Madkampen.dk » Ingredienser » Lys chokolade

Opskrifter på mad med Lys chokolade

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor lys chokolade indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Hjemmelavede Marsbarer

    Temperer ca. 300 g chokolade (halvt af hver) over vandbad eller i mikroovn. Hæld chokoladen ud i et jævnt lag i en form (ca. 30x25) beklædt med bagepapir. Stil på køl, til chokoladen er størknet. Hæld vand, sukker og glukose i en ...


  2. Mini Sarah Bernard Kager

    lys chokolade

    Dagen før: Varm fløden op i en tykbundet gryde, og smelt chokoladen deri. Læg husblas i blød. Vrid den overskydende vand af, og smelt husblasen i gryden med fløde. Stil cremen i køleskabet til dagen efter, så den kan sætte ...



  3. Snickerskage i Bradepande

    Pisk æg og sukker let og luftigt. Bland smeltet smør og de øvrige ingredienser i. Hæld dejen i en smurt bradepande, og fordel peanuts over hele kagen. Bag kagen ved 200°C (alm. ovn) i 15-20 minutter. Alle ingredienserne til ka...


  4. Snickerskage

    Rør smørret sammen med sukker til det er lyst og luftigt. Tilsæt derefter et æg ad gangen - rør godt imellem hvert æg. Bland bagepulver og mel, og rør det i. Fordel dejen i en bradepande eller et stort ovnfast fad beklædt med...


  5. Min Bedste Chokoladekage

    Først smeltes smørret, og dette røres med sukkeret. Tilsæt et æg ad gangen, og pisk til det er lyst og skummende. Mel, kakao, bagepulver og vanille sigtes. Kærnemælk og melblandingen tilsættes på skift. Begge slags chok...


  6. Chokoladestrudel med Nødder

    6 personer. Forvarm ovnen til 190°C. Smør en bageplade med lidt smør. Stil 1 spsk af nødderne til side til senere og bland de 3 slags chokolade sammen. Læg en plade filodej på et rent viskestykke. Smelt smørret og pensl filo...


  7. Panna Cotta al Cioccolato Bianco

    OBS skal laves dagen før! Fløden koges op med sukker. Herefter smeltes gelatinen og chokoladen heri. Sættes i skåle på køl. Pyntes med lidt friske bær og lidt revet lys chokolade. Set i "Til Middag Hos Sarah Fearringto...


  8. Triple Choc Brownies

    Stil ovnen på 180°C. Smelt smørret og den mørke chokolade sammen i en kasserolle. Rør den sammen til en smidig creme. Lad den herefter køle af. Pisk herefter sukker og æg luftigt og vend den afkølede chokolademasse i. Si...


  9. Vanilleis med Hindbær & Chokolade

    Flormelis, vanillesukker og æggeblommer (ALTID pasteuriserede) piskes sammen i en skål. I en anden skål piskes fløden til flødeskum. Herefter vendes flødeskummet med sukker-æggemassen. Chokoladen hakkes og kommes i bunden...