Opskrifter » Supper » Varme Supper » Kinesisk Rejesuppe med Ferskner


Print opskriften på Kinesisk Rejesuppe med Ferskner Print opskrift

Del på Facebook

Kinesisk Rejesuppe med Ferskner opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kinesisk rejesuppe med ferskner:



Opskrift indsendt af


Kinesisk Rejesuppe med Ferskner opskrift

SÃ¥dan laver du Kinesisk Rejesuppe med Ferskner:

Svits løgene i smørret. Tilsæt karry og lad det svitse med et øjeblik. Tilsæt så presset hvidløg.

Hæld bouillon, ferskensaft og de hakkede tomater ved og lad det hele småsimre i 15 minutter. Herefter tilsættes fløden.

Et par minutter inden servering tilsættes fersknerne skåret i tern samt rejerne.

Serveres med et lækkert groft brød.

Tip! Hvis du er til stærk mad, kan der tilsættes lidt frisk chili eller lidt chilipulver.

Print opskriften på Kinesisk Rejesuppe med Ferskner Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Kartoffelchowder med Skinke & Purløg Hvidkålssuppe Lækker Gullaschsuppe Cremet Hokkaidosuppe Pikant Porresuppe Chili-Karrysuppe