Opskrifter » Hovedretter » Grøntsager » Kartoffelroulade


Print opskriften på Kartoffelroulade Print opskrift

Del på Facebook

Kartoffelroulade opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffelroulade:



Opskrift indsendt af


Kartoffelroulade opskrift

SÃ¥dan laver du Kartoffelroulade:

6-8 personer.

Bedst, når den bages dagen før!

Kartoflerne rives og vrides i et viskestykke. Bredes ud på bagepapir i en stor bradepande. Salt, peber og den hakkede persille fordeles over kartoflerne.

Bacon svitses på panden (eller i mikroovnen) og fordeles over kartoflerne sammen med mosten.

Æg og mælk piskes sammen (1½ tsk salt og 3/4 tsk peber tilsættes æggemassen), og hældes over til sidst.

Kartoffelroulade under tilberedning

Bages ved 200°C i ca. 1 time. Rulles sammen på langs mens den endnu er varm. Pakkes ind i bagepapiret, afkøles og lægges i køleskabet til næste dag.

Lige før serveringen skæres rouladen ud i ca. 2 cm tykke skiver, lægges på bagepapir og varmes/brunes i ovnen ved 225°C i 10-15 minutter.

Kartoffelroulade i skiver

Print opskriften på Kartoffelroulade Print opskrift

Andre spændende opskrifter i grøntsager kategorien

Karrykål Nem Wok med Grøntsager Majas Brunkål