Madkampen.dk » Ingredienser » Pastinak

Opskrifter på mad med Pastinak

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor pastinak indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Kyllingelasagne med Grøntsager

    Pil og hak løg og hvidløg. Skaæl og riv squash, gulerødder og pastinak. Rens champignonerne og hak dem groft. Svits løget i 1 tsk olivenolie, til det er gennemsigtigt. Tilsæt kødet, og lad det brune med. Tilsæt grøntsagerne, ...


  2. Oksefilet med Kraftfuld Sauce (Vægtvogterne)

    4 portioner - 10 ProPoints pr. portion Skræl rodfrugterne, og skær dem i skiver. Læg dem i et ovnfast fad sammen med tynde løgringe, hvidløg og timian. Krydr med salt og peber. Dryp olie over og bag i ovnen ved 200°C i ca. 30 minut...


  3. Dukan - Kalvegryde med Spidskål

    Kom de hakkede løg sammen med 1 tsk olie i en gryde, og svits dem et par minutter. Kom kødet i, og svits det. Hæld bouillon i, og lad det koge op. Husk at skumme af. Lad det stå og småkoge i 15-20 minutter. Tilsæt så Fun One...


  4. Ovnbagte Rodfrugter

    pastinak

    Rens og skræl alle rodfrugterne. Skær dem i mundrette tern, hæld dem i en plastikpose sammen med lidt olie, salt, peber og de krydderier du ønsker (evt. oregano, timian, rosmarin). Ryst posen godt, så du får det hele fordelt. ...



  5. Kød- og Rodfrugtsuppe

    4 portioner. Skær kødet og de pillede løg i strimler. Brun kødet i en gryde. Kom løgene ved, og lad dem stege med et par minutter. Drys mel over, og tilsæt laurbærblad og bouillon. Lad småkoge et par minutter. Skær d...


  6. Gryderet med Hamburgerryg

    4 portioner. Skræl og kog kartoflerne. Skær hamburgerryg, gulerødder og pastinak i strimler. Varm olien i en gryde. Tilsæt tomater, tomatpuré og bønner. Lad det småkoge i ca. 10 minutter. Drys saucejævner i, og rør rundt. ...


  7. Linse- og Rodfrugtsuppe

    4 portioner. Hak løg og hvidløg. Skær de skrællede kartofler, gulerødder og pastinak i tern. Svits løg og rodfrugter i olie i en gryde. Krydr med timian, salt og peber. Tilsæt linser og bouillon, og lad simre ved svag var...


  8. Svinemørbrad med Krydderurter

    1 portion Krydr svinemørbraden med salt og peber, og brun den i olien. Læg den i et ovnfast fad, og steg den færdig i ovnen, 150°C i ca. 15 minutter. Tag den ud, og rul i finthakket dild og persille. Skær alle grøntsager ud i mi...


  9. Chili-Karrysuppe

    pastinak

    Svits hvidløg, chili, ingefær og karry hurtigt i en suppegryde. Tilsæt kylling skåret i tynde strimler. Derefter tilsættes alle grøntsagerne, og det hele småkoger i ca. 15 minutter. Suppen kan eventuelt legeres med maizena o...



  10. Grovboller med Pastinak

    Opløs gæren i mælken. Tilsæt salt, sukker, olie, hytteost, solsikkekerner (gem lidt til drys) og pastinak. Rør det hele godt sammen og tilsæt derefter begge slags mel og ælt dejen godt sammen. Lad dejen hæve i 45 minutter,...


  11. Fyldig Grøntsagssuppe

    Skræl og skær alle grøntsagerne i små stykker. Husk at vaske porren grundigt inden den snittes. Tilbered grøntsagsbouillonen ved at opløse pulveret i ½ liter kogende vand og sæt den til side. Varm lidt olivenolie i en dyb pand...


  12. Wokret med Oksestrimler og Nudler

    Skræl og striml gulerødder, pastinak, kålrabi og majroer. Skyl porren og skær den i 1 cm store bidder på skrå. Opvarm olien i en wok eller en stor stegepande med høje sider. Olien skal være varm, men den må ikke ryge. Steg k...