Madkampen.dk » Ingredienser » Hakket kalvekød

Opskrifter på mad med Hakket kalvekød

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor hakket kalvekød indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Farseret Mørbrad

    Til 4-6 personer. Brun den krydrede mørbrad i olie. Rens svampene og blend dem til jævn fars, der røres med kalvekød, æg og krydderurter. Farsen kan tilsættes lidt rasp eller mel, hvis den er for våd. Rør olie og peberfr...


  2. Boller i Karry

    hakket kalvekød

    Rør det hakkede kød med mel, salt, peber, revet løg, æg og væske til en god, ikke for fast, fars. Kog vand og salt op. Sæt bollerne heri med en lille spiseske. Lad bollerne småsyde ca. 10 minutter. Tag bollerne op og lad dem l...



  3. Farsroulade

    Ælt kødet med mel, æg, mælk, løg, salt og peber. Pas på, farsen ikke bliver for lind. Bred farsen ud på et viskestykke drysset med mel. Rens og hak champignonerne. Læg dem på farsen sammen med hakket persille. Rul farsen s...


  4. Frikadeller med Hjemmelavet Rødkål

    hakket kalvekød

    Skær kålen i kvarte og fjern det yderste blad og stokken. Snit kålen meget fint. Smelt fedtstoffet i en gryde og kom kålen i. Tilsæt ribssaft, eddike, sukker og salt og lad kålen koge mør i (ca. 2 timer). Rør det hakkede kød ...



  5. Farserede Courgetter

    Tænd ovnen på 200°C. Skyl courgetterne. Flæk dem og tag kernerne ud med en ske. Læg courgetterne i et ildfast fad, som er smurt med olie. Drys dem med ½ tsk salt. Kom kødet i en stor skål. Pil og riv løget. Kom det i sk...


  6. Polpette (Italienske Kødboller) Med Tomatsauce

    Polpette: Farsen hældes i en skål (husk dobelt så meget flæsk end kalv - ellers bliver Polpetten tør). 2 store løg rives i farsen. 2 æg hældes i farsen sammen med 3 spsk rasp og danskvand. 3 fed hvidløg presses i farsen. ...


  7. Hønsekødssuppe

    hakket kalvekød

    * bouquet garni er et fransk ord, for den krydderurtebuket, man tilsætter supper - i denne suppe: 4 grene timian, lidt persille, lidt porretop, laurbærblade Suppe: Dæk kyllingestykkerne med vand i en gryde og kog stille i 15 minutter...