Opskrifter » Bagværk » SmÃ¥kager & Cookies » Bastogne SmÃ¥kager


Print opskriften på Bastogne SmÃ¥kager Print opskrift

Del på Facebook

Bastogne Småkager opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave bastogne småkager:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Bastogne Småkager:

Bland mel, natron og sukker i en røreskål.

Tilsæt ingefær, smør, citronsaft, revet citronskal og de resterende ingredienser i. Honningen skal være tyktflydende. Hvis den er fast, skal den først lunes i en gryde. Brug evt. akaciehonning.

Rør først dejen sammen i skålen med en stor grydeske. Ælt den derefter færdig på køkkenbordet og stil den i køleskabet 2-3 timer.

Skær den afkølede dej i blokke, og tril dem til tykke ruller, der skæres i skiver og sættes på en smurt bageplade.

Bag kagerne ved ca. 175° i ca. 10 minutter, til de er jævnt brune. Pas på, de ikke bliver for mørke. Tag pladen ud sæt dem til afkøling på smørrebrødspapir.

Når alle kager er bagt, skal de i ovnen igen til eftertørring ved svagere varme (med varmluft kan man tørre flere plader af gangen).

Inden kagerne kommes i dåser, skal de være afkølet til stuetemperatur, og de skal være helt tørre og hårde, når man trykker med en negl på undersiden.

Bastogne Småkager opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Bastogne SmÃ¥kager Print opskrift

Andre spændende opskrifter i småkager & cookies kategorien

Kyskager med Lakrids Peanutbutter Cookies Pleskner Svenske Chokoladebrød Finskbrød Havregrynskager