Opskrifter » Søde Sager » Konfekt » Belgiske Chokolade-Orangetrøfler


Print opskriften p Belgiske Chokolade-Orangetrøfler Print opskrift

Del på Facebook

Belgiske Chokolade-Orangetrøfler opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave belgiske chokolade-orangetrøfler:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Belgiske Chokolade-Orangetrøfler:

Riv chokoladen fint, og kom den i en skål.

Bring fløden i kog, og kog den ca. 1 minut.

Hæld den varme fløde over chokoladen. Rør blandingen sammen til en blød masse.
Massen er nu ca. 50°C - den skal afkøles til 25°C (hvilket er når massen er begyndt at stivne en smule i skålens kant).

Pisk massen til en tyk creme med en elpisker, rør appelsinskallen i, og stil den i køleskabet, til den er fast nok til at blive formet til trøfler.

Form trøfler med 2 skeer, læg dem på bagepapir og stil dem i køleskabet.

Smelt overtrækschokoladen og dyp halvdelen af trøflerne deri. Lige før overtrækket er helt stivnet, trilles de i kakaopulver. Gør det samme med den sidste halvdel af trøflerne, men tril dem istedet i finthakkede hasselnødder.

Belgiske Chokolade-Orangetrøfler opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Belgiske Chokolade-Orangetrøfler Print opskrift

Andre spændende opskrifter i konfekt kategorien

Baileys Kugler Havregrynskugler Chokoladeknas med Marcipan Dadel-Havregrynskugler Trøffelkugler Cornflakestoppe med Mandler