Opskrifter » Bagværk » Kager » Bananroulade (marengs)


Print opskriften på Bananroulade (marengs) Print opskrift

Del på Facebook

Bananroulade (marengs) opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave bananroulade (marengs):



Opskrift indsendt af


Bananroulade (marengs) opskrift

SÃ¥dan laver du Bananroulade (marengs):

Æggehviderne piskes stive sammen med halvdelen af sukkeret.

Til sidst vendes det sidste sukker samt nødderne i.

Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir (alternativt kan den kommes i 2 springforme, hvis man vil lave en lagkage istedet).

Bag bunden ca. 40 minutter ved 130°C

Fløde, vanillesukker og sukker piskes stift. Chokoladen tilsættes, og det fordeles på den afkølede bund. Bananerne skæres i stykker og fordeles ovenpå flødemassen. Rul derefter bunden sammen.

Stilles køligt indtil servering.

Print opskriften på Bananroulade (marengs) Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Amerikanske Brownies Havregrynskage med Nougat Overtræk Brownie med Nutella Weekend Fristelser med Karamel P-tærte Kage med Chokoladeovertræk Whoopie Pies med Banan & Nødder