Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Siciliansk Kartoffel-Svampegryde
Siciliansk Kartoffel-Svampegryde opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave siciliansk kartoffel-svampegryde:
- 4 spsk olivenolie
- 600 g finthakket løg
- 600 g skiveskårede kartofler
- 2 fed hvidløg
- 1 rød peberfrugt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Siciliansk Kartoffel-Svampegryde:
Til 4 personer.
Varm olien op i en sautergryde. Steg løgene heri, til de bliver klare.
Tilsæt kartofler i skiver, presset hvidløg, peberfrugt i strimler og fennikel i tynde strimler. Krydr med salt og steg grøntsagerne et øjeblik under omrøring.
Tilsæt champignon i skiver og de hakkede tomater. Krydr med lidt salt og peber og 2 skefulde persille og basilikum. Vend det hele godt rundt.
Lad retten braisere (småsimre) under låg i 60 minutter ved svag varme. Rør rundt af og til - der skulle gerne udvikles så meget væske, at det ikke skulle være nødvendigt at tilsætte ekstra.
Pynt til sidst med resten af den finthakkede basilikum.
![Siciliansk Kartoffel-Svampegryde opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.