Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Kanel-Chokoladekage


Print opskriften på Kanel-Chokoladekage Print opskrift

Del på Facebook

Kanel-Chokoladekage opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kanel-chokoladekage:



Opskrift indsendt af


Kanel-Chokoladekage opskrift

SÃ¥dan laver du Kanel-Chokoladekage:

Tænd ovnen på 175°C.

Hak chokoladen groft. Sigt de tørre ingredienser sammen i en skål og vend hakket chokolade i. Pisk æggene sammen med de to slags sukker og vanille.

Tilsæt mælk og smeltet smør.

Vend de tørre ingredienser i dejen og tilsæt evt. hakkede nødder. Fyld dejen i en lille bradepande (18x24 cm) smurt med smør eller 12 muffinsforme.

Bag kagen midt i ovnen i 35-40 minutter (for muffins 20-25). Tjek med en tandstik, om den/de er gennembagt. Lad dem afkøle på en rist.

Pynt med chokoladeglasur: Hak chokoladen groft og smelt den sammen med smør over vandbad eller i mikroovn. Smør glasuren over kagen/kagerne og drys med kokosmel.

Print opskriften på Kanel-Chokoladekage Print opskrift

Andre spændende opskrifter i bradepandekager kategorien

Squashkage Tykmælkskage (kanelkage) Coca-Cola Kage Mariannes Banankage Svampet Hindbærkage med Kokostopping Bøfkage