Opskrifter » Supper » Varme Supper » Guldsuppe
Guldsuppe opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave guldsuppe:
- 1 kg gulerødder
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk olie
- 1 1/4 liter hønsebouillon
- 1 spsk friskrevet ingefær
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Guldsuppe:
Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Pil løg og hvidløgsfed og hak begge dele.
Svits grøntsagerne i olie i en gryde.
Den friske ingefær blandes i. Tilsæt bouillonen og lad suppen koge en halv time eller til gulerødderne er møre.
Blend det hele til suppen har en cremet konsistens. Hæld tilbage i gryden og tilsæt appelsinsaften.
Bring suppen i kog og smag den til med salt og peber. En dusk brøndkarse kommes på suppen lige inden den serveres.

Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.