Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Chicken Tikka Masala


Print opskriften p Chicken Tikka Masala Print opskrift

Del på Facebook

Chicken Tikka Masala opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chicken tikka masala:



Opskrift indsendt af


Chicken Tikka Masala opskrift

Sådan laver du Chicken Tikka Masala:

Til 4 personer

Marinade:
Hæld yoghurten i en skål. Bland hvidløg, ingefær, garam masala, gurkemeje, chilipulver, salt og limesaft heri.

Kylling:
Bland kødet med marinaden. Sørg for at alle stykker er dækket. Lad kødet marinere i mindst en time ved stuetemperatur, meget gerne længere - op til et døgn i køleskab - i en plasticpose, der er nem at vende rundt en gang imellem.

Steg kyllingen i et ildfast fad i en forvarmet ovn ved 250°C i 12-15 minutter.

Sovs:
Opvarm olien i en gryde og steg løgene gyldne heri.

Tilsæt nu hvidløg, ingefær og tomatpuré og rør godt rundt.

Kom derefter gurkemeje og mandler i sammen med vandet.

Lad nu retten småkoge i 3-4 minutter, hæld så kødet og marinaden i gryden, og tilsæt fløden, når retten er gennemvarm.

Smag til med salt og tilsæt lidt mere vand, hvis sovsen er for tyk. Serveres evt. med basmatiris, raita og poppadoms.

Print opskriften p Chicken Tikka Masala Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Pestokylling med Bacon Pulled Chicken Nem Butter Chicken Pad Thai med Kylling Kyllingefilet på Kartoffelbund Kylling i Asparges