Madkampen.dk » Ingredienser » Hønsebouillon

Opskrifter på mad med Hønsebouillon

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor hønsebouillon indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Kalkunstroganoff

    Skær kalkunen i strimler og vend dem i hvedemel. Hak løget og skær champignonerne i kvarte. Damp champignonerne et par minutter i en tør gryde, tag dem op og stil dem til side. Smelt smørret på en pande, og svits løget, til ...


  2. Rabarberkylling i Karry

    Til 4-5 personer. Skær kyllingen i mundrette tern. Kom kokosolien på en varm pande, og svits karryen. Tilføj kyllingen og brun det, uden at gennemstege det. Skyl rabarberne og skær dem i stykker på ca. 1 cm. Kom dem i bunden a...


  3. Rød Karry-Mørbrad

    Til 2 personer. Skær mørbraden i mindre stykker og svits dem i olien sammen med karrypastaen. Krydr med salt og peber, rør bouillonen i og tilsæt tomatpuréen. Lad retten simre under låg i 5 minutter. Tilsæt flødeost og ...


  4. Chilisuppe med Hakket Oksekød

    Brun kødet og læg det på en tallerken. Svits i den samme gryde i en smule olie de hakkede løg, hvidløg, chili, gulerødder og peberfrugt i tern. Kom krydderierne i. Hæld bouillon, fløde, tomatpuré og hakkede tomater i, og lad ...


  5. Hønsesalat

    Skær kyllingekødet i mundrette stykker. Rens champignon og skær dem i kvarte eller mindre alt efter størrelse. Kog dem i lidt hønsebouillon til de er møre, og lad dem køle af. Flæk blegsellerien og skær dem i små stykker. ...


  6. Kylling med Hyldeblomst & Mandler

    Til 4 personer. Rist mandlerne på en pande uden fedtstof i 3-5 minutter. Drys med lidt salt og stil dem til side. Smelt smørret i en sauterpande og steg kyllingekødet i ca. 6 minutter. Tag kødet op. Kog pastaen uden låg i ca. ...


  7. Thaisuppe med Kylling & Kokos

    Skyl porren og skær den i tynde ringe. Skyl spirerne og sæt dem til afdrypning. Pluk kyllingen eller skær den i lange, mundrette stykker. Varm olien i en gryde, og rør karrypastaen ud heri. Lad det svitse et øjeblik og hæld s...


  8. Blomkålssuppe med Porrer

    Dæk bunden af en stor gryde med vand. Skyl blomkålen og skær den ud i buketter. Snit porrer og løg. Hæld grøntsagerne op i gryden og lad dem koge/dampe ved svag-medium varme i ca. 25 minutter med låg. Hvis vandet fordamper, så...


  9. Tom Kha Gai - Kokosmælksuppe

    Til 4 personer. Opvarm bouillonen og tilsæt de øvrige ingredienser (bortset fra kylling og kokosmælk). Bring blandingen i kog og tilsæt kylling (skåret i mundrette stykker) og kokosmælk. Lad det koge et par minutter til kylli...


  10. Peberrodssovs

    Smelt smørret i en gryde. Rør melet i, og tilsæt bouillonen lidt ad gangen, mens der piskes. Tilsæt mælken, lad sovsen koge et par minutter og smag den til med salt, peber og peberrod....


  11. Blomkålssuppe med Bacontern

    Til 4 personer. Skyl blomkålen og del den i små buketter. Skær stokken i tynde skiver. Sautér løget i olien, til det er klart. Skru op for varmen og lad blomkålen stege med i 5 minutter under omrøring. Hæld bouillon på ...


  12. Mexicanerkylling

    Til 4 personer. Læg kyllingen i et ildfast fad, og drys med salt og peber. Rør alle ingredienserne til marinaden sammen, og smag til. Pensl kyllingefileterne med marinade i et tykt lag, og hæld bouillonen i fadet. Sæt fadet ...


  13. Cremet Kylling med Soltørret Tomat

    Opvarm ovnen til 200°C Krydr kyllingelårene med salt og peber. Smelt 2 spsk smør i en sauterpande, og læg kyllingen i. Svits begge sider, til de har fået farve - 2-3 minutter på hver side, og læg dem så til side. Smelt rest...


  14. Nemme Gule Ærter

    Varm suppen, tilsæt lidt timian og bouillon. Når det koger, tilsættes en passende mængde "Møllerens Gule Ærter", lad det koge 5 minutter og smag til med salt og peber. Læg pølserne (du kan også bruge medister) i suppen, og la...


  15. Tøm Køleskabet Kyllinge Kasserolle

    Steg baconen sprød. Steg kyllingen i baconfedtet. Den skal ikke være helt færdigstegt, men have lidt farve. Tag kyllingen af panden og læg dem i et ildfast fad. Tør panden af med et stykke køkkenrulle, og tilsæt smør. Svits l...


  16. Svampesuppe

    Snit porren fint. Smelt smørret i en gryde, og svits porreringene her, til de er klare. Drys melet over og rør det godt sammen. Tilsæt bouillonen lidt efter lidt under piskning. Skær svampene i mellemstore tern og hæld dem...


  17. Kartoffel-Porre Suppe

    hønsebouillon

    Rens og skær kartofler og porrer i skiver/stykker. Stegt stykkerne i smør og lad det simre lidt. Tilsæt derefter bouillon og lad det simre, til grøntsagerne er møre. Tag en stavblender og blend det hele. Tilsæt piskefløde og...



  18. Kalkun med Frisk Pasta & Flødesauce

    Brun kalkunbrystet i olie på alle sider i en gryde eller sauterpande. Tilsæt vin, bouillon, hakkede tomater, peberfrugt og krydderier og lad det simre under låg i ca. 35 minutter. Vend kødet et par gange undervejs. Læg kødet på...


  19. Krydrede Mexicanske Ris

    hønsebouillon

    Pil løget og hak det fint. Rens peberfrugten og hak den fint. Opvarm olien i en gryde og tilsæt løg og peberfrugt. Steg under omrøring ved jævn varme i 3-4 minutter. Tilsæt gurkemeje og spidskommen og hæld bouillonen på. Br...



  20. Chilisuppe med Hakket Oksekød

    Svits kødet til det har fået farve, og læg det fra på en tallerken. Hæld lidt ekstra olie i den samme gryde og svits de hakkede løg, hvidløg, chili (bestem selv hvor stærk suppen skal være, brug flere eller færre kerner), guler...


  21. Vintersuppe med Broccoli & Bacon

    hønsebouillon

    Til 4 personer. Rengør grøntsagerne, og kom dem i en gryde med bouillon og lad dem koge i ca. 10-12 minutter. Steg baconen sprødt på panden imens suppen koger. Når suppen er kogt, pureres den i gryden med en stavblender og sma...



  22. Kyllinge-Karrysuppe

    Skræl og skær gulerødderne, persillerødder/pastinakker og kartoffel i tern. Skær bladselleri i små stykker. Svits i en stor gryde løg, hvidløg, gulerødder, persillerødder, kartoffel og bladselleri. Drys karry og mel over de ...


  23. Hurtig Kyllingetærte

    Til 4 personer. Rist pinjekernerne på en tør pande, og stil dem til side. Skær kyllingebrysterne i mundrette stykker. Rens og snit porrer, løg, hvidløg og forårsløg. Steg kyllingestykkerne og grøntsagerne i smørret på ...


  24. Drengerøvsgryde

    hønsebouillon

    Snit løgene fra top til bund Skræl og skær gulerødderne i skiver Rens champignonerne og skær dem i kvarte Skær peberfrugten i store tern Skær tomaterne i både Varm en gryde med olie godt op. Tilsæt kødet (ungkvæg) og lad d...



  25. Lækker Karrykylling i Fad

    hønsebouillon

    Til 4 personer. Vend i en pose kyllingestykkerne i en blanding af karry, salt og peber. Steg dem på panden og læg dem i et ovnfast fad. Hæld saften fra ananas og gem den. Steg ananasstykkerne til de er let gyldne på panden og f...