Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Mørbrad med Bacon & Flødekartofler i Stegeso


Print opskriften p Mørbrad med Bacon & Flødekartofler i Stegeso Print opskrift

Del på Facebook

Mørbrad med Bacon & Flødekartofler i Stegeso opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave mørbrad med bacon & flødekartofler i stegeso:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Mørbrad med Bacon & Flødekartofler i Stegeso:

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.

Skær forårsløg i skiver og peberfrugt i tern. Bland det med kartoflerne.

Skær osteskiverne i mindre stykker, og fordel dem godt i kartoflerne.

Hæld bouillon og fløde på.

Krydr mørbraden med salt og peber, og læg baconen om. Læg den på toppen af kartoflerne, og læg låg på.

Sæt fadet i ovnen i 3 timer ved 150°C varmluft. Det sidste kvarter tages låget af, så baconen kan blive sprød.

Mørbrad med Bacon & Flødekartofler i Stegeso opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Mørbrad med Bacon & Flødekartofler i Stegeso Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Bagt Kartoffelmos med Hamburgerryg-Rester Koteletter med Spinat Hamburgerryg i Fad Forloren Hare I Farserede Porrer Katharinas Fyldte Butternut Græskar