Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Svampet Hindbærkage med Kokostopping


Print opskriften p Svampet Hindbærkage med Kokostopping Print opskrift

Del på Facebook

Svampet Hindbærkage med Kokostopping opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave svampet hindbærkage med kokostopping:



Opskrift indsendt af


Svampet Hindbærkage med Kokostopping opskrift

Sådan laver du Svampet Hindbærkage med Kokostopping:

Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.

Tilsæt vand, mel og bagepulver og pisk dejen glat.

Hæld dejen i en bradepande på 25*30cm beklædt med bagepapir og bag den ved 200°C i 20 minutter.

Lad kagen afkøle lidt og fordel hindbærmarmeladen over kagen.

Smelt sukker og smør i en gryde og rør æggene sammen med vanillesukker og kokosmel.

Fordel kokosfyldet over marmeladen og bag kagen i yderligere 8 minutter ved 225°C til den er gyldenbrun.

Print opskriften p Svampet Hindbærkage med Kokostopping Print opskrift

Andre spændende opskrifter i bradepandekager kategorien

Squashkage Tusindfryds Chokoladekage Den Du Ved Nok - Kage Bøfkage Kanel-Chokoladekage Hindbærkage med Kokosmarengs