Madkampen.dk » Ingredienser » Valnøddekerner

Opskrifter på mad med Valnøddekerner

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor valnøddekerner indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Frossen Valnøddetærte med Portvin

    Pisk æggeblommerne godt sammen med flormelisen og kornene fra vanillestangen. Knus makronerne groft, stænk dem med portvin og vend dem i æggemassen sammen med valnøddekernerne. Pisk fløden til skum og vend den i. Hæld blandin...


  2. Ristet Rødkål med Valnødder

    valnøddekerner

    Snit kålen fint. Varm olien op i en sauterpande eller gryde og svits kålen heri et par minutter. Tilsæt valnøddekerner og lad dem svitse med et par minutter mere. Hæld balsamicoeddike ved og lad det koge lidt ind. Læg låg...



  3. Waldorfsalat med Creme Fraiche

    valnøddekerner

    Skær bladsellerien i tynde strimler. Skær æblerne i små tern. Halvér og udsten vindruerne. Tag lidt druer og nødder fra til pynt. Hak resten af nødderne groft. Bland alle ingredienser med creme fraiche. Pynt med druer og ...



  4. Waldorfsalat med Mayonnaise

    Til 4 personer. Smag mayonnaise til med citronsaft og evt. lidt sukker. Vend flødeskummet i mayonnaisen. Skræl æblet og skær det i små terninger. Vend æble, selleri, vindruer og nødder i fløde-mayonnaisen. Anret salaten...


  5. Fondue med Oksefilet & Bluecheese Dressing

    Vask kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Vask aspargesene, skær den grove ende af (den modsatte ende af hovedet) og damp dem et par minutter i letsaltet vand. Til valnødde-dressingen begynder man med at rive citronen ned ...


  6. Valnøddestegt Okseculotte

    Knus nøddekernerne og bland dem i en skål med honningen. Rids fedtet på culotten i tern og gnid den godt med salt og peber. Kom culotten i en 150°C varm ovn og steg den ca. 50 minutter til 1 time. Evt. kan fedtsiden først brunes af ...


  7. Efterårssalat

    Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler (julienne). Skræl og udkern æblerne. Skær dem i kvarte og derefter tynde skiver. Pres citron over, så æblerne ikke bliver brune. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Pre...