Madkampen.dk » Ingredienser » Brøndkarse

Opskrifter på mad med Brøndkarse

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Brøndkarse indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Ristet Toastbrød med Laks & Æble-æggecreme

    Brøndkarse

    Skær de hårdkogte æg i tern (brug evt. æggedeleren på begge leder) og bland dem i creme fraichen. Skræl æblet, og skær det i fine tern, og tilsæt det til creme fraichen. Smag til med chilisauce, salt og peber. Rist nogle skiv...



  2. Dukan - Kyllingeburger

    Pisk æg, hvide, fromage frais og krydderier sammen i en skål. Steg æggemassen på en slip-let pande ved middelvarme, til den er stivnet. Tag den af panden. Stik 4 cirkler af passende størrelse ud med et krus eller lignende. Form ...


  3. Lakseroulade med Laksemousse

    Lav først moussen: Skær laksen i små stykker. Kog ægget, og hak det i små stykker. Klip purløget. Rør alle ingredienserne til en mousse i en skål. Læg lakseskiverne på et stykke plastfilm, så de danner et rektangel. D...


  4. Okse med Blandede Kartofler

    Stegen ridses i fedtlaget i skaktern og gnides med salt og peber. Tag et par fed hvidløg - gerne med skræl – og gi’ dem en knytnæve og læg dem ovenpå. Gi’ ovnen fuld knald og brun stegen i ovnen i ca. 10 minutter. Skru herefte...


  5. Ratatouilletårn

    Lav rør/forme af stanniol. Skyl tomater, squash og aubergine og skær dem i skiver af ca. 1 cm´s tykkelse. Aubergineskiverne steges i lidt olivenolie. Løgene skæres i tern, sauteres sammen med hvidløg og tomatpuré i lidt oliv...


  6. Klassisk Krydderurte-Farseret Kylling

    Udben kyllingen: 1. De yderste vingespidser og lidt af halsskindet kan skæres af. 2. Kyllingen lægges på brystbenet og skindet skæres igennem langs rygsøjlen. 3. Med kniven løsnes kødet fra skroget langs ribbenene indtil lårkno...


  7. Bok Choy Salat

    Bring en stor gryde vand i kog ved god varme. Rens bok choyhovederne og riv bladene af. Skyl minimajsene under rindende koldt vand. Læg bok choybladene og minimajsen i det kogende vand og lad dem koge nogle sekunder. Gem 2 ½ dl kogende va...