Opskrifter » Pastaretter » Nudler » Ovnbagt Macaroni med Hakket Oksekød


Print opskriften på Ovnbagt Macaroni med Hakket Oksekød Print opskrift

Del på Facebook

Ovnbagt Macaroni med Hakket Oksekød opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave ovnbagt macaroni med hakket oksekød:



Opskrift indsendt af


Ovnbagt Macaroni med Hakket Oksekød opskrift

Sådan laver du Ovnbagt Macaroni med Hakket Oksekød:

8 personer.

Varm olien i en tykbundet gryde. Tilsæt løget og svits over moderat varme i 2 minutter, eller til løget er blødt. Tilsæt det hakkede oksekød og rør over kraftig varme til det er godt brunet og næsten al væsken er fordampet.

Tilsæt vin, sauce og bouillonterninger og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad det simre under låg en time; omrøres af og til. Tages af varmen. Persille tilsættes, og gryden sættes til afkøling.

Til ostesaucen smeltes smørret i en mellemstor kasserolle over svag varme, melet tilsættes, og der røres rundt i 1 minut, eller til det er gyldent og jævnt. Fjernes fra varmen, og mælken røres i lidt ad gangen. Kommes tilbage på blusset, og der røres konstant over moderat varme i 5 minutter, eller til saucen koger og begynder at blive tyk. Fjernes fra varmen, køler lidt af, og æggeblommer og ost røres i.

Forvarm ovnen til 180°C. Kog bucatinierne al dente i en stor gryde spilkogende saltet vand. Hældes i en sigte og skylles i rindende koldt vand, hvorefter de igen afdryppes omhyggeligt. Blandes med æggehviderne. Fordel halvdelen af bucatinierne i et smurt dybt ildfast fad. Fordel et lag af kødblandingen over.

Bland de resterende bucatinier med ostesaucen og dordel dem oven på kødlaget. Drysses med rasp og sættes i ovnen i 45 minutter, eller til toppen er let gylden.

En portion af macaroni med hakket oksekød bagt i ovnen

Print opskriften på Ovnbagt Macaroni med Hakket Oksekød Print opskrift

Andre spændende opskrifter i nudler kategorien

Thailandsk Nudelsalat