Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Chimichanga med Black Bean Salsa


Print opskriften på Chimichanga med Black Bean Salsa Print opskrift

Del på Facebook

Chimichanga med Black Bean Salsa opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chimichanga med black bean salsa:



Opskrift indsendt af


Chimichanga med Black Bean Salsa opskrift

SÃ¥dan laver du Chimichanga med Black Bean Salsa:

Til 2 personer.

Sautér løgene og hvidløgene i lidt olie på en pande.

Kom kødet i og lad det brune.

Tilsæt spidskommen, koriander, chili og tomatpuré, og lad det stege 5-10 minutter under omrøring.

Smag til med salt og lad det køle en smule af.

Fordel kødet på de 4 tortillas (kun på den ene halvdel). Top med ost, og fold den anden halvdel hen over, så du får 4 halvmåner. Steg dem forsigtigt på en tør, varm pande, til de er gyldne og sprøde.

Bland alle ingredienserne til black-bean-salsaen, og servér.

Print opskriften på Chimichanga med Black Bean Salsa Print opskrift

Andre spændende opskrifter i oksekød kategorien

Roastbeef Millionbøf med Cocktailpølser Chili Con Carne Krydrede Kødboller i Tomatsauce Indiske Hakkebøffer Karrykål med Hakket Oksekød