Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Mørbrad med Bacon & Flødekartofler i Stegeso


Print opskriften på Mørbrad med Bacon & Flødekartofler i Stegeso Print opskrift

Del på Facebook

Mørbrad med Bacon & Flødekartofler i Stegeso opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave mørbrad med bacon & flødekartofler i stegeso:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Mørbrad med Bacon & Flødekartofler i Stegeso:

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.

Skær forårsløg i skiver og peberfrugt i tern. Bland det med kartoflerne.

Skær osteskiverne i mindre stykker, og fordel dem godt i kartoflerne.

Hæld bouillon og fløde på.

Krydr mørbraden med salt og peber, og læg baconen om. Læg den på toppen af kartoflerne, og læg låg på.

Sæt fadet i ovnen i 3 timer ved 150°C varmluft. Det sidste kvarter tages låget af, så baconen kan blive sprød.

Mørbrad med Bacon & Flødekartofler i Stegeso opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Mørbrad med Bacon & Flødekartofler i Stegeso Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Paprikagryde Farsbrød Hamburgerryg i Fad Torbens Mørbradgryde Frikadellesandwich Kødboller i Selleri