med lidt piskefløde.

Form kødboller, og læg dem i panden. Lad det hele simre i ca. ½ time. Vend kødbollerne, når der er gået et kvarter.

HF 1-2: Persille, løg, hakkede tomater
HF 3: Oksekød, svinekød, æg
HF 4: Havregryn (kan evt. spises med ris, kartofler, pasta eller brød)
Fedt: Piskefløde, smør
Mælkeration: Skummetmælk
Smagsgiver: Salt, peber, karry

Sense - Italienske Kødboller opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Sense - Italienske Kødboller Print opskrift

Andre spændende opskrifter i sense kategorien

Sense - Tortillapizza med Hakket Oksekød