Opskrifter » Søde Sager » Konfekt » Belgiske Chokolade-Orangetrøfler


Print opskriften på Belgiske Chokolade-Orangetrøfler Print opskrift

Del på Facebook

Belgiske Chokolade-Orangetrøfler opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave belgiske chokolade-orangetrøfler:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Belgiske Chokolade-Orangetrøfler:

Riv chokoladen fint, og kom den i en skål.

Bring fløden i kog, og kog den ca. 1 minut.

Hæld den varme fløde over chokoladen. Rør blandingen sammen til en blød masse.
Massen er nu ca. 50°C - den skal afkøles til 25°C (hvilket er når massen er begyndt at stivne en smule i skålens kant).

Pisk massen til en tyk creme med en elpisker, rør appelsinskallen i, og stil den i køleskabet, til den er fast nok til at blive formet til trøfler.

Form trøfler med 2 skeer, læg dem på bagepapir og stil dem i køleskabet.

Smelt overtrækschokoladen og dyp halvdelen af trøflerne deri. Lige før overtrækket er helt stivnet, trilles de i kakaopulver. Gør det samme med den sidste halvdel af trøflerne, men tril dem istedet i finthakkede hasselnødder.

Belgiske Chokolade-Orangetrøfler opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Belgiske Chokolade-Orangetrøfler Print opskrift

Andre spændende opskrifter i konfekt kategorien

Snebolde Baileys Kugler Havregrynskugler Chokoladeknas med Marcipan Cornflakestoppe med Mandler Dadelkugler