Madkampen.dk » Ingredienser » Yoghurt

Opskrifter på mad med Yoghurt

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor yoghurt indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Kyllingesalat med Pasta & Karrysauce

    Krydr kødet med salt og peber. Steg det så i varm olie på alle sider i 5-10 minutter, alt efter tykkelse, til det er gennemstegt. Tag det af panden, lad det køle af, og skær det i små stykker. Så koger du suppehornene "al dente" ...


  2. Tyrkisk Pizza med Yoghurt-Mynte Sovs

    Ælt dejen sammen og lad den hæve i 30 minutter. Rul den ud til 1 stor eller 2-3 små mindre pizzaer. Steg løg, hvidløg og kød i olie og tilsæt tomater, citronskal, salt og peber og hæld kødsovsen over dejen. Bag ved 210°C ...


  3. Marcipanruder med Jordbærmousse

    Kør smør og marcipan i en foodprocessor. Tilsæt æggene et ad gangen og derefter mælken. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen. Læg bagepapir i en form på ca. 22-30cm og hæld dejen i. Bag kagen på nederste rille ca. 30 m...


  4. Chili Con Kylling

    Til 2 personer. Skær kyllingefileterne i strimler og brun dem lidt i olivenolie i en stor gryde. Snit løgene i tynde både og skær hvidløget i skiver. Kom begge dele ned i gryden sammen med kyllingen. Krydr med spidskommen, kor...


  5. Barbeque Kylling med Søde Kartofler & Coleslaw

    Til 2 personer. Tænd ovnen på 220°C Skrub kartoflerne og skær dem i både. Vend dem med lidt olie og salt og bred dem ud på bagepapir på en bageplade. De skal ikke ligge for tæt. Bag kartoffelbådene i ca. 20 minutter eller ...


  6. Nem Sommerjordbærtærte

    Bland mel, sukker og smør til en smuldret masse og saml den med koldt vand. Rul dejen ud og pres den i en tærteform. Forbag bunden med sølvpapir langs kanten, så den ikke skrider ned i 10 minutter ved 200°C Rør alle ingredienser...


  7. Chimichanga med Black Bean Salsa

    yoghurt

    Til 2 personer. Sautér løgene og hvidløgene i lidt olie på en pande. Kom kødet i og lad det brune. Tilsæt spidskommen, koriander, chili og tomatpuré, og lad det stege 5-10 minutter under omrøring. Smag til med salt og la...



  8. Chicken Tikka Masala

    yoghurt

    Til 4 personer Marinade: Hæld yoghurten i en skål. Bland hvidløg, ingefær, garam masala, gurkemeje, chilipulver, salt og limesaft heri. Kylling: Bland kødet med marinaden. Sørg for at alle stykker er dækket. Lad kødet marine...



  9. Landlig Morgenmadssmoothie

    Skræl æblet og pæren, fjern kernehusene og skær frugtkødet i grove stykker. Kom al frugten i en kasserolle sammen med 2 spsk vand, citronsaft og honning. Bring blandingen i kog, skru ned og lad det simre i 10 minutter, eller til fr...


  10. Fedtfattig Hindbærmousse

    yoghurt

    Til 4 personer. Udblød husblasen 5 minutter i koldt vand, vrid vandet af, og kom den i en skål. Bring en lille gryde vand i kog, tag den fra varmen, og sæt skålen med husblasen ned i vandet, som skal nå halvt op om skålen. Rør ...



  11. Græskarboller

    Rør de knækkede hvedekerner sammen med 1 dl koldt vand og 1 dl yoghurt, og stil blandingen i køleskabet natten over. Bland surdejen med 2 dl vand, gær, græskarkerner og grahamsmelet og lad dejen hvile 10-15 minutter, inden den ælte...


  12. Moussetærte med Fersken

    Bland knuste grahamskiks med hakkede pecannødder, margarine og honning. Tryk dejen ud i bunden af en rund form med løs kant. Formen bør være 22 cm i diameter. Opvarm appelsinjuicen i en gryde. Tilsæt udblødt gelatine. Lad det sval...


  13. Vanilledessert med Bær

    Fold en form af bagepapir som passer til en lille bradepande. Pisk æg og sukker skummende. Bland de tørre ingredienser. Sigt blandingen ned i æggesnapsen. Rør vandet forsigtigt i. Hæld dejen i papirsformen og bag kagen ved 200°C...


  14. Festlige Bagekartofler

    Sæt ovnen på 100°C. Skyl og skrub kartoflerne godt. Prik skallen med en gaffel, så dampen kan slippe ud. Læg dem i et ovnfast fad, og sæt dem ind nederst i ovnen. Bag ca. 1 time (store kartofler 15-30 minutter længere). Kontrollér m...


  15. Morgenmadssmoothie

    Skræl æblet og pæren, fjern kernehusene og skær frugtkødet i grove stykker. Kom al frugten i en kasserolle sammen med 2 spsk vand, citronsaft og honning. Bring blandingen i kog, skru ned og lad det simre i 10 minutter, eller til fr...


  16. Fladbrød

    Hæld gær og sukker sammen i en skål. Lad sukkeret smelte gæret. Bland gær og yoghurt sammen. Pisk æg og salt i - det skal piskes godt. Tilsæt melet lidt ad gangen. Ælt dejen til den er smidig og slipper hænderne uden at...


  17. Panna Cotta med Ananas

    Varm fløden op med vanille og sukker (det må ikke koge). Skru ned og lad det simre i 5 minutter. Tag det fra varmen og køl ned. Udblød husblas, og vend den i den afkølede flødeblanding. Yoghurten vendes i flødeblandingen. De...


  18. Burgerboller III

    Det hele blandes (prøv dig frem med mængden af mel ved at skiftes til at tilsætte hvede-, grahams-, og durummel) og stilles køligt natten over, hvorefter dejen formes til flade boller. Bollerne hæves en times tid og bages ved 200°C...


  19. Persisk Kylling

    Bland marinaden (yoghurt, hvidløg, paprika, karry, salt & peber) og marinér kyllingebrystet i halvdelen af marinaden i 30 minutter. Skær grøntsagerne og dup dem tørre med køkkenrulle, vend dem i resten af marinaden. Steg kylling...


  20. Fyldig Oksegryde

    Varm halvdelen af bouillonen i en gryde. Skær peberfrugten i tern, gulerødderne i mønter, porren i grove strimler og sellerien i stave. Gem lidt af peberfrugten. Hæld grøntsagerne i gryden og kog dem møre under låg ca. 10 minutter...