Opskrifter » Hovedretter » Grøntsager » Kartoffelgullasch


Print opskriften på Kartoffelgullasch Print opskrift

Del på Facebook

Kartoffelgullasch opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffelgullasch:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Kartoffelgullasch:

Pil løgene og skær dem i små tern. Skræl kartoflerne og læg dem i koldt vand. Stil dem til side.

Skær sværen fra og skær flæsket i små tern. Smelt fedtstoffet i en gryde og brun flæsket langsomt.

Tilsæt løgene og steg dem blanke ved svag varme. Pil hvidløgene og pres dem i. Drys paprika over og lad det stege med en tid. Tilsæt tomatpuré og creme fraiche og krydr med salt, peber og paprika. Hæld bouillonen på og bring det i kog.

Hæld vandet fra kartoflerne og skær dem i 3 cm store tern. Kom kartoflerne i gryden, læg låg på og lad det simre i 25 minutter eller til de er gennemkogte.

Skyl persillen og hak halvdelen af den fint. Smag gullaschen til, rør den hakkede persille i gryden og drys hele persilleblade over.

Kartoffelgullasch opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kartoffelgullasch Print opskrift

Andre spændende opskrifter i grøntsager kategorien

Karrykål Kartoffelroulade Majas Brunkål Nem Wok med Grøntsager