Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Mazarinkage
Mazarinkage opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Mazarinkage:
Rør margarinen lys og luftig sammen med sukkeret.
Pisk æggene i et ad gangen - pisk godt imellem hvert.
Bland mel og bagepulver, og tilsæt det til dejen sammen med kogende vand og mandelessens.
Bages i en lille bradepande (ca. 23x33cm) i 30-40 minutter ved 180°C varm (almindelig) ovn.
Rør glasuren, og kom den på, når kagen er afkølet.
Tips! Du kan evt. prøve at tilsætte 2 mosede, modne bananer til kagen. Eller pynte den med flødeskum og friske jordbær ovenpå chokoladen.
![Mazarinkage opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.