Madkampen.dk » Ingredienser » Bacon

Opskrifter på mad med Bacon

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor bacon indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Nem Cremet Kyllingesuppe

    Skær rugbrødet i små tern, sprøjt dem med olivenolie og drys med lidt groft salt. Bag dem så sprøde i ovn. Tø suppen op og varm den op. Hæld pikantosten i suppen. Skær kyllingebrysterne i tern, og kom dem i suppen. Lad de...


  2. Laks på Blomkålsbund

    Til 1 person. Krydr laksen med salt og citronpeber. Vikl baconskiven om og steg den ved middelhøj varme i 3 minutter på hver side. Skyl blomkålen og hak den fint. Skær sukkerærter i strimler og radiser i små tern. Rør ...


  3. Mørbrad med Bacon & Flødekartofler i Stegeso

    Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Skær forårsløg i skiver og peberfrugt i tern. Bland det med kartoflerne. Skær osteskiverne i mindre stykker, og fordel dem godt i kartoflerne. Hæld bouillon og fløde på. Krydr m...


  4. Baconsushi (kartoffelrulle)

    Bland kartofler, æg og jalapenos sammen i en skål. Læg sølvpapir på en bradepande. Lav en "baconvæv" - flet baconen, så du får en flettet firkant. Tilsæt kartoffelblandingen og drys med cheddarost. Rul den sammen. L...


  5. Amerikanersuppe med Bacon & Ost

    Til 6 personer. Steg baconskiverne sprøde i en stor gryde. Lad det dryppe af på køkkenrulle. Brun oksekødet i det overskydende baconfedt. Når det er brunet, lav en fordybning i kødet. Tilsæt 2 spsk smør og lad det smelte. ...


  6. Hjemmelavet Kyllingesalat med Ærter

    Rist baconen sprød, lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle og knus den. Skær hønsekødet i mundrette stykker og hak champignonerne fint. Rør yoghurt med mayonnaise og fond og smag den til med paprika, salt og peber. Bland...


  7. Koteletter i Ostefad

    Smelt smørret i en gryde. Krydr koteletterne godt med salt, peber og paprika på begge sider. Brun koteletterne godt på begge sider og læg dem i et ildfast fad. Læg ananasstykkerne ovenpå koteletterne. Klip bacon og pølser...


  8. Bacon-Løg Bomber

    Til 2 personer. Skær den yderste top og bund af løgene. Halvér løgene, og pil dem. Tag de 2 yderste lag fra hver løg-halvdel, og læg dem til side. Hak resten af løget fint, og bland det sammen med hakket oksekød, rasp, pebe...


  9. Nem Carbonara

    bacon

    Kog macaronien efter anvisningen på pakken. Klip baconen i små stykker, og steg dem sprøde på en pande. Tilsæt kødresten (jeg brugte lidt skinke fra fryseren), finthakket løg og revet squash, og lad det svitse med et par minut...



  10. Asparges med Bacon

    bacon

    Skyl aspargsene og nip bunden af (de nederste 1-3 cm). Vikl et stykke bacon om hver asparges. Steg dem på panden, til baconen er sprødt....



  11. Kyllingesalat med Æble & Vindruer

    Skær alle ingredienserne i små stykker. Rør de våde ingredienser sammen med krydderierne. Smag til. Vend grøntsagerne og kyllingen i, og rør godt rundt. Kan spises på rugbrød, i pitabrød eller som fyld i en halveret frisk...


  12. Grønkålssalat med Bacon & Avocado

    Skær ca. 8 skiver af baconen og steg dem på en pande i lidt olivenolie til stykkerne er sprøde. Skyl grønkålen og skær ribbene af. Lad den tørre lidt, og skær den så i fine strimler. Skyl pærerne og skær dem i både. Del...


  13. Porrer i Fad med Bacon

    bacon

    Rens porrerne og halvér dem. Kog dem i 8 minutter i bouillonvand. Lad dem køle af i 5-10 minutter. Halvér baconstrimlerne og svøb dem om midten af hver porre. Læg dem i et fad side om side. Pisk æggeblommer og mælk sammen. Drys...



  14. Risret med Kylling & Porre

    Til 4 personer. Brun kyllingen på en pande med salt, peber og de krydderier du ønsker. Skær porrerne i tynde ringe, og tilsæt dem. Lad dem svitse med til porrerne er bløde. Hæld så fløden over og lad det koge op. Smør et i...


  15. Tøm Køleskabet Kyllinge Kasserolle

    Steg baconen sprød. Steg kyllingen i baconfedtet. Den skal ikke være helt færdigstegt, men have lidt farve. Tag kyllingen af panden og læg dem i et ildfast fad. Tør panden af med et stykke køkkenrulle, og tilsæt smør. Svits l...


  16. Mørbradgryde a la Fidde

    Skær mørbraden ud i 6-8 skiver og krydr dem med salt og peber. Svits baconternene på en pande og læg dem derefter til side. Svits løg og hvidløg i baconfedtet i et par minutter ved middelvarme. Tag løgene af, og tilsæt evt. li...


  17. Kyllingeruller

    Til 2 ruller. Rør farsen sammen med æg og krydderier. Kom evt. lidt mel i, hvis den er blevet lidt for våd. Læg bacon på et stykke bagepapir eller en sushimåtte, og fordel derefter farsen på midten af baconen. Derefter lægges ...


  18. Spidskålsflan med Bacon

    4-5 personer. Snit kålen fint, og skær løgene i tynde skiver. Blanchér grøntsagerne 2 minutter i kogende, letsaltet vand. Lad kål og løg dryppe af i en sigte. Klip baconen i strimler, og rist dem sprøde på en pande. Lad de...


  19. Pizza-Æggekage

    bacon

    Forvarm ovnen til 175°C. Slå æggene ud i en skål og tilsæt mælk, salt og peber og pisk det godt sammen. Tilsæt bagepulver og pisk det godt. Skær cocktailpølserne i mindre stykke og rør dem i sammen med majsene. Kom æggeb...



  20. Baconbrownies

    Tænd ovnen på 190°C og kom bagepapir i en bradepande (A4 størrelse). Rist baconen sprød på en pande. Når den er sprød, skrues der ned for varmen og honningen kommes på panden og fordeles over baconen. Vend det godt rund, tag det...


  21. Spidskålssalat med Bacon & Feta

    bacon

    Snit spidskålen fint og skær rødløg i fine tern. Steg baconen og champignonerne sprøde på en pande. Smuldr fetaosten eller skær den i tern alt efter hvilken du har valgt. Rist pinjekernerne. Vend alle ingredienserne til ...



  22. Dijonkylling i Fad

    Svits bacon og løg på en pande, og hæld det derefter i et stort ildfast fad sammen med ris, vand og bouillon. Smør sennep på skindsiden af kyllingestykkerne og dyp samme side i majsgryn. Læg kyllingen ovenpå risene i fadet med ...


  23. Sydhavskylling

    Begynd med sovsen. Skræl og hak løget og æblet. Skær bacon i strimler og svits det sammen et par minutter. Strø karry over og lad det svitse med et øjeblik. Bland tomatpuré og mel i. Tilsæt bouillon og væden fra ananas og lad...


  24. Eldoradogryde

    Til 6 personer. Hver mørbrad skæres i 7-8 stykker, som bankes flade til bøffer og vendes i mel, salt og peber. Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side. Kog panden af med vand, og si afkoget (skal bruges til sovs). Der laves...


  25. Kylling i Hvidvin med Pasta & Bacon

    Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kyllingelårene på begge sider, og tag dem op. Kom løgene i panden og svits dem i ca. 1 min. Tilsæt timian, salt, peber og hvidvin. Rør mel og fløde samm...