Opskrifter » Bagværk » Boller » Havregrødsboller


Print opskriften på Havregrødsboller Print opskrift

Del på Facebook

Havregrødsboller opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave havregrødsboller:



Opskrift indsendt af


Havregrødsboller opskrift

Sådan laver du Havregrødsboller:

Vand, havregryn og salt koges i ca. 2 minutter, eller til blandingen er blevet til havregrød. Grøden afkøles.

Mælken lunes, og gæren udrøres heri.

Havregrød, olie, sukker, fuldkornshvedemel og hvedemel tilsættes.

Hold lidt af hvedemelet tilbage. Dejen tildækkes med et viskestykke og forhæver i ca. 30 minutter.

Herefter æltes dejen godt igennem og deles i 32 stykker, som formes til boller. Bollerne lægges på en bageplade beklædt med bagepapir og efterhæver tildækket i ca. 30 minutter.

Bollerne pensles med mælk og bages i forvarmet ivn ca. 15 minutter ved 200°C

Print opskriften på Havregrødsboller Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Gulerodsboller med Havregryn Sprøde Langtidshævede Morgenboller Stenalderboller Gulerodsbrud Jettes Gulerodsbrud Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt