Opskrifter » Bagværk » Kager » Snickerskage


Print opskriften på Snickerskage Print opskrift

Del på Facebook

Snickerskage opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave snickerskage:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Snickerskage:

Rør smørret sammen med sukker til det er lyst og luftigt. Tilsæt derefter et æg ad gangen - rør godt imellem hvert æg.

Bland bagepulver og mel, og rør det i.

Fordel dejen i en bradepande eller et stort ovnfast fad beklædt med bagepapir, og drys peanuts over.

Bag bunden i 15–17 minutter ved 200°C eller til du kan stikke en kødnål i midten af kagen, og den kommer op ren.


Mens kagen bages, blandes alle ingredienserne til karamelmassen i en gryde, som bringes i kog. Lad det simre i 8 minutter mens der røres rundt. Karamelmassen fordeles på den færdige kage, mens kagen endnu er varm.


Lad nu kagen køle helt af inden chokoladen smeltes over vandbad, og fordeles over hele kagen. Lad chokoladen smelte lidt inden kagen skæres ud.

Opbevar kagen i en lufttæt beholder. Kan også fryses.

Snickerskage opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Snickerskage Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Nøddetrekanter Kagemand af Vandbakkelse Amerikanske Brownies Mandel-Marengs Roulade med Jordbær Chokoladekage med Squash Black Magic Chokoladekage