Opskrifter » Hovedretter » Pizza » Pizza con le Patate - Kartoffelpizza


Print opskriften p Pizza con le Patate - Kartoffelpizza Print opskrift

Del på Facebook

Pizza con le Patate - Kartoffelpizza opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave pizza con le patate - kartoffelpizza:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Pizza con le Patate - Kartoffelpizza:

Rør gær og sukker ud i det lunkne vand og lad det stå, til blandingen skummer let.

Sigt melet ned i en stor skål og lav en fordybning i midten. Hæld gærblandingen i hullet sammen med olivenolie og salt.

Ælt dejen indtil den har en blød og fast konsistens. Herefter vender du dejen ud på bordet og ælter den godt igennem i ca. 10 minutter.

Del dejen i 2 halvdele og form dem til kugler. Kom dejkuglerne på en bageplade, drys dem med mel og lad dem hæve et lunt sted i ca. 1 time.

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver og snit hvidløgene fint. Rul hver dejkugle ud til en pizzabund på ca. 25 cm.

Bland kartoffelskiver, olivenolie, hvidløg, rosmarin og salt. Fordel kartoffelblandingen på de 2 pizzabunde og stænk dem med olivenolie.

Pizzaerne bages ved 225°C i 15-20 minutter til de er gyldne og sprøde.

Pizza con le Patate - Kartoffelpizza opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Pizza con le Patate - Kartoffelpizza Print opskrift

Andre spændende opskrifter i pizza kategorien

Lynhurtig Pizza med Serranoskinke & Rucola Grov Pizzadej Tyrkisk Pizza Den Perfekte Sprøde Pizzadej