Madkampen.dk » Ingredienser » Akaciehonning

Opskrifter på mad med Akaciehonning

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor akaciehonning indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Marineret Broccolisalat

    Til 3-4 personer. Fjern de små blade på broccolien og skyl den. Del den herefter i mindre stykker (brug også stokken) og riv det fint . Skyl æblet, fjern kernehuset, og skær det i små tern på ca. ½x½ cm. Pil løget og hak ...


  2. Rosmarin & Sennepsbagte Gulerødder

    Til 4 personer. Skræl gulerødderne og skær dem i rustikke stykker. Vask/skræl de øvrige grøntsager og skær også dem i rustikke stykker. Bland dijonsennep, rosmarin, honning, olivenolie og salt og vend grøntsagerne heri. ...


  3. Rugbrødsmuffins med Æble & Chokolade

    Rør rugbrødsblandingen sammen efter anvisningen på pakken. Vask æblerne, fjern kernehuset og riv dem groft. Hak chokoladen groft. Rør æbler, chokolade og honning i dejen og tilsæt så meget ekstra vand, at dejen får konsist...


  4. Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt

    akaciehonning

    Rist solsikkekernerne på en tør pande, og hak dem groft. Rør gæren ud i æblejuicen. Kom surmælksprodukter, olie og honning ved og rør det til en jævn masse. Bland mel og salt og rør det i dejen sammen med solsikkekernerne. ...



  5. Balsamicomarineret Bønnesalat

    akaciehonning

    Rør ingredienserne til marinaden sammen. Nip bønnerne og kog dem møre i ca. 5 minutter. Lad dem dryppe af, og læg dem så i bunden af et salatfad/skål. Hak de smuttede mandler og skær fetaosten i tern - drys det over bønnerne. ...



  6. Grovbæster

    Kog vand, hvedekerner og hørfrø op i en gryde, så de bliver bløde og saftige. Sluk for blusset, og lad blandingen trække, til den er lillefingervarm. Tilsæt gæren og rør rundt. Hæld derefter salt, honning, olie og tykmælk i, og...


  7. Råsyltet Kål

    Del kålen i 2, fjern stokken og skær kålen så tyndt som muligt. Kom det op i et fad. Pres saften og skallen af citronen over kålen, og hak eller pluk de friske timiankviste over. Tilsæt forårsløg skåret i skiver, salt, peber, ho...


  8. Æblesalat med Spidskål

    akaciehonning

    Snit æble og kål fint. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over. Drys med hakket persille, og stil salaten køligt, til den skal bruges....



  9. Fedtfattige Snacks - Lakrids/Chokomandler

    Steg mandlerne i olien i cirka 3 minutter. Hæld derefter honning på, og vend det hele godt rundt. Kom kakao og lakridspulver på, og vend det hele godt rundt, så der kommer noget på alle mandlerne. Tag mandlerne af panden, og l...


  10. Carpaccio af Appelsin & Kiwi

    Skræl kiwifrugterne og skær dem i meget tynde skiver. Skær skallen af appelsinerne og skær kødet i meget tynde skiver. Fordel frugterne på 4 tallerkener. Pynt med honning rørt med mynte. Server fromage frais, der er smagt...


  11. Polpette (Italienske Kødboller) Med Tomatsauce

    Polpette: Farsen hældes i en skål (husk dobelt så meget flæsk end kalv - ellers bliver Polpetten tør). 2 store løg rives i farsen. 2 æg hældes i farsen sammen med 3 spsk rasp og danskvand. 3 fed hvidløg presses i farsen. ...


  12. Valnøddestegt Okseculotte

    Knus nøddekernerne og bland dem i en skål med honningen. Rids fedtet på culotten i tern og gnid den godt med salt og peber. Kom culotten i en 150°C varm ovn og steg den ca. 50 minutter til 1 time. Evt. kan fedtsiden først brunes af ...