Opskrifter » Slankeopskrifter » Sense » Sense - Italienske Kødboller


Print opskriften på Sense - Italienske Kødboller Print opskrift

Del på Facebook

Sense - Italienske Kødboller opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave sense - italienske kødboller:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Sense - Italienske Kødboller:

Rør ingredienserne til farsen sammen.

Steg løg og hvidløg i lidt karry og smør. Hæld tomaterne på. Smag til med lidt piskefløde.

Form kødboller, og læg dem i panden. Lad det hele simre i ca. ½ time. Vend kødbollerne, når der er gået et kvarter.

HF 1-2: Persille, løg, hakkede tomater
HF 3: Oksekød, svinekød, æg
HF 4: Havregryn (kan evt. spises med ris, kartofler, pasta eller brød)
Fedt: Piskefløde, smør
Mælkeration: Skummetmælk
Smagsgiver: Salt, peber, karry

Sense - Italienske Kødboller opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Sense - Italienske Kødboller Print opskrift

Andre spændende opskrifter i sense kategorien

Sense - Tortillapizza med Hakket Oksekød