Opskrifter » Hovedretter » Pizza » Pizza con le Patate - Kartoffelpizza


Print opskriften på Pizza con le Patate - Kartoffelpizza Print opskrift

Del på Facebook

Pizza con le Patate - Kartoffelpizza opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave pizza con le patate - kartoffelpizza:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Pizza con le Patate - Kartoffelpizza:

Rør gær og sukker ud i det lunkne vand og lad det stå, til blandingen skummer let.

Sigt melet ned i en stor skål og lav en fordybning i midten. Hæld gærblandingen i hullet sammen med olivenolie og salt.

Ælt dejen indtil den har en blød og fast konsistens. Herefter vender du dejen ud på bordet og ælter den godt igennem i ca. 10 minutter.

Del dejen i 2 halvdele og form dem til kugler. Kom dejkuglerne på en bageplade, drys dem med mel og lad dem hæve et lunt sted i ca. 1 time.

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver og snit hvidløgene fint. Rul hver dejkugle ud til en pizzabund på ca. 25 cm.

Bland kartoffelskiver, olivenolie, hvidløg, rosmarin og salt. Fordel kartoffelblandingen på de 2 pizzabunde og stænk dem med olivenolie.

Pizzaerne bages ved 225°C i 15-20 minutter til de er gyldne og sprøde.

Pizza con le Patate - Kartoffelpizza opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Pizza con le Patate - Kartoffelpizza Print opskrift

Andre spændende opskrifter i pizza kategorien

Tyrkisk Pizza Grov Pizzadej Lynhurtig Pizza med Serranoskinke & Rucola Den Perfekte Sprøde Pizzadej