Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager
Bradepandekager
48 retter fundet i Bradepandekager kategorien.
-
Tykmælkskage (kanelkage)
Rør tykmælk og sukker sammen enten i hånden eller med maskine. Tilsæt det smeltede smør. Bland mel, kanel og natron, og sigt det i lidt ad gangen under omrøring. Smør en bradepande med margarine, hæld dejen i, og bag ved 20...
-
Hindbærkage med Kokosmarengs
Pisk smør, æggeblommer og sukker sammen. Rør derefter mel og bagepulver i. Spred dejen ud i en lille bradepande eller en foliebakke beklædt med bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen ovenpå dejen. Pisk æggehviderne halvsti...
-
Coca-Cola Kage
Bland mel, sukker, natron og vanillesukker i en skÃ¥l. Smelt margarinen og kom den i melblandingen. Kakao og Coca-Cola varmes op til kogepunktet, køler lidt af og tilsættes derefter. Rør derefter kærnemælk og æg i. TilsÃ...
-
Svampet Hindbærkage med Kokostopping
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt vand, mel og bagepulver og pisk dejen glat. Hæld dejen i en bradepande på 25*30cm beklædt med bagepapir og bag den ved 200°C i 20 minutter. Lad kagen afkøle lidt og fordel h...
-
Børnenes Chokoladekage
Bland fedtstof, vand og kakao i en gryde og lad det koge i ca. 5 minutter. Lad det køle af. Rør derefter sukker, mel, bagepulver, salt, vanillesukker, creme fraiche (eller ymer) og æg i. Hæld dejen i en velsmurt bradepande. Bages ...
-
Bøfkage
Pisk sukker og æg godt. Bland melet med de øvrige tørre ingredienser og bland det i skiftevis med mælken. Vend til sidst det smeltede smør i. Hæld dejen i ovnens bradepande og bag den i en 200°C varm ovn i 20-25 minutter. La...
-
Den Du Ved Nok - Kage
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Mel, vanille, kakao og bagepulver sigtes og blandes i dejen skiftevis med mælken. Til sidst røres smeltet, afkølet margarine i. Hæld dejen i en smurt bradepande og bag den ved 190°C i ca. 25...
-
Mariannes Banankage
Sukker og smør røres godt sammen, og derefter tilsættes et æg ad gangen. Rør godt ind ind imellem. Resten af ingredienserne blandes i dejen. Dejen hældes i en passende smurt kageform, og bages i ca. 45 minutter ved 200°C. De...
-
Bedstefars Skæg
Fedtstoffet blødgøres og røres godt med sukkeret. Æggeblommerne tilsættes en ad gangen. Bagepulver og mel sigtes sammen og tilsættes sammen med mælken og der røres, til dejen er ensartet. Dejen kommes i en smurt bradepande ...
-
Frugtkage
Blend frugten med saften. Bland mel, sukker, natron og salt. Rør melblandingen med frugten, rør æggene i og hæld dejen i en 25x35cm bradepande beklædt med bagepapir. Bland farin, kanel og nødder og drys det over dejen. Bag...
-
Kanel-Chokoladekage
Tænd ovnen på 175°C. Hak chokoladen groft. Sigt de tørre ingredienser sammen i en skål og vend hakket chokolade i. Pisk æggene sammen med de to slags sukker og vanille. Tilsæt mælk og smeltet smør. Vend de tørre ingredien...
-
Squashkage
Æg og sukker piskes tykt og skummende. Margarinen smeltes over svag varme og afkøles. Resten af ingredienserne vendes forsigtigt i dejen. Margarinen røres i til sidst. Dejen hældes i en smurt bradepande (28x22 cm). Bages...
-
Tusindfryds Chokoladekage
Ovnen tændes på 170°C Æggene deles. Margarine og sukker piskes hvidt. Æggeblommerne tilsættes sammen med hvedemel, kokosmel, bagepulver og kakao. Fløden tilsættes og der røres godt. Æggehviderne piskes stive og vend...
-
Dumlekage
Smelt smør, chokolade og Dumle i en tykbundet gryde ved lav varme. Rør, til blandingen er jævn. Tag gryden af varmen, og lad blandingen køle lidt af. Kom æg og sukker i en seperat skål, og rør det sammen. Tilsæt den lune choko...
-
Græskarbradepandekage med Osteglasur
Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Rør olie, mel, bagepulver og krydderier heri. Vend til sidst groftrevet græskar og hakkede græskarkerner i. Hæld dejen i en lille bradepande med bagepapir ved 175°C (almindelig ovn) i 30 mi...
-
Kartoffelkage med Citronglasur
Rør margarine og sukker sammen. Rør æg i, lidt ad gangen. Riv citronen og pres saften ud. Put mel, bagepulver og citronsaft i æggemassen. Mos kartoflerne og kom dem i dejen. Hæld dejen i en bradepande, og bag kagen ved 1...
-
Ananas Bradepandekage
Rør smør og sukker godt og rør æggene i et ad gangen. Skær det afdryppede ananaskød i små stykker og rør det forsigtigt i dejen sammen med vanillesukkeret. Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i. Bred dejen ud i e...
-
Snickers Bradepandekage
Smelt smør, chokolade og brun farin ved svag varme, til en ensartet masse. Lad det køle ned. Pisk æg og sukker godt. Sigt kakao, vanillesukker og bagepulver i, og vend det sammen. Rør chokoladeblandingen i dejen, og sigt til sidst...
-
Kanelkage
Smelt margarinen og rør den grundigt sammen med sukkeret. Hæld derefter kærnemælken i lidt efter lidt. Sigt derefter hvedemel, kanel og natron i lidt ad gangen under omrøring. Hæld dejen i en stor smurt bradepande og bag kagen ...
-
Alletiders Mumse Chokoladekage
Sigt de tørre ingredienser sammen i en skål. Kom æg, smeltet smør og vand i og pisk godt med en håndmixer. Hæld dejen i en bradepande (ca. 23x33 cm) og bag kagen på nederste rille i ca. 35 minutter ved 170°C (almindelig ovn). ...
-
Chokoladekage uden Æg
Rør alle ingredienserne til en klumpfri dej - du kan sagtens bare bruge en ske. Hæld dejen i en smurt bradepande, og bag kagen i ca. 35 minutter ved 200°C. Pynt med almindelig hvid glasur....
-
Chokoladekage med Jordbær & Fløde
Bland de tørre ingredienser sammen med en gaffel. Tilsæt de blendede jordbær. Tilsæt derefter æggene (evt. romessens) og pisk grundigt. Tilsæt nu olie, mælk og fløde og rør til en ensartet masse. Hæld dejen i en smurt ...
-
Bøfkage
Pisk sukker og æg godt. Bland melet med de øvrige tørre ingredienser og bland det i skiftevis med mælken. Vend til sidst det smeltede smør i. Hæld dejen i ovnens bradepande og bag den i en 200°C varm ovn i 20-25 minutter. La...
-
Bradepandekage med Æblemos
Rør smørret med sukkeret. Tilsæt herefter de sidste ingredienser, og rør det hele sammen til en ensartet dej. Hæld dejen i en stor, smurt bradepande og bag den ved 200°C i ca. 35 minutter - prøv med en kødnål. Rør en glas...
-
Fanta-kage
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Bland derefter olie, mel, bagepulver og vanillesukker i. Rør det hele godt inden Fantaen til sidst røres forsigtigt i. Smør en stor bradepande med olie, og bag kagen ved 180°C i ca. 20 minutter. La...
-
Den Du Ved Nok - Kage
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Mel, vanille, kakao og bagepulver sigtes og blandes i dejen skiftevis med mælken. Til sidst røres smeltet, afkølet margarine i. Hæld dejen i en smurt bradepande og bag den ved 190°C i ca. 25...
-
Svampet Hindbærkage med Kokostopping
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt vand, mel og bagepulver og pisk dejen glat. Hæld dejen i en bradepande på 25*30cm beklædt med bagepapir og bag den ved 200°C i 20 minutter. Lad kagen afkøle lidt og fordel h...
-
After Eight Kage
Pisk æg og sukker let og luftigt. Smelt margarinen og bland den i sammen med kakao. Sigt mel, bagepulver, natron og salt, og rør det i dejen skiftevis med mælken. Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir og bag d...
-
Ananas-Chokoladekage
Pisk æg og sukker let og luftigt, vend derefter ananassaften i. Rør de øvrige ingredienser i, og hæld dejen i en lille bradepande (ca. 30x20). Bag kagen ved 180°C i ca. 30 minutter. Pynt med smeltet chokolade, ananasglasur ell...
-
PÃ¥skebradepandekage
Riv skallen af appelsinerne, og stil dem til side. Pres derefter saften ud. Rør margarinen lys og luftig sammen med sukkeret. Rør derefter æggeblommerne og appelsinsaften i. Bland mel og bagepulver, og rør det i sammen med hakket ...
-
Snickerskage i Bradepande
Pisk æg og sukker let og luftigt. Bland smeltet smør og de øvrige ingredienser i. Hæld dejen i en smurt bradepande, og fordel peanuts over hele kagen. Bag kagen ved 200°C (alm. ovn) i 15-20 minutter. Alle ingredienserne til ka...
-
Mazarinkage
Rør margarinen lys og luftig sammen med sukkeret. Pisk æggene i et ad gangen - pisk godt imellem hvert. Bland mel og bagepulver, og tilsæt det til dejen sammen med kogende vand og mandelessens. Bages i en lille bradepande (ca. 2...
-
Bananbradepandekage med Chokolade
Margarine og sukker røres godt, til det er let og luftigt. Rør æggene i - et ad gangen, og rør godt mellem hvert æg. Bland mel, bagepulver, natron, vanillesukker og kanel sammen i en skål, og sigt det ned i dejen lidt efter lidt. ...
-
Chokolade Bradepandekage
Pisk sukker og æg lyst og luftigt. Bland de tørre ingredienser sammen, og vend dem i sammen med mælk og smeltet smør. Hæld dejen i en smurt form eller en bradepande beklædt med bagepapir (ca. 23x33cm). Bages i ca. 20 minutter...
-
Klassisk Chokoladekage med Kokospynt
Smelt smørret. Pisk æg og sukker luftigt, tilsæt det smeltede smør, olie og mælk. Bland de tørre ingredienser, sigt dem i æggemassen og rør det sammen til en jævn dej. Fordel dejen i en beklædt form på ca. 30x40cm. Bag k...
-
Svampet Chokoladekage
De tørre ingredienser sigtes sammen. Herefter tilsættes æg, smeltet smør og vand, og der piskes godt med en håndmixer. Hæld dejen i en lille bradepande (ca. 23x33cm) og bag den på nederste rille i en 170°C varm (almindelig) ov...
-
Hindbærkage med Kokosmarengs
Pisk smør, æggeblommer og sukker sammen. Rør derefter mel og bagepulver i. Spred dejen ud i en lille bradepande eller en foliebakke beklædt med bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen ovenpå dejen. Pisk æggehviderne halvsti...
-
Coca-Cola Kage
Bland mel, sukker, natron og vanillesukker i en skÃ¥l. Smelt margarinen og kom den i melblandingen. Kakao og Coca-Cola varmes op til kogepunktet, køler lidt af og tilsættes derefter. Rør derefter kærnemælk og æg i. TilsÃ...
-
Bedstefars Skæg
Fedtstoffet blødgøres og røres godt med sukkeret. Æggeblommerne tilsættes en ad gangen. Bagepulver og mel sigtes sammen og tilsættes sammen med mælken og der røres, til dejen er ensartet. Dejen kommes i en smurt bradepande ...
-
Min Bedste Chokoladekage
Først smeltes smørret, og dette røres med sukkeret. Tilsæt et æg ad gangen, og pisk til det er lyst og skummende. Mel, kakao, bagepulver og vanille sigtes. Kærnemælk og melblandingen tilsættes på skift. Begge slags chok...
-
Mariannes Banankage
Sukker og smør røres godt sammen, og derefter tilsættes et æg ad gangen. Rør godt ind ind imellem. Resten af ingredienserne blandes i dejen. Dejen hældes i en passende smurt kageform, og bages i ca. 45 minutter ved 200°C. De...
-
Krydderkage
Tænd ovnen på 175°C og smør bradepanden. Kom mel, brun farin, natron, kanel, ingefær, nellike og muskat i røreskålen. Tilsæt hvidtøl og rør dejen sammen i 1 minut. Hæld dejen i en bradepande. Bag kagen på en af de midte...
-
Brunsviger
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt mælk, æg, sukker og salt. Smuldr smørret i melet i en anden skål. Tilsæt mel med smør til gærblandingen og ælt, til dejen er glat og blank. Smør en lille bradepande eller et ovnfast fad....
-
Børnenes Chokoladekage
Bland fedtstof, vand og kakao i en gryde og lad det koge i ca. 5 minutter. Lad det køle af. Rør derefter sukker, mel, bagepulver, salt, vanillesukker, creme fraiche (eller ymer) og æg i. Hæld dejen i en velsmurt bradepande. Bages ...
-
Sirupskage
Sirup, farin og fedtstof smeltes sammen i en gryde. Når massen er afkølet røres æggene i. Derefter tilsættes melet - hvoraf det sidste er blandet med natron og krydderier - skiftevis med kærnemælk og fløde (som gerne må være...
-
Havregrynskage
Æg og sukker piskes. Margarine og mælk koges og kommes afkølet i, til sidst tilsættes bagepulver, vanillesukker og mel. Bages ved 200°C i ca. 20 minutter. Til fyld: De første 4 ting smeltes i en gryde, havregryn kommes i til si...
-
Den Glade Bradepandekage
Rør smør og farin godt. Rør æggene i et ad gangen. Bland kakao, vanille og kokos og rør det i, så det forener sig. Bland mel og bagepulver og rør det i skiftevis med fløden. Bred dejen ud i en bradepande belagt med bagep...
-
Banankage med Nødder
Fedtstoffet blødgøres og røres godt med sukkeret. Æggene tilsættes et ad gangen. Bananerne moses og kommes i. De knuste nøddekerner og havregryn kommes i. Kærnmælken hældes i. Mel, natron, vanillesukker og salt sigtes samm...
-
Orangekage
Æg, sukker og vanille piskes. Mel, kakao og natron røres i. Til sidst tilsættes margarine og juice. Kagen bages ca. 35 minutter ved 175°C - kan evt. pyntes med hvid glasur og hakkede nødder....
-
Scorekage
Margarine og sukker piskes hvidt. Tilsæt dernæst æggeblommerne, og pisk godt igennem. Mel og bagepulver sigtes i og til slut kommes mælken i dejen. Dejen kommes i en bradepande. Pisk æggehviderne stive med halvdelen af sukkere...
-
Frugtkage
Blend frugten med saften. Bland mel, sukker, natron og salt. Rør melblandingen med frugten, rør æggene i og hæld dejen i en 25x35cm bradepande beklædt med bagepapir. Bland farin, kanel og nødder og drys det over dejen. Bag...
-
Banankage
Æg, sukker og vanille piskes tykt og skummende. Smør smeltes. Hvedemel og bagepulver sigtes sammen og tilsættes skiftevis med det smeltede smør. Bananerne moses og vendes forsigtigt i dejen. Dejen fyldes i en smurt bradepan...
-
Frisenborgkage med Æbler
Smør røres blødt med sukker. Æggene røres i et ad gangen. Mel og bagepulver sigtes sammen og blandes i skiftevis med mælken. Dejen bredes ud i en smurt bradepande (38x24 cm). Æblerne vaskes, skrælles og kernehusene bores...
-
Hyggekage
Æg, sukker og vanille piskes tykt og skummende. Mel, bagepulver og kakao røres i, skiftevis med mælk og den smeltede margarine. Dejen hældes i en smurt bradepande (38x34cm). Bages ca. 20 minutter ved 180°C Alle ingrediens...
-
Squashkage
Æg og sukker piskes tykt og skummende. Margarinen smeltes over svag varme og afkøles. Resten af ingredienserne vendes forsigtigt i dejen. Margarinen røres i til sidst. Dejen hældes i en smurt bradepande (28x22 cm). Bages...
-
Drømmekage fra Brovst
Æg og sukker piskes tykt og skummende. Mel, bagepulver og vanillesukker sigtes sammen og blandes i. Mælk og smør koges, afkøles og blandes forsigtigt i. Dejen hældes i en smurt, meldrysset bradepande (28x22 cm). Bages ca. ...
-
Mosters Gulerodskage
Olie, sukker, rosiner, kanel og æg røres sammen. Mel, bagepulver og vanille blandes og røres i sammen med de revne gulerødder. Dejen hældes i en smurt bradepande (28x22 cm). Bages ca. 45 minutter ved 170°C. Kagen kan evt....
-
Rabarberkage
Smør, sukker og æggeblommer røres sammen. Mel sigtes med bagepulver og tilsættes skiftevis med mælken. Dejen bredes ud i en smurt bradepande (37x24 cm). Bages ca. 30 minutter ved 180°C. Rabarber lægges på den forbagte de...
-
Kanel-Chokoladekage
Tænd ovnen på 175°C. Hak chokoladen groft. Sigt de tørre ingredienser sammen i en skål og vend hakket chokolade i. Pisk æggene sammen med de to slags sukker og vanille. Tilsæt mælk og smeltet smør. Vend de tørre ingredien...
-
Tykmælkskage (kanelkage)
Rør tykmælk og sukker sammen enten i hånden eller med maskine. Tilsæt det smeltede smør. Bland mel, kanel og natron, og sigt det i lidt ad gangen under omrøring. Smør en bradepande med margarine, hæld dejen i, og bag ved 20...