Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Ungarnsk Pasta
Ungarnsk Pasta opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave ungarnsk pasta:
- 500 g båndpasta
- 1 løg
- 200 g skinketern
- 1 spsk margarine
- 1 dl grøntsagsbouillon
- 2 dl 13% fløde
- 2 tsk paprika
- 1 tsk kommensfrø
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Ungarnsk Pasta:
Pil løget og hak det fint. Skær den kogte skinke først i strimler og dernæst i tern.
Bring rigeligt letsaltet vand i kog i en gryde. Læg pastaen i og lad den koge efter pakkens anvisninger.
Opvarm fedtstoffet på en teflonpande. Tilsæt løget og steg til det er klart. Tilsæt skinken og varm den igennem.
Tilsæt grøntsagsbouillon, fløde, 1 tsk paprika og kommensfrø. Smag til med salt og peber og bring det i kog under omrøring.
Hæld vandet fra pastaen og lad den dryppe af. Kom pastaen ned til skinkesaucen og bland godt. Hæld det op i en varm skål og drys resten af paprikaen over.
![Ungarnsk Pasta opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.