Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Mørbrad med Bacon & Flødekartofler i Stegeso
Mørbrad med Bacon & Flødekartofler i Stegeso opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mørbrad med bacon & flødekartofler i stegeso:
- 2½ kg kartoffelskiver
- 1 afpudset svinemørbrad
- 1 pakke bacon
- 1 bundt forårsløg
- 1 rød peberfrugt
- 4-6 skiver ost
- 5 fed hvidløg
- 1/4 liter madlavningsfløde
- ½ liter bouillon
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
Sådan laver du Mørbrad med Bacon & Flødekartofler i Stegeso:
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
Skær forårsløg i skiver og peberfrugt i tern. Bland det med kartoflerne.
Skær osteskiverne i mindre stykker, og fordel dem godt i kartoflerne.
Hæld bouillon og fløde på.
Krydr mørbraden med salt og peber, og læg baconen om. Læg den på toppen af kartoflerne, og læg låg på.
Sæt fadet i ovnen i 3 timer ved 150°C varmluft. Det sidste kvarter tages låget af, så baconen kan blive sprød.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.