Opskrifter » Pastaretter » Lasagne » Kylling & Spinat Lasagne


Print opskriften p Kylling & Spinat Lasagne Print opskrift

Del på Facebook

Kylling & Spinat Lasagne opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling & spinat lasagne:Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kylling & Spinat Lasagne:

Brun kyllingefiletterne i fedtstof i 10 minutter. Drys med salt og peber. Lad filetterne svale let og skær dem i brede strimler. Skyl og striml spinaten og fjern stilkene. Læg spinaten i en gryde. Lad spinaten dampe i det vand der hænger ved, ved stærk varme. Lad den dryppe af i et dørslag.

Bland Philadelphiaosten med 1 dl parmesanost. Pil hvidløgene og pres dem i. Krydr med salt, peber og revet muskat. Bland det med kyllingekød og spinat. Sæt ovnen på 200°C.

Sauce: Smelt fedtstoffet i en gryde. Pisk melet i under omrøring og lad afbagningen stege i ½-1 minut. Pisk mælken i lidt ad gangen så saucen ikke klumper. Bring i kog og lad saucen simre ved svag varme i 10 minutter. Pisk saucen igennem og krydr den med salt, peber, revet muskat og friskpresset citronsaft. Pisk til sidst tomatpuréen i.

Smør et ovnfast fad og læg lidt sauce i bunden. Læg derefter lasagnepladerne lagvis med kyllingeblandingen. Dæk hvert lag med sauce. Afslut med et lag sauceog drys med resten af parmesanosten. Sæt i ovnen i 40-45 minutter.

Kylling & Spinat Lasagne opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Kylling & Spinat Lasagne Print opskrift

Andre spændende opskrifter i lasagne kategorien

Lasagne med Bechamelsauce Italiensk Lasagne