Opskrifter » Bagværk » Kager
Kager
155 retter fundet i Kager kategorien.
-
Bananroulade (marengs)
Æggehviderne piskes stive sammen med halvdelen af sukkeret. Til sidst vendes det sidste sukker samt nødderne i. Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir (alternativt kan den kommes i 2 springforme, hvis man vil lave en l...
-
Kakaosnitter
Mel, sukker, æggeblommer og margarine røres sammen. Dejen rulles, og lægges i en form. Fordel et pænt lag hindbærmarmelade ovenpå den hvide dej. Pisk æggehvider og sukker stive. Tilsæt kokosmel og kakao. Fordel den brune de...
-
Mandel-Marengs Roulade med Jordbær
Pisk hviderne til de bliver tætte, men stadig bløde. Drys sukkeret i lidt efter lidt, og pisk på mellem hastighed til sukkeret er opløst. Vend de hakkede mandler blandet med maizena i marengsen, og spred marengsen ud på et stykke ba...
-
Nøddetrekanter
Giver 10 stk. Til bunden æltes alle ingredienserne sammen til en fast dej, som trykkes ud i en bradepande (ca. 23x33cm). Til mazarinmassen æltes marcipan og sukker sammen med halvdelen af margarinen til der ikke er flere klumper. He...
-
Ninas Frugtkage
Bund: Margarine og sukker piskes lyst og luftigt. Derefter tilsættes æggeblommerne, som piskes med. Til sidst tilsættes mælk, mel og bagepulver. Hæld dejen i en smurt bradepande (til en stor bradepande bruges 1½ portion). Maren...
-
Amerikanske Brownies
Tænd ovnen og stil den på 190°C Smelt smøret i en gryde. Det må ikke blive brunt. Pisk sukker og vanillesukker i den afkølede margarine med en elpisker. Rør ægene i. Sigt mel, bagepulver og kakao, og vend det i dejen. Hv...
-
P-tærte Kage med Chokoladeovertræk
Pisk æg og sukker sammen. Smelt smørret og hak chokoladen. Bland mel, vanillesukker, bagepulver, kakao og den hakkede chokolade og rør det i æggemassen sammen med smørret. Kom dejen i en springform eller sekskantet form, der e...
-
Havregrynskage med Nougat Overtræk
Alle ingredienserne puttes i en skål og blandes. Til sidst tilsættes det smeltede smør, og det hele blandes godt. Bages ved 200°C i KUN 10 minutter. Nougaten smeltes i mikrobølgeovn og smøres ud over kagen, som skal stå koldt i...
-
Brownie med Chokoladecreme
Giver ca. 12 stykker Forvarm ovnen til 170°C (ikke varmluft). Pisk æg og sukker let og luftigt i en stor skål. Tilsæt mel og kakaopulver, og pisk, til alle ingredienserne er godt blandet. Hæld det smeltede smør i, og rør det...
-
Walesstang
Tænd ovnen på 200°C (almindelig ovn) Bring smør og vand i kog. Tilsæt melet og rør med grydeske. Tag gryden af varmen og rør til dejen slipper ske og gryde. Lad dejen afkøle lidt. Pisk æggene i et ad gangen. Rør godt med elp...
-
Mosters Triple Heart Attack
Ca. 12 personer. Forvarm ovnen til 170°C Knus kiksene. Bland dem med smør, til det bliver en smuldrene og blød masse. Fordel kiksefyldet i bunden af en springform. Tryk fyldet sammen med en ske. Smelt chokoladen over vandbad....
-
Brownies med Saltkaramel
Smelt smør og chokolade i en stor skål over vandbad. Tag skålen af vandbadet, tilsæt farinen og pisk til alt er godt indarbejdet. Tilsæt mel, kakao og pisk det godt. Tilsæt til sidst æggene og pisk godt. Kom halvdelen af dej...
-
Mors Nemme Kærnemælkshorn
Smuldr smørret sammen med melet til det føles som rasp. Tilsæt kærnemælken, og ælt hurtigt dejen sammen. Pak dejen ind i film, og læg den koldt i mindst 1 time. Rør smør og sukker sammen til remonce. Rul dejen ud, og skær...
-
Kagemand af Vandbakkelse
Tænd ovnen på 180°C. Bring smør og vand i kog. Tilsæt melet på én gang og rør godt, til dejen er blank og slipper ske og gryde. Tag gryden af varmen. Lad dejen afkøle lidt. Pisk æggene let sammen et ad gangen og pisk dem...
-
Hurtig Jordbærtærte
6-8 personer. Smuldr mazarintærterne med chokolade ned i et tærtefad. Pres dem sammen. Bag bunden i ca. 12 minutter i en 200°C varm ovn til den er gylden. Riv chokoladen over kagen, og sæt kagen i ovnen i cirka 1 minut, så cho...
-
Svampet Luksus Chokoladekage
Forvarm ovnen til 160°C. Smør en dyb, rund 22 cm kageform med smeltet smør eller olie. Beklæd bund og side med bagepapir, og lad det gå mindst 2 cm op over kanten. Rør smør, chokolade og kaffe i en gryde med godt 1 3/4 dl varmt va...
-
Grøn Giftkage med Squash
Riv squashen på et rivejern. For en springform med bagepapir. Pisk æggeblommer, sukker, vanillesukker, olie og mælk sammen med en håndmixer til en luftig masse. Bland bagepulver, men og revet squash i æggemassen. Herefter tils...
-
Bagt Æblekage med Mandler & Makroner
Blødgør smørret og rør det sammen med sukkeret. Slå æggene i dejen et efter et, mens der røres. Sigt melet i. Knus makronerne og hak mandlerne groft. Hæld dem i dejen. Skræl æblerne og skær dem i tynde skiver. Smø...
-
Jordbærroulade
Til 6-8 personer. Forvarm ovnen til 200°C. Drys 1 spsk sukker over et stykke bagepapir på 30x35 cm, lagt på et viskestykke. Beklæd en bageplade med bagepapir. Pisk æggehviderne til blødt skum. Tilsæt gradvist sukkeret og pis...
-
Karamelcroissant Kage
Tænd ovnen på 180°C Riv croissanterne i stykker og læg dem i et lille ildfast fad. Opløs sukkeret i vand i en kasserolle ved at røre rundt i det, inden gryden sættes over middel varme. Karamellisér sukkerblandingen ved at l...
-
Brownie med Nutella
Pisk æggene luftige. Lun nutellaen i mikroovnen i 1 minut - rør rundt efter 30 sekunder. Rør derefter nutellaen i æggemassen. Bland mandelmel med salt og bagepulver og rør det i. Hæld dejen i en smurt form (lille bradepande e...
-
Hindbærsnitter
Mel, margarine, flormelis og æg blandes sammen. Dejen rulles ud i pladens størrelse, lægges på og deles på langs i fire dele. Bages derefter i ca. 15 minutter i en godt varm ovn (ca. 220°C). Lægges sammen med hindbærmarmelade og...
-
Whoopie Pies med Banan & Nødder
12 stk. Forvarm ovnen til 180°C. Beklæd 2-3 bageplader med bagepapir. Sigt mel, natron og salt sammen. Kom smør og sukker i en stor skål og pisk med en elpisker, til blandingen er lys og luftig. Pisk ægget i, efterfulgt a...
-
Brownies
Smelt chokolade, sukker, vand og smør sammen i en lille gryde. Lad massen køle lidt af. Rør æggene i. Bland de tørre ingredienser i. Fyld dejen i en lille smurt bradepande. Bages 20 minutter ved 180°C. Afkøles og skÃ...
-
Weekend Fristelser med Karamel
20-24 stykker. Bland alle ingredienserne til bunden godt sammen. Tryk blandingen ned i en bradepande (ca. 17x27) beklædt med bagepapir og bag bunden i en forvarmet ovn ved 180°C i 10 minutter. Alle ingredienserne til fyldet komme...
-
Cheesecake
Knus kiksene fint med kagerulle mellem to stykker bagepapir. Bland denne rasp med sukker, kanel og smeltet smør. Pres 2/3 af blandingen ud i et jævnt lag i formen og 4-5 cm op ad siden. Fyld: Pisk alle ingredienserne sammen. Hæld ...
-
Snaskede & Svampede Kanelsnegle
Opløs gæren i mælken. Tilsæt æg, mel, sukker, salt og kardemomme. Ælt dejen til den er glat og let slipper skålen. Tilsæt smørret, og ælt som før. Sæt dejen til hævning overdækket med et fugtigt klæde i 1½ time. Pis...
-
Koldskål Cheesecake
Knus kammerjunkerne i en blender. Smelt smørret, og bland det med kammerjunkerne. Pres massen ned i en 20cm springform, og sæt bunden i køleskabet i cirka en halv time. Pisk æggeblommer, sukker og vanillekorn til en luftig æggesn...
-
Rabarberkage med Marengslåg
Tænd ovnen på 200°C Pisk smør og æg godt sammen med en håndmixer. Bland flormelis, hvedemel og bagepulver, og sigt det ned i dejen. Vend det hele godt sammen. Fordel dejen i en lille, smurt bradepande. Rens rabarberne, og ...
-
Gammeldags Æblekage med Rasp
4-5 pers. Skræl æblerne, skær dem i kvarte og fjern kernehuset. Skær derefter æblestykkerne i både og kog dem møre i vand under låg. Smag æblegrøden til med sukker. Bland rasp og sukker. Smelt smørret i en pande og rist r...
-
Chokoladekage med Squash
Tænd ovnen på 190°C Smør en form på ca. 20*30 c, eller beklæd den med bagepapir. Skær smørret i grove tern. Kom det i en røreskål sammen med sukker, vanille, natron og bagepulver. Pisk det sammen. Tilsæt æg og yoghurt, ...
-
Kransekage
Til ca. 16 stk. Kransekage: Rør rørsukker og æggehvide sammen. Lad det trække ca. 1 time for at opløse sukkeret helt. Sukkerhviden æltes ind i marcipanen lidt efter lidt til massen er ensartet. Kransekagemassen fyldes i en stof...
-
Æbleskiver
Lun mælken lidt, og pisk den i melet. Pisk æggeblommerne i, en ad gangen (gem hviderne). Rør den smeltede margarine i. Lad dejen hvile 1 time tildækket. Pisk hviderne helt stive, og vend dem i dejen lige inden bagningen. Smelt en...
-
Kanelsnegle
Lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt melet og de øvrige ingredienser og ælt det til dejen er glat og ensartet. Rul dejen ud på en plade og smør den med remonce. Rul dejen sammen til en roulade og udskær 1 cm brede sykker. ...
-
Brownie med Karamel
Tænd ovnen på 180°. Smelt smørret og chokoladen sammen i en lille kasserolle, og lad blandingen køle af. Pisk æg, sukker og vanillesukker lyst og luftigt. Tilsæt den lune chokoladeblanding, og bland det sammen. Tilsæt ti...
-
Rabarber Crumble med Mandler
Skær margarinen i tern, og hæld dem i en skål sammen med resten af ingredienserne til dejen. Smuldr dejen sammen til små klumper. Skær rabarber i 1 cm stykker og vend dem med sukker, vanille og Maizena. Kom stykkerne i et smurt ildf...
-
Amerikansk Æblekage med Flødeskum
Skræl æblerne, skær dem i både og læg dem i et ildfast fad. Drys dem med lidt kanel. Smelt smørret og lad det køle af. Bland mel, sukker og bagepulver. Rør sammenpisket æg heri sammen med smørret. Bred dejen ud over æble...
-
Bountykage med Friske Jordbær
Kom alle ingredienserne op i en skål og ælt det sammen til en ensartet masse. Kom bagepapir i en springform og kom dejen i bunden med en ske og jævn den ud. Sæt den på køl i ½ time. Tænd ovnen på 200°C og bag bunden midt i o...
-
Roulade med Marcipan & Hasselnødder
Ælt marcipanen med 50 g æggehvide. Pisk de resterende æggehvider stive. Vend forsigtigt sukkeret heri. Vend det i marcipanmassen. Smør dejen ud på et stykke bagepapir. Drys med hasselnøddeflager. Bag bunden ca. 15 minutter ved 1...
-
Kærnemælkshorn med Æbler & Kanel
* der kan bruges hakkede mandler, frysetørrede hindbær eller hakkede pistacienødder. Lun kærnemælken i en gryde. Opløs gæren heri. Rør rundt. Skrab kornene ud af vanillestangen, og bland dem med sukkeret i en skål. Tilsæt...
-
Chokoladekage uden Sukker & Mel
Til ca. 8 personer. Skær dadlerne ud i små stykker, kom dem i en blender/foodprocessor og blend dem indtil de har konsistens som puré. Tilsæt banan og blend igen - kom blandingen i en skål og tilsæt æg, kokosolie og kaffe, og p...
-
Nutella - Bidder
Ca. 20 stk. Bland sukker, mel og salt i en skål og kom smørret i. Smuldr smørret i og tryk dejen sammen. Tilsæt evt. ½ spsk vand, hvis dejen er svær at samle. For en lille bradepande med bagepapir og tryk dejen ud heri. Den s...
-
Gammeldags Kiksekage
Smelt palminen over svag varme, og lad den så køle af. Pisk æg, flormelis og kakao godt sammen - der må ikke være klumper. Når palminen er afkølet, skal den piskes sammen med kakaomassen. For en rugbrødsform med et stykke b...
-
Gulerod-Fersken Kage
Rør margarine og sukker sammen og rør æggene i et ad gangen. Tilsæt gulerødder, ferskner (som er blevet blendet sammen med saften), kokosmel, natron og vanillesukker. Rør det godt sammen og tilsæt til sidst melet. Hæld deje...
-
Kokosdrømme
Ca. 20 stk. Smelt smørret og lad det afkøle. Pisk sukker og æg til en luftig æggesnaps og kom smørret i. Riv æblet og kom det i sammen med citronsaft og skal. Bland hvedemel, kokos og bagepulver og vend det forsigtigt i æ...
-
Drømmekage med Nøddetop
Tænd ovnen på 175°C. Lun smør og mælk op - lad det køle lidt af. Flæk vanillestangen og skrab kornene ud. Pisk æg, sukker og vanillekorn til en meget tyk snaps. Bland mel og bagepulver og vend det i æggesnapsen skiftevi...
-
Chokoladebrownie med Karamelcrunch
Ca. 10 stykker. Tænd ovnen på 180°C varmluft. Hak chokoladen og kom den i en gryde sammen med smørret. Smelt blandingen ved svag varme, og tag gryden af varmen. Kom farin, æg, hvedemel og kakaopulver i en skål, og rør det sa...
-
Marengs med Rabarberskum & Jordbær
Til 12-16 personer. Tænd ovnen på 175°C. Pisk hviderne stive. Tilsæt sukker og pisk, til de er helt stive. Vend de blendede mandler i æggehviderne. Fordel massen i en form, som du har foret med bagepapir. Bag bunden i ov...
-
Lynhurtig Cheesecake med Havregrynsbund
5-8 personer. Tænd ovnen på 175°C varmluft. Smelt smørret i en gryde. Bland havregryn, sukker, vanillesukker, mel og bagepulver i en skål, og hæld det smeltede smør og siruppen i. Rør det hele godt sammen. Fordel massen ...
-
Nøddemarengs (til roulade)
Pisk æggehviderne til skum og pisk derefter flormelisen i, lidt ad gangen. Bland ca. halvdelen af de hakkede nødder med majsstivelsen. Vend det i marengsmassen. Dæk en bageplade med bagepapir og bred marengsmassen ud herpå til...
-
Hindbærsnittekage
Pisk æg og sukker let og luftigt. Smelt margarinen og pisk den i, når den er kold. Tilsæt vanillesukker. Bland mel og bagepulver og rør det i skiftevis med mælken. Læg bagepapir i en bradepande (ca. 38x28) og bred dejen ud...
-
Mazarinkage med Hyldeblomst & Bær
Skær smøret i tern. Rør marcipanen sammen med smør. Tilsæt æggene, et ad gangen. Pisk godt. Vend hvedemelet i dejen. Smør en springform på 20 cm og drys den med mandelflager. Fordel dejen i formen. Bag kagen i 20-25 minutte...
-
Walesstang
Tænd ovnen på 200°C (almindelig ovn) Bring smør og vand i kog. Tilsæt melet og rør med grydeske. Tag gryden af varmen og rør til dejen slipper ske og gryde. Lad dejen afkøle lidt. Pisk æggene i et ad gangen. Rør godt med elp...
-
Pif Paf Puf Kage
Skær Mars´ene i stykker og smelt dem sammen med sirup og smør i en lille gryde. Det skal være helt flydende. Hæld Rice Crispies i, og rør det godt sammen. Kom det hele i en kageform (27x20) med bagepapir. Drys chokoladen over...
-
Lynhurtig Cheesecake
Knus kiksene og bland dem med smørret. Pres kiksemassen ned i en springform. Pisk fløden. Bland flødeosten med vanillesukker og flormelis. Rør osten og fløden godt sammen og fordel det på kiksebunden. Sæt kagen i køleskabe...
-
Verdens Bedste Brownies
Smelt smørret og lad det køle af. Hak hasselnødderne groft, hvis de skal i. Rør æg og sukker sammen i en skål eller på køkkenmaskine. Rør mel, kakao, vanillesukker og samt sammen i en anden skål. Si den tørre blanding ned i...
-
Chokolade- & karamelsnitte
Smelt smørret, bland det med farin, kokos og mel og ælt det grundigt sammen. Tryk dejen ud i et fad på ca. 20x20 cm. Bag bunden 12-15 minutter ved 175°C indtil den er lysebrun. Bland den kondenserede mælk, salt, smør og ahorn...
-
Bløde Luftige Kanelsnegle
Rør gæren ud i mælken. Tilsæt sukker, salt, æg og olie. Tilsæt melet lidt ad gangen, og rør til dejen er blød og smidig (ca. 5 minutter). Lad dejen hæve 20 minutter. Rør ingredienserne til fyldet sammen. Rul dejen ud til ...
-
Black Magic Chokoladekage
Tænd ovnen pÃ¥ 175°C (almindelig ovn). Bland først de tørre ingredisner sammen og tilsæt derefter resten af ingredienserne. Pisk dejen pÃ¥ minimum hastighed i ca. 2 minutter (dejen er meget tynd). Kom bagepapir i en bradepande pÃ...
-
OMG Kage
Tænd ovnen på 170°C varmluft. Hak nødder og chokolade groft. Smelt smørret og lad det køle let af. Pisk æg og sukker sammen til en lys og luftig masse. Bland hvedemel og kakao og vend det i dejen. Tilsæt smeltet smør...
-
Snickerskage med Chokoladeganache
Pisk det bløde smør med sukkeret til det er luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen, pisk godt imellem hvert. Pisk peanutbutter i. Bland mel og bagepulver og kom det i smørblandingen. Fordel dejen i en mellemstor bradepande beklÃ...
-
Kartoffeltærte
Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre uden salt. Rør margarine og sukker grundigt og rør derefter et æg i ad gangen. Kom de afkølede, mosede kartofler i sammen med salt, appelsinskal og appelsinsaft. H...
-
Simpel Japansk Cheesecake
Tænd ovnen pÃ¥ 170°C Del æggene i blommer og hvider og pisk hviderne stive. Smelt chokoladen over vandbad. NÃ¥r den er helt smeltet, tilsættes smøreosten imens den stadig er over vandbad. Tag skÃ¥len op af vandbadet, og rør Ã...
-
Den Ultimative Chokoladekage
Til dejen kommes de tørre ingredienser i en skål og røres sammen - undtagen chokoladen. Hæld de våde ingredienser i en skål, og rør dem sammen. Hæld nu de tørre ingredienser i, og rør dejen sammen. Rør kun lige til den er fin ...
-
Pære-Banan Kage med Nutellaglasur
Mos pære og banan i en skål. Bland i en anden skål mel, sukker, vanillesukker, bagepulver og havregryn. Kom den moste frugt i. Pisk æg, mælk, yoghurt og olie til en ensartet masse i en skål. Bland de 2 skåle - det flydende m...
-
Marcipanruder med Jordbærmousse
Kør smør og marcipan i en foodprocessor. Tilsæt æggene et ad gangen og derefter mælken. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen. Læg bagepapir i en form på ca. 22-30cm og hæld dejen i. Bag kagen på nederste rille ca. 30 m...
-
Kærnemælkshorn med Nougat og Marcipan
Rør gæren ud i kærnemælken og tilsæt sukker, salt og æg. Smuldr smørret i 2/3 af melet og rør så gærblandingen i. Ælt dejen med resten af melet, så den slipper, men stadig er let og blød. Lad dejen hvile i køleskabet i 3-4 ...
-
Brownies med Saltkaramel
Smelt smør og chokolade i en stor skål over vandbad. Tag skålen af vandbadet, tilsæt farinen og pisk til alt er godt indarbejdet. Tilsæt mel, kakao og pisk det godt. Tilsæt til sidst æggene og pisk godt. Kom halvdelen af dej...
-
Nutella Kyskager
Pisk æggehviderne helt stive og kom derefter eddiken i. Pisk under hele processen. Kom sukker i, lidt ad gangen og pisk til det er godt stift. Vend nutella i med en dejskraber. Sæt dem på plader med bagepapir og bag dem i 1½ ti...
-
Karamelsnitter
Opvarm ovnen til 180°C og for en bageform med bagepapir. Kom kokosmel, farin, mel og bagepulver i en stor skål og rør det sammen. Rør derefter smeltet smør og vanilleessens i. Fordel dejen i formen, og try det fast. Bag bunden i ...
-
Baconbrownies
Tænd ovnen på 190°C og kom bagepapir i en bradepande (A4 størrelse). Rist baconen sprød på en pande. Når den er sprød, skrues der ned for varmen og honningen kommes på panden og fordeles over baconen. Vend det godt rund, tag det...
-
Zebra-Kage
Pisk æg og sukker godt sammen. Tilsæt den smeltede margarine. Put mælk, mel og bagepulver i. Del dejen i 2, og kom kakaopulver i den ene halvdel. Find en (eller flere forme), der passer med det dej, der er. Hæld Kakao-dej neder...
-
Choko Gifler
Bland alle ingredienserne til choko-cremen godt. Rør, til der ingen klumper af, og stil det på køl. Rør de 2 æggeblommer med sukkeret og bland det sammen med halvdelen af mælken. Varm den anden halvdel mælk lidt op, og opløs g...
-
Nutella Stjerne
Bland de 2 slags mel med hinanden i en skål. Hæld gær og sukker i. Bland det hele godt og lav en fordybning i midten af blandingen. Slå æggene ud - et ad gangen og ælt godt imellem. Tilsæt mælk og det smeltede, afkølede smø...
-
Bikuber I
Pisk æggehviderne næsten stive, og hæld derefter sukkeret i lidt ad gangen. Når det er blevet marengs, tilsættes citronsaft og vanillesukker. Marengsen skal være godt pisket, så bikuberne kan holde formen. Kom marengsen i en s...
-
Gunvor Kage
Pisk smør, sukker og æggeblommer luftigt og tyk med en håndmixer. Bland mel og bagepulver sammen og rør det i med en ske skiftevis med kaffefløden. Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir. Pisk æggehviderne h...
-
Himmerigets Mundfulde
Smelt smørret. Rør de øvrige ingredienser i, til du har en ensartet dej. Beklæd en bradepande (25*35cm) med bagepapir, og hæld dejen heri. Bag kagen i 20 minutter ved 175°C. Fordel chokoladen over kagen, så snart den kom...
-
P-tærte Kage med Chokoladeovertræk
Pisk æg og sukker sammen. Smelt smørret og hak chokoladen. Bland mel, vanillesukker, bagepulver, kakao og den hakkede chokolade og rør det i æggemassen sammen med smørret. Kom dejen i en springform eller sekskantet form, der e...
-
Appelsinkage
Pisk sukker og smør/margarine sammen og tilsæt så æg, mel, vanillesukker og bagepulver. Pisk til sidst appelsinsaften i. Hæld dejen op i en springform, og bag den ved 180°C i ca. 1 time. Tag kagen ud af ovnen. Hæld nu det m...
-
Butterdejsruller med Marcipan & Chokolade
Tænd ovnen på 170°C varmluft (eller 190°C almindelig). Drys lidt mel på bordet, og rul butterdejen mere flad og større. Del den op i 6 dele. Bland marcipan med vanillesukker, flormelis og mælk. Fordel det på butterdejsstykkern...
-
Lynhurtig Nutellakage
Pisk æggene rigtig godt. Kom nutellaen i, og pisk rigtig godt igen. Hæld dejen i en lille form, og bag kagen ved 175°C i 25-30 minutter. Server evt. med en klat rørt vanilleis på toppen....
-
Nigellas Coca-Cola Kage
For en springform med bagepapir. Forvarm ovnen til 180°C (almindelig ovn). Bland i en stor skål mel, sukker, natron og salt. Slå æggene ud i en lille skål og bland med kærnemælk og vanille. Smelt smør sammen med kakao o...
-
Chokoladekage med Squash
Tænd ovnen på 190°C Smør en form på ca. 20*30 c, eller beklæd den med bagepapir. Skær smørret i grove tern. Kom det i en røreskål sammen med sukker, vanille, natron og bagepulver. Pisk det sammen. Tilsæt æg og yoghurt, ...
-
Brownie med Karamel
Tænd ovnen på 180°. Smelt smørret og chokoladen sammen i en lille kasserolle, og lad blandingen køle af. Pisk æg, sukker og vanillesukker lyst og luftigt. Tilsæt den lune chokoladeblanding, og bland det sammen. Tilsæt ti...
-
Brownie med Nutella
Pisk æggene luftige. Lun nutellaen i mikroovnen i 1 minut - rør rundt efter 30 sekunder. Rør derefter nutellaen i æggemassen. Bland mandelmel med salt og bagepulver og rør det i. Hæld dejen i en smurt form (lille bradepande e...
-
Oreobrownie med Marshmallows
Smelt smørret og lad det køle af. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Rør de øvrige ingredienser i dejen. Hæld halvdelen af dejen i en springform. Fordel knuste Oreos og halverede marshmallows over dejen og hæld så den si...
-
Lionkage
Alle ingredienserne til kagen kommes i en skål. Rør dejen godt sammen med en elpisker til den er ensartet og glat. Hæld dejen i en smurt springform (ca. 26cm) og bag den ved 180°C i ca. 20 minutter. Lad kagen køle af på en rist. ...
-
Weekend Fristelser med Karamel
20-24 stykker. Bland alle ingredienserne til bunden godt sammen. Tryk blandingen ned i en bradepande (ca. 17x27) beklædt med bagepapir og bag bunden i en forvarmet ovn ved 180°C i 10 minutter. Alle ingredienserne til fyldet komme...
-
Bagt Æblekage med Mandler & Makroner
Blødgør smørret og rør det sammen med sukkeret. Slå æggene i dejen et efter et, mens der røres. Sigt melet i. Knus makronerne og hak mandlerne groft. Hæld dem i dejen. Skræl æblerne og skær dem i tynde skiver. Smø...
-
Frangipane med Rabarber
Skær rabarberne i små stykker på ca. 2 cm. Kom rabarber, cand og sukker i en gryde, og lad det koge op ved svag varme i 5-10 minutter, til rabarberne er møre og sukkeret opløst. Tag gryden af varmen og afkøl rabarberne. Si saft...
-
Gammeldags Ovnbagt Æblekage
Blommerne skæres over, og stenen tages ud. De skæres i mindre stykker og overhældes med sherry eller portvin. Lad det trække til næste dag. Skræl æblerne, del dem i halve og skær dem i skiver. Læg skiverne i et ildfast fad, og f...
-
Rocky Road Chokoladekage
Tænd ovnen på 175°C Smør en 20x20cm form, og beklæd den med bagepapir. Kom smør, kakao og hakket chokolade i en gryde, og smelt det ved jævn varme. Rør, til blandingen er glat og uden klumper. Tag gryden af varmen og rør b...
-
Rabarberkage med Marengslåg
Tænd ovnen på 200°C Pisk smør og æg godt sammen med en håndmixer. Bland flormelis, hvedemel og bagepulver, og sigt det ned i dejen. Vend det hele godt sammen. Fordel dejen i en lille, smurt bradepande. Rens rabarberne, og ...
-
Kringle
Dejen laves som en almindelig gærdej, og stilles til hævning 1 time. Rør ingredienserne til fyldet godt sammen. Slå dejen op i 2 store kringler eller 4 mindre. Fordel fyldet i kringlerne og lad dem efterhæve 1 time. Pensl med ...
-
Tuc Kage med Chokolade
Rør æggehvider og sukker sammen. Bland bagepulver, vanillesukker, hakket chokolade og kiks i og rør rundt. Det skal ikke piskes, bare røres. Bag kagen i 20-30 minutter ved 150°C i en springform. Kagen kan først tages helt ud ...
-
Tuc Skærekage
Knus kiksene i hånden og hak nødderne fint. Bland kiks, sukker, nødder og vanille. Pisk æggehviderne stive, og bland det hele med let hånd. Smør og drys en springform med mel. Bag kagen ved 175°C i ca. 40 minutter. Ove...
-
Tyggegummi Chokoladekage
Pisk æg og sukker let og luftigt. Rør smeltet smør i. Tilsæt mel, kakao og vanillesukker og rør det godt sammen. Hæld dejen i en tærteform og bag den 15-20 minutter ved 175°C Tip! Lav dobbeltportion, så passer det til e...
-
Kyskager med Champagnebrus
Pisk æggehviderne stive, og tilsæt derefter sukkeret lidt efter lidt under piskning. Kom massen i en sprøjtepose, og sæt kys på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag kyssene ved 100°C i ca. 1 time....
-
Chokoladekage med Havsalt & Karamel
Smelt smørret og rør de øvrige ingredienser til dejen heri. Hæld 2/3 af dejen i et ildfast fad beklædt med bagepapir. Bag kagen i 30 minutter ved 175°C, til den lige har sat sig. Imens laves karamellen. Kom smør, kondensere...
-
Svampet Chokoladekage uden Æg
Bland alle ingredienserne godt sammen - dejen skal være meget våd. Hæld dejen i en smurt springform (25-30cm) og bag kagen ved 200°C i 30 minutter. Afkøl kagen helt før den smøres med hvid glasur. ...
-
Hvid Chokoladekage med Hindbær
Smelt smørret i en gryde og smelt de 170 g chokolade over et vandbad. Pisk æg, sukker, mel og salt sammen i en skål til en let og luftig konsistens. Vend smør, salt og chokolade i dejen. Hæld dejen i en form (ca. 20x25cm) beklæd...
-
Nøddetrekanter
Giver 10 stk. Til bunden æltes alle ingredienserne sammen til en fast dej, som trykkes ud i en bradepande (ca. 23x33cm). Til mazarinmassen æltes marcipan og sukker sammen med halvdelen af margarinen til der ikke er flere klumper. He...
-
Havregrødskage
Grød lavet af 2 kopper gryn og 3 kopper vand - afkølet. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Ælt derefter farin, olie, mel, salt, natron, bagepulver og kanel i dejen. Vend til sidst den afkølede grød i. Hæld dejen i en pass...
-
Sommerkage med Mandelbund & Friske Bær
Hæld alle ingredienserne i en skål, og giv det en tur med håndmixeren til det hele er samlet. Beklæd en tærteform med bagepapir og hæld dejen i. Bag bunden på 200°C i ca. 25 minutter. Lad den afkøle på en rist. Rør kagecrem...
-
Amerikansk Brownie
Smelt smør sammen med chokolade i et vandbad. Pisk æg, sukker og farin sammen i ca. 5 minutter med en håndmixer. Rør smør/chokoladeblandingen sammen med æggeblandingen. Bland mel og bagepulver sammen og sigt det ned i dejen. ...
-
Smørhorn med Marcipanfyld
16 stk. Lun mælken og rør gæren ud deri. Tilsæt sukker, salt, blødt smør og halvdelen af melet. Rør det hele godt sammen. Ælt resten af melet ind i dejen lidt efter lidt - dejen skal være fedtet og blank og lige akkurat sl...
-
Krydret Choko-Roulade
Pisk og og sukker hvidt og skummende med en håndmixer. Drys mel og kakao (ønskes en lys roulade, undlades kakao og der bruges 100 g mel istedet) igennem en en si, og vend det i æggemassen med en dejskraber. Rør det smeltede smør ...
-
Rabarberroulade
Tænd ovnen på 200°C Rens rabarberne og skær dem i skiver og vend dem med sukker. Læg rabarberstykkerne i et smurt, ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter. Læg husblasen i blød i koldt vand. Tag rabarberne ud af ovnen....
-
Mandelmazarin med Creme & Friske Bær
Tænd ovnen på 175°C varmluft. Smør en tærteform (28cm) med lidt smør og drys den med lidt mel. Pisk smør, sukker og marcipan sammen i en skål og pisk 3-4 minutter til blandingen er cremet. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk...
-
Citronroulade
Tænd ovnen på 250°C. Sigt mel, kartoffelmel og bagepulver sammen og tilsæt salt. Pisk æggene luftige med en håndmixer og pisk derefter sukkeret i. Pisk, til det bliver en tyk og luftig creme, og tilsæt fintrevet citronskal og 1...
-
Hurtig Jordbærtærte
6-8 personer. Smuldr mazarintærterne med chokolade ned i et tærtefad. Pres dem sammen. Bag bunden i ca. 12 minutter i en 200°C varm ovn til den er gylden. Riv chokoladen over kagen, og sæt kagen i ovnen i cirka 1 minut, så cho...
-
Bountykage
Pisk æggehviderne stive. Bland flormelis, kokosmel og salt, og vend det forsigtigt i æggehviderne. Hæld dejen i en smurt springform, og bag kagen ved 175°C i 45 minutter på nederste rille. Lad kagen køle af. Smelt chokolad...
-
Koldskål Cheesecake
Knus kammerjunkerne i en blender. Smelt smørret, og bland det med kammerjunkerne. Pres massen ned i en 20cm springform, og sæt bunden i køleskabet i cirka en halv time. Pisk æggeblommer, sukker og vanillekorn til en luftig æggesn...
-
Chewy Chokolade Brownies
12 stk. Tænd ovnen på 160°C varmluft eller 175°C almindelig. Smelt smørret i en gryde og bland imens sukker og brun farin i en skål. Når smørret er smeltet, skal det i din sukkerblanding - rør godt. Rør æggene i - et ad ...
-
Banankage med Cream Cheese Frosting
Pisk æg og sukker let og luftigt. Smelt smørret og lad det køle lidt af. Pisk smørret i æggene sammen med kærnemælk og vanillesukker. Sigt mel og natron i dejen, og pisk den. Vend de mosede bananer i. Hæld dejen i en smu...
-
Manhattan Style Jordbær Cheesecake
Kom letknuste kiks og mandler i en foodprocessor, og kør til kiksene er knuste, men ikke malede. Hæld det i en skål. Tilsæt det hakkede chokolade og smeltet smør, og rør det sammen. Hæld blandingen i en smurt springform, og pre...
-
Red Velvet Cake - Buddy Valastro (Cake Boss)
Opvarm ovnen til 180°. Smør 2x22 cm bageforme og put bagepapir i bunden. Pisk smørret i en røremaskine til det er cremet og blødt. Tilsæt sukker, og kør, til det er luftigt. Tilsæt et æg ad gangen, og rør godt imellem. Sk...
-
Snaskede & Svampede Kanelsnegle
Opløs gæren i mælken. Tilsæt æg, mel, sukker, salt og kardemomme. Ælt dejen til den er glat og let slipper skålen. Tilsæt smørret, og ælt som før. Sæt dejen til hævning overdækket med et fugtigt klæde i 1½ time. Pis...
-
Sommer Frugtkage
Til bunden røres smør, sukker og æggeblommer sammen. Vend mel og bagepulver i. Fordel dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Pisk æggehvider, sukker og vanillesukker stift, og kom det ovenpå den ubagte dej. Bag kagen ve...
-
Cremet Hindbær Cheesecake
Knus kiksene og bland dem med det smeltede smør. Hæld massen i en springform, og mas det godt. Stil bunden på køl. Pisk creme fraiche, flødeost, flormelis og vanillesukker sammen. Læg husblasen i blød. Kog hindbær, sukker o...
-
Stjerne Brunsviger
Smelt margarinen i en gryde, og stil det til side til det er lillefinger-varmt. Opløs gæren i vandet, og tilsæt herefter margarine, æg, salt og sukker. Pisk det sammen og tilføj melet under omrøring. Når dejen begynder at slipp...
-
Nem Chokoladekage i Mikroovn
Bland alle de tørre ingredienser med en gaffel i en lille skål. Tilsæt ægget, og rør. Til sidst tilsættes olie og mælk, og det hele røres til en ensartet masse. Hæld dejen i et krus. Sæt kruset i mikrobølgeovnen ved højest...
-
Varm Æblekage med Låg
Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær dem i mindre stykker. Kog dem i en gryde i 10 minutter sammen med vand og vanillesukker. Hæld massen i et ildfast fad. Knus makroner og og hak mandler og bland dem med sukkeret. Drys bla...
-
Whoopie Pies med Banan & Nødder
12 stk. Forvarm ovnen til 180°C. Beklæd 2-3 bageplader med bagepapir. Sigt mel, natron og salt sammen. Kom smør og sukker i en stor skål og pisk med en elpisker, til blandingen er lys og luftig. Pisk ægget i, efterfulgt a...
-
Cheesecake med Blåbær
Smelt smørret, knus kiksene og rør det sammen. Tryk blandingen ned i bunden af en springform på ca. 24cm i diameter. Sæt formen i køleskabet, så bunden sætter sig. Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 minutter. Pisk s...
-
Bagt Chokoladecheesecake med Hindbær
Knus kagerne til smulder og bland dem med smørret. Tryk dejen ned i bunden og op ad kanterne af en springform, der er ca. 24 cm i diameter og beklædt med bagepapir. Sæt den på køl, mens du laver fyldet. Rør kvark og creme fraich...
-
Æblekage med Makron & Kagecreme
Skær æblerne i store stykker (de skal ikke skrælles, dog skal kernehuset fjernes). Kog æblerne i en gryde sammen med de resterende ingredienser til æblemixen. Æblerne skal ikke koges helt ud. Lad det køle af igen. Lav en halv port...
-
Luksuskager
Kog kakao og mælk op og lad det afkøle. Rør smør og sukker luftigt. Pisk et æg i ad gangen. Bland hvedemel, bagepulver og salt og rør det i æggeblandingen skiftevis med kakaomælken. Smelt chokoladen over vandbad, og rør de...
-
Marmor Brownie med Philadelphia
Tænd ovnen på 160°C. Beklæd en lav kageform (gerne 20x20cm) med bagepapir. Rør ingredienserne til den hvide dej sammen - start med at piske sukker og æg til det er lyst og luftigt. Smelt smør og chokolade i mikrobølgeovnen ...
-
Chokoladekage med Daim
Find 2 skåle - en til æggehvider og en til dejen. Smelt margarinen i en gryde imens æggehviderne piskes stive. Hak Daimen i stykker, men de skal ikke være alt for små. Pisk den smeltede margarine og sukker sammen med æggeblom...
-
Den Go´e Gamle Kiksekage
Smelt palminen over svag varme i en gryde, lad den afkøle. Pisk æggene, flormelis og kakao godt sammen - der må ikke være klumper. Når palminen er afkølet, piskes den sammen med kakaomassen. For en rugbrødsform med bagepapir...
-
Grøn Giftkage med Squash
Riv squashen på et rivejern. For en springform med bagepapir. Pisk æggeblommer, sukker, vanillesukker, olie og mælk sammen med en håndmixer til en luftig masse. Bland bagepulver, men og revet squash i æggemassen. Herefter tils...
-
Chokoladekage med Marabou
Start med at forvarme ovnen til 180°C. Smelt smør og sukker i en gryde. Når det er smeltet, kommes chokoladen deri og smeltes. Pisk æggene luftige i en skål. Vend det hele sammen med mel og bagepulver. Tilsæt melet lidt efter...
-
P-Tærte Kage
Æg, sukker og vanillesukker piskes hvidt og luftigt. Hak chokoladen groft, og tilsæt det sammen med det smeltede smør. Mel, bagepulver, salt og kakao blandes sammen, og røres i dejen. Rør til dejen er ensartet. Hæld dejen i e...
-
Kiksekage med Karamel
Opvarm ovnen til 180°C (varmluft). Smør bageformen og beklæd bunden med bagepapir. Pisk smør og farin til det er let og luftigt. Rør mel og bagepulver i, og rør til blandingen er jævn. Tryk blandingen ned i bunden af formen ...
-
Mosters Triple Heart Attack
Ca. 12 personer. Forvarm ovnen til 170°C Knus kiksene. Bland dem med smør, til det bliver en smuldrene og blød masse. Fordel kiksefyldet i bunden af en springform. Tryk fyldet sammen med en ske. Smelt chokoladen over vandbad....