Opskrifter » Supper » Varme Supper » Bagt Græskarsuppe


Print opskriften på Bagt Græskarsuppe Print opskrift

Del på Facebook

Bagt Græskarsuppe opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave bagt græskarsuppe:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Bagt Græskarsuppe:

4-6 personer.

Varm ovnen op til 180°C.

Skær græskar og squash i kvarte. Fjern kernerne. Læg græskar og squashstykkerne med skrællen nedad i en bradepande. Kom ½ spsk smør og ½ spsk ahornsirup ned i hullet på hvert græskar/squashstykke.
Læg gulerod og løg omkring græskar og squash. Hæld ½ liter fond ved, og dæk fadet fuldstændigt med stanniol.
Pak hvidløget ind i stanniol. Stil bradepanden og hvidløget i ovnen, og giv det 2 timer.

Lad grøntsagerne køle en anelse ned. Skrab græskar og squashkødet ud, og kom det i en stor gryde. Kassér skallen.

Kom også løg og gulerod og evt. saft fra bradepanden ned i gryden. Pak hvidløget ud, og pres den bagte masse ud af hvert fed ned i gryden.

Tilsæt sennep, salt og peber og resten af fonden. Bring gryden i kog, og lad det simre 10 minutter.

Purér suppen ad flere omgange, og kom den tilbage i gryden. Varm forsigtigt op, og servér.

Bagt Græskarsuppe opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Bagt Græskarsuppe Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Kartoffelsuppe med Bacon Kartoffelchowder med Skinke & Purløg Kinesisk Rejesuppe med Ferskner Chili-Karrysuppe Flødelegeret Aspargessuppe Vintersuppe med Broccoli & Bacon