Opskrifter » Bagværk » Brød » Koldhævet Franskbrød


Print opskriften p Koldhævet Franskbrød Print opskrift

Del på Facebook

Koldhævet Franskbrød opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave koldhævet franskbrød:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Koldhævet Franskbrød:

Gæren røres ud i det kolde vand.

Olie, salt og honning tilsættes.

Herefter kommes havregryn og durummel i blandingen og til sidst røres hvedemelet i, lidt ad gangen til dejen er klistret uden at falde helt sammen.

Herefter kommes dejen i en rugbrødsform, dækkes med film og stilles i køleskabet natten over.

Næste morgen bages brødet ved 225°C i 40-45 minutter, og køles derefter af på en rist. Lad det gerne stå i minimum 30 minutter, inden du skærer i det.

Koldhævet Franskbrød opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Koldhævet Franskbrød Print opskrift

Andre spændende opskrifter i brød kategorien

Varme Hveder Franskbrød Uden Hævning Stenalderbrød Verdens Bedste Brød (kendt fra TV2) Nemme Chokoladescones Flutes