Opskrifter » Bagværk » Brød » Hvedeknopper - Varme Hveder


Print opskriften på Hvedeknopper - Varme Hveder Print opskrift

Del på Facebook

Hvedeknopper - Varme Hveder opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave hvedeknopper - varme hveder:



Opskrift indsendt af


Hvedeknopper - Varme Hveder opskrift

SÃ¥dan laver du Hvedeknopper - Varme Hveder:

Mel og bagepulver sigtes sammen. Smør hakkes i.

Sukker og æg røres samen med mælken - det meste hældes i melet. Resten gemmes til pensling.

Dejen æltes til den slipper skålen. Den rulles ud på et meldrysset bord til en plade, der er 30x35 cm.

Fyldet røres sammen og smøres på halvdelen af dejen. Den usmurte del foldes over. Den sammenlagte dej skæres i strimler, der er 2 cm brede og 17 cm lange. Strimlerne knyttes i knuder, der lægges på pladen med endestykkerne mod hinanden. De pensles og bages i forvarmet ovn ca. 14 minutter ved 200°C.

Print opskriften på Hvedeknopper - Varme Hveder Print opskrift

Andre spændende opskrifter i brød kategorien

Stenalderbrød Franskbrød Uden Hævning Naans Verdens Bedste Brød (kendt fra TV2) Varme Hveder Flutes