Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Mariannes Banankage


Print opskriften på Mariannes Banankage Print opskrift

Del på Facebook

Mariannes Banankage opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave mariannes banankage:



Opskrift indsendt af


Mariannes Banankage opskrift

SÃ¥dan laver du Mariannes Banankage:

Sukker og smør røres godt sammen, og derefter tilsættes et æg ad gangen. Rør godt ind ind imellem.

Resten af ingredienserne blandes i dejen.

Dejen hældes i en passende smurt kageform, og bages i ca. 45 minutter ved 200°C.

Den varme kage pyntes med mørk chokolade eller kakaoglasur.

Tip! Man kan sagtens bruge denne dej til at lave muffins.

Print opskriften på Mariannes Banankage Print opskrift

Andre spændende opskrifter i bradepandekager kategorien

Frugtkage Bøfkage Kanel-Chokoladekage Bedstefars Skæg Tykmælkskage (kanelkage) Orangekage