Opskrifter » Søde Sager » Konfekt

Konfekt

29 retter fundet i Konfekt kategorien.

Ugens Opskrifter:

Dadelkugler Cornflakestoppe med Mandler Snebolde


  1. Trøffelkugler

    Trøffelkugler

    Bland alle ingredienserne med hænderne eller brug en foodprocessor. Form massen til små kugler, og rul dem i krymmel. Stil dem et koldt sted et par timer inden servering. Der kan leges med smagen på kuglerne, tilsæt evt. mere kaka...

  2. Havregrynskugler

    Havregrynskugler

    Knus havregrynene med hænderne. Bland alle øvrige dele i. Ælt det hele sammen til en ensartet masse. Tril massen til små kugler. Vend kuglerne i kokosmel. Lad kuglerne tørre på bagepapir ved stuetemperatur og opbevar dem d...

  3. Chokoladeknas med Marcipan

    Chokoladeknas med Marcipan

    Smelt chokolade og nougat i en skål over vandbad eller i en chokoladesmelter. Tilsæt cornflakes og mandler og rør rundt. Riv marcipan i og vend rundt. Fyld massen i de små konfektforme og stil dem til afkøling i 30 minutter...

  4. Baileys Kugler

    Baileys Kugler

    Ælt marcipan og Baileys sammen. Smag evt. til med en lille smule mere Baileys. Tril kugler og vend dem i smeltet mørk overtrækschokolade. Tril kuglerne i kakaopulver, mens de endnu er fugtige. ...

  5. Dadel-Havregrynskugler

    Dadel-Havregrynskugler

    Blend eller hak mandlerne i en minihakker, til de har konsistens som groft mel - hæld dem i en skål. Hæld dadlerne og appelsinsaften i blenderen og blend det til en ensartet, jævn masse. Tilsæt så mandelmelet. Hvis det er svært at...

  6. Oreo Trøffelkugler

    Knus kiksene rigtig godt og bland dem med smøreosten. Tril kugler, og vend dem i krymmel....

  7. Daddel-Peanut Kugler

    Blend alle ingredienserne i en foodprocessor til en sammenhængende klump. Sæt daddelmassen i køleskabet. Rør alle ingredienser til overtrækket sammen - hvis din kokosolie bliver opbevaret ved stuetemperatur, så giv den 10-15 sek...

  8. Pif Paf Puf Guf

    Bland chokolade, smør og sirup i en gryde, og varm det op til chokoladen er smeltet. Bland til sidst Rice Crispies i. Sæt små klatter på et stykke bagepapir eller brug små konfektforme. Lad dem køle helt af inden de spises....

  9. Nøddecrunch

    Varm fløde, sukker og sirup op i en gryde til 130°C. Tilsæt smør, nødder og salt og rør godt rundt. Hæld massen ud på et stykke bagepapir smurt med lidt olie, og lad det størkne helt inden det skæres i stykker med en skarp k...

  10. Karamelhapsere

    Smelt Mars, smør og sirup i en gryde. Vend Rice Crispies i. Hæld massen ud i en bradepande med bagepapir i et ca. 3 cm tykt lag, og stil det i køleskabet i en times tid. Tag det ud, vend det om og fjern bagepapiret. Smelt cho...

  11. Trøffelkugler af Kagerester

    Smuldr kageresterne i en stor skål med fingrene eller brug en foodprocessor til det er helt fint uden klumper. Bland alle de øvrige ingredienser i, og ælt det hele sammen til en ensartet masse. Smag til med romessens til du får de...

  12. Appelsinflæsk

    Læg husblasen i blød i de 2 dl vand i 5 minutter. Hæld sukker, 2½ dl vand og citronsyre i en gryde. Tænd ved svag varme til sukkeret er smeltet. Bring herefter lagen i kog. Hæld husblasen med vandet i sukkerlagen og lad den koge...

  13. Nougat med Appelsin & Chokoladeovertræk

    Skyl appelsinerne godt, og riv skallen fint. Riv nougaten groft på et rivejern, og ælt den sammen med appelsinskal og kanel. Bred massen ud på et smurt stykke bagepapir. Lav et rektangel, ca. 1 cm højt. Stil massen i fryseren i en...

  14. Belgiske Chokolade-Orangetrøfler

    Riv chokoladen fint, og kom den i en skål. Bring fløden i kog, og kog den ca. 1 minut. Hæld den varme fløde over chokoladen. Rør blandingen sammen til en blød masse. Massen er nu ca. 50°C - den skal afkøles til 25°C (hvilket...

  15. Cornflakestoppe

    Smelt chokoladen over vandbad eller i en chokoladesmelter. Vend forsigtigt cornflakes´ene i, og brug 2 spiseskeer til at sætte massen i små toppe på bagepapir. Lad chokoladen stivne. Opbevares koldt i en tætsluttende dåse....

  16. Fyldte Chokolader med Chilikaramel

    Hæld fløde, glukose, sukker og chili i en tykbundet gryde, og varm det langsomt op, til sukkeret er smeltet. Rør så lidt som muligt i det. Lad det småkoge ved svag varme i 8 minutter. Tag så chilien op. Kom lidt af den varme karame...

  17. Lakridstrøfler

    Ca. 20 stk. Bland marcipanen med kakao. Ælt marcipanen til små kugler. Smelt chokoladen over et vandbad. Overtræk kuglerne med chokolade, og rul dem derefter direkte i en skål med lakridspulver....

  18. Chokoladekonfekt

    Bland kakao, sukker og salt i en tykbundet kasserolle. Tilsæt sirup og fløde og kog blandingen ved svag varme. Rør rundt af og til. Konfektmassen er færdigkogt efter ca. 30 minutter, eller når den holder knækprøven, dvs. en dr...

  19. Bountykugler

    Alle ingredienserne opvarmes i en gryde. Herefter rulles de til kugler, som overtrækkes med chokolade (evt. trilles i kokosmel)....

  20. Hjemmelavet Trøffel

    Bring piskefløden i kog, tilsæt den hakkede chokolade, og rør det til en jævn masse. Tilsæt rommen og pisk massen let sammen. Afkøles ca. 1 time i køleskab. Form trøflerne i den ønskede størrelse med en ske. Tril dem i hakkede ...

  21. Himmerigsmundfulde

    Bland alle ingredienserne undtagen chokoladen. Fordel massen på bagepapir (ca. 20x40 cm), og bag den i 20 minutter ved 175°C. Smelt chokoladen over vandbad, smør den ud over massen, som skæres ud i mundrette stykker mens den er va...

  22. Cornflakeskager

    Put cornflakes i en skål. Bland flormelis, kakao, vanillesukker og si det i skålen og rør rundt. Hæld palmin over og rør rundt. Fordel kagerne i små muffinsforme og stil dem koldt til de skal spises....

  23. Belgiske Trøfler

    Hak chokoladen og kom den i en skål. Kog fløden op og hæld den over chokoladen og rør det godt sammen. Når det begynder at stivne, skal det piskes godt med en håndmixer til det bliver tykt og cremet. Hæld massen i staniolforme...

  24. Espressokugler

    Ælt marcipanen godt sammen med Bailey´s og espressopulver. Tril til kugler og ryst dem rundt i en dåse med flormelis og 1 tsk espressopulver. De opbevares i denne dåse med det flormelis, der er til overs....

  25. Chokokonfekt med Kokos & Honning

    Skrab vanillekornene ud og blend dem med kokosmelet. Rør det sammen med honning og fløde til en fast konsistens. Form små kugler, som støbes i chokolade eller overtrækkes med chokolade....

  26. Cambrinus Konfekt

    Marcipanen æltes med så meget Cambrinus at det har en nogenlunde fast konsistens på vej mod det flydende. Hæld lidt smeltet chokolade i bunden af små forme, kom en skefuld marcipanmasse ovenpå og hæld chokolade over igen....