Opskrifter » Bagværk » Formkager » Pistaciekage


Print opskriften på Pistaciekage Print opskrift

Del på Facebook

Pistaciekage opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave pistaciekage:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Pistaciekage:

Smør og sukker piskes lyst og luftigt.

Pistaciemassen tilsættes, og der piskes igen.

Æggeblommerne kommes i - en ad gangen, og der piskes godt imellem hver. Tilsæt den revne appelsinskal.

Bland de hakkede nønner, chokoladen, melet og bagepulveret i en skål, og tilsæt det til dejen skiftevis med appelsinsaften.

Pisk æggehviderne stive, og fold dem i dejen.

Kom dejen i en smurt springform, og bag den ved 170°C (alm. ovn) i ca. 60 minutter

Når kagen er helt afkølet, pensles den med smeltet vhokolade, og pyntes med de hakkede pistacienødder.

Pistaciekage opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Pistaciekage Print opskrift

Andre spændende opskrifter i formkager kategorien

Amerikansk Squashkage Gulerodskage Chokoladenøddekage Ananaskage