Opskrifter » Bagværk » Boller » Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt


Print opskriften på Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt Print opskrift

Del på Facebook

Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave fuldkornsboller med skyr & yoghurt:



Opskrift indsendt af


Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt opskrift

SÃ¥dan laver du Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt:

Rist solsikkekernerne på en tør pande, og hak dem groft.

Rør gæren ud i æblejuicen. Kom surmælksprodukter, olie og honning ved og rør det til en jævn masse.

Bland mel og salt og rør det i dejen sammen med solsikkekernerne.

Kom dejen i en skål med låg og stil det på køl i 8 timer (men dejen kan holde sig længere). Man kan bage alle bollerne, eller tage lidt af dejen hver dag i op til 5 dage. Dejen bliver kun bedre og bedre.

Tag dejen ud og form 10 boller, som lægges på en bageplade med bagepapir. Bag bollerne ved 200°C i 15 minutter.

Print opskriften på Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Stenalderboller De Bedste Boller Koldthævede Boller med Havregryn Højhastigheds Boller Sandwichboller Danskvandsboller