Opskrifter » Hovedretter » Pizza » Pizza con le Patate - Kartoffelpizza
Pizza con le Patate - Kartoffelpizza opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Pizza con le Patate - Kartoffelpizza:
Rør gær og sukker ud i det lunkne vand og lad det stå, til blandingen skummer let.
Sigt melet ned i en stor skål og lav en fordybning i midten. Hæld gærblandingen i hullet sammen med olivenolie og salt.
Ælt dejen indtil den har en blød og fast konsistens. Herefter vender du dejen ud på bordet og ælter den godt igennem i ca. 10 minutter.
Del dejen i 2 halvdele og form dem til kugler. Kom dejkuglerne på en bageplade, drys dem med mel og lad dem hæve et lunt sted i ca. 1 time.
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver og snit hvidløgene fint. Rul hver dejkugle ud til en pizzabund på ca. 25 cm.
Bland kartoffelskiver, olivenolie, hvidløg, rosmarin og salt. Fordel kartoffelblandingen på de 2 pizzabunde og stænk dem med olivenolie.
Pizzaerne bages ved 225°C i 15-20 minutter til de er gyldne og sprøde.
![Pizza con le Patate - Kartoffelpizza opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.